Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin <3
Tırnaklarım nasıl olmuş, beğendiniz mi?

Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin <3
Güzel olmuş. 😃
Benim ellerim ağırlık kaldırmaktan nasırlandı. Ah şu fitness... 😂 Gerçi krem sürüyorum ama su an iş yerindeyim, her yeri kalem mürekkebi izi...😂
Benim kadar ağır kaldırmadigin sürece bu kadar nasır olmaz merak etme. Gerçi ben eldiven bile kullanmıyorum. Kavrayış kabiliyeti zayıflıyor. Böyle daha güçlüyüm.😝😝
Ellerim güzel aslında, sadece avuç içlerimde nasır var. O da ışıktan dolayı öyle çıkmış. 😂 Ama dediğine katılıyorum. Güçlü olmak daha tatmin edici 🤩😝
😂😂 Ne kadar ince bir hatun ya🌹
Nasır iyidir, el nasırlarımı severim, kendimi daha güçlü hissettiriyor nedense
Çok tatlı olmuş 🖤
Ricalar güzellik ❤️😌
Çok hoş 🫠
😍
Ben de teşşkkür 🌸🌸
Cevap
60Cevap
Gayet güzel duruyor kibar
Her biri ayrı desen yapılmış tırnakları sevmiyorum. Belki de ben biraz eski kafalıyım bu tırnak süslemesi konusunda. Sadece hakim pembe tonu olsa çok beğenirdim.
Teşekkürler
Rica ederim 🙂
Çok güzel olmuş bir iki yorumda gördüm serçe demişler.. o çok dikkat dağıtıyor göz alıyor diğerlerinin güzelliği gölgede kalıyor
😇
Çok hoş olmuş sadece serçe parmağını sevemedim ama oda güzelliğinin nazar boncuğu olsun 🧿
Desen güzel, badem tırnak neden düşünmediniz ki? Parmaklar daha uzun ve ince görünürdü 🙂
yuzuk olan parmaktaki hoş dıgerlerını begenmedım
rica yakısıklı şey hahaha
Çok güzel görünüyorlar ama siyah dener misin. siyah çok yakışır o ellere
ayy güzel görünüyor ama keşke biraz daha uzun olsaymış :)
Evet güzel olmuş ben beğendim. kibar ve bakımlı görünüyor farklı renkler ve desenler olmasını da beğendim oldukça. siyah renkler de yakışabilir bence. ama pembe renk de çok iyi
Yanlış anlama ama çok abartmışsın hepsi işaret parmağın gibi desenli olsa daha güzel olurdu bu aşure gibi olmuş sjjd
ben badem tırnak seviyorum düz kısa kesim hoşma gitmiyor sert gözüküyor gözüme.
Güzel ama tırnak şeklini almond kullansan daha zarif durur
Muhteşem olmuş güle güle kullan.
Tırnağına bu kadar özenen bir kızdan korkulur açıkçası 😳☺️
Ay bayıldımmmm keşke bende böyle kısa ve güzel yapan birini bulabilsem
Ben genelde badem tırnakları seviyorum ama bu da gayet hoş durmuş
Değişik bir imaj çok güzel olmuş. Şans getirsin dilerim.
Uçları biraz daha oval ve uzun yaptır böyle çok kare olmuş
Parmakların çok küçük
Çok güzel olmuş. Şahsen Kadında en önemli şeylerin başında bakım el ve ayaklar gelir. Bu arada ellerinde güzelmiş.
Çok güzel olmuş, eline sağlık 🌺
Rica ederim ☺️
En İyi Cevap