Ulan utanın ya insanların ayaklarıyla bile özgüvensiz hissetmesini sağladınız püü
Bir ayağı estetik yapan detaylar?
Ulan utanın ya insanların ayaklarıyla bile özgüvensiz hissetmesini sağladınız püü
Gece gece nereden aklıma geldi bilmiyorum ama aklıma takıldı. Ayaklarda ne buluyorsunuz kısmını da geçtim bir şekilde. Bütün ayaklar bana aynı geliyor. Ama sanırım onun da estetik bir algısı var da nedir yani güzel ayak. Ona göre depresyona gireceğim de hbvfdsmk
Minik olması bir kere çok hoş ayrıca zarif duruşu ve bakımlı oluşu etkileyici unsurlardan birisi elbette ve bana soracak olursan kadın vücudunun her bir noktası çok hoş
Kisinin bakıs acısına baglı bu. Gülben ergen'e falan hayranlar var ayaklarina, o kadar kötü ki bence, bakinca kusasim geliyor. Ama bazilari sirin, estetiktir. Kemikli değil, orantılı ve bakımlı bircok ayak güzel ve estetik durabilir.
Sayende gidip kadının ayaklarını stolkladım da yine bana normal gibi geldi ayak işte diğerlerinden ne farkı var
Mine tugay'in cok hoş ayakları vardır, pürüzsüz, acık ten ve bakımlı. Seranay'in ayaklarına bakın sogursunuz mesela :) Herkesin farklıdır, kimisi tatlı ve estetik, kimisi bakımsız ya da genetikten ötürü maalesef pek cekici değildir inanın
tarakli mi ayaginiz? ya da kemikli mi?
Ne kadar kötü bir algi var. Ayak cirkin degil en fazla bakimsizdir. Buna estetik olmak istemek kendine özgüvensizliktir de
Yani baktım da yine bana aynı gibi geldi.
Sanirim sizin ayagi estetik bulma gibi bir durumunuz yok, o bir yürüme organi :D
Valla merak ettim kendi ayaginiza mi baktiniz?
Mesela kategorilesek normal ayak, taraklı ayak diye olabilir sanırım da onun dışındaki bütün ayaklar aynıı ten rengine bağlı bir değişiklik olabilir ama
koyu renk iyi durmaz, cılız iyi durmaz, kemikli iyi durmaz, bakımsız ve nasırlı öykkkkkkkkk ahaha :D anladiniz.
yok ben gayet barışığım kendisiyle de hani çözmeye çalışıyorum, muhteremin toplumun güzellik standarlarına uyup uymadığının
Teşekkür ederim en açıklayıcı cevap
Rica ederim ne demek :)
Bu cok kisisel bir durum gercekten ama kendinizle barisik olmaniz cogu seye cevaptır. Abartılı bakim da iyi degildir unutmayin, yani göz alici ojelerin zorunluluk gibi düsünülmesi.
Cevap
6Cevap
Boya kiloya bağlı. Çok kaba ayak hoşuma gitmiyor
Kaba ayak nedir hocam ayak ayaktırr biraz daha spesifik olalım lütfen.
ona göre ayağımı kesicem
Boyun kilon kaç?
Haha vücutta en nefret ettiğim organ ayaktır hiçbir şekilde çekici gelmiyor
Ula harbi güzel soru ha kafam karıştı şimdi cjfnckdnnv
Bence ayak fetişçileri de neden hoşlandıklarını bilmiyor
Ben de hoşlanıyorum ayaklardan da açıklayamadım şimdi cjfnvkdnf
Erkek bakış açısı farklı 😂 ben evlenince duruldum bu konuda
Senin güzellik algın eşinle korele olmuş sanırım
Alakası yok başka şeyler deniyorum 😂
Soruyu anlamdım
Ayak fetişçilerinin hangi ayak zevki jvdkls Her ayağa mı yükseliyorlar yoksa onun da kategorisi var mı onu çözmeye çalışıyorum hgfd
Var estetik güzel temiz ayak bakımlı
İşte neye göre estetik onu tartışıyoruz
Kişi göre
Ahaha o bir fenomen ya
Bakıyım puanlıyalım
dfghjkljhg
Güldük eğlendik hadi çek yolla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?