Güzellik & Bakım Saçlarımı sarıya boyatıymı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bana fakesin demeyin sevgili Türk halkı, Zaten Türk değilim. Yarı Rus yarı brezilyalıyım. Melezim Bu ülkede modelim. Resimdeki kişi de benim Güncellemeler+1 yıl Siz Türkler inanılmaz komiksiniz, seviyorum ama sizi 😊 Saçlarımı sarıya boyatıymı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl İnternette aratsam adım kadar eminim bulurum bunun kim olduğunu da hiç uğraşamam 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aratır mısın Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Resmin devamını niye kirpiyorsun düzgün at da aratıp bulalım Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Adriana Lima? Komedisin Yorumla Soran +1 yıl Kırpmadım benim yalan söylemiyorum, Türk değilim dedim. burada modellik yapıyorum 4 yıldır Yorumla Soran +1 yıl Adriana lima? 🙄 Yorumla Avm07 +1 yıl Kız dashe kine sanırım ismi Yorumla
Ufsus Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayir resimdeki benim. Yanlisin var palavracı. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ara istersen ama bulmak sana kaldı yalancı değilim, siz Türkler neden inanmıyorsunuz Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Bide hala palavra sıkmaya devam ediyor şakasın valla ya hdoahdowdb Yorumla Soran +1 yıl Bak bakalım adriana lima ile benziyor muyum, iyi bak Yorumla Ufsus +1 yıl Fotografimi kaldirir misin! Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben de Sinan Enginim. Saçlarımı sariya boyatmayi düşünüyorum. Sen de boyat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakışıklı o adam ❤️ Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Resimdeki kişi sen ol sana bir çiğköfte dürüm ısmarlarım ulan. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul da yaşıyorum ben sana ısmarlayım Yorumla ByToRo +1 yıl Ben de İstanbul’da yaşıyorum, hadi ısmarla. Yorumla Soran +1 yıl Nişantaşın da yaşıyorum Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl resimde ki hanım abla boyatmasın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abla dediğiniz kişiyim fake diye bilirsin alıştım artık Yorumla oogghh +1 yıl ben fake veya siz misiniz demedim.. resime yorum yaptım.. Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu haliyle daha güzel bu kadın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadın dediğiniz benim, siz Türkler neden böylesiniz Yorumla nabaysun +1 yıl Tamam hanımefendi ben siz değilsiniz demedim bu kadın böyle daha güzel dedim Yorumla Soran +1 yıl Bu kadın dediğin kişi zaten benim Yorumla nabaysun +1 yıl Anladım. Böyle daha güzelsiniz hanımefendi. Yorumla
Avm07 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Böyle daha güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Avm07 +1 yıl Rica ederim ama bu kız dasha kine Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla
Desmond_G Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl göz ve saç rengi orijinal mi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Orijinal mi? Derken ben ürün değilim Yorumla Desmond_G +1 yıl kendi renkleri mi demek istedim ürünsün demedim, anlıyorsun niye anlamamış gibi yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet benim kendi saçım gözüm Yorumla Desmond_G +1 yıl kendi rengi iyi diyecektim değiştirme diye ama tipik eleştirdiğin Türk insanı gibi davrandın, diğer cevaplarda da öyle yapmışsın Yorumla Soran +1 yıl 4 yıldır burada yaşıyorum aşina oldum size Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Denyse Tontz değil miydi bu kadın? 0 2 Yorumla ysecaan_0 +1 yıl her neyse, eğer sensen böyle kalsın Yorumla Soran +1 yıl Benim teşekkür ederim Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Knk Adriana Lima sana çok benziyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Boyle kalsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac yasındasın Yorumla Soran +1 yıl 29 yaşındayım, Temmuz da 30 oluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Masallah kız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnternette aratsam adım kadar eminim bulurum bunun kim olduğunu da hiç uğraşamam
Aratır mısın
Resmin devamını niye kirpiyorsun düzgün at da aratıp bulalım
Adriana Lima? Komedisin
Kırpmadım benim yalan söylemiyorum, Türk değilim dedim. burada modellik yapıyorum 4 yıldır
Adriana lima? 🙄
Kız dashe kine sanırım ismi
Hayir resimdeki benim. Yanlisin var palavracı.
Ara istersen ama bulmak sana kaldı yalancı değilim, siz Türkler neden inanmıyorsunuz
Bide hala palavra sıkmaya devam ediyor şakasın valla ya hdoahdowdb
Bak bakalım adriana lima ile benziyor muyum, iyi bak
Fotografimi kaldirir misin!
Ben de Sinan Enginim. Saçlarımı sariya boyatmayi düşünüyorum. Sen de boyat
Çok yakışıklı o adam ❤️
Resimdeki kişi sen ol sana bir çiğköfte dürüm ısmarlarım ulan.
İstanbul da yaşıyorum ben sana ısmarlayım
Ben de İstanbul’da yaşıyorum, hadi ısmarla.
Nişantaşın da yaşıyorum
resimde ki hanım abla boyatmasın.
Abla dediğiniz kişiyim fake diye bilirsin alıştım artık
ben fake veya siz misiniz demedim.. resime yorum yaptım..
Bu haliyle daha güzel bu kadın
Bu kadın dediğiniz benim, siz Türkler neden böylesiniz
Tamam hanımefendi ben siz değilsiniz demedim bu kadın böyle daha güzel dedim
Bu kadın dediğin kişi zaten benim
Anladım. Böyle daha güzelsiniz hanımefendi.
Böyle daha güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim ama bu kız dasha kine
Değilim
göz ve saç rengi orijinal mi
Orijinal mi? Derken ben ürün değilim
kendi renkleri mi demek istedim ürünsün demedim, anlıyorsun niye anlamamış gibi yapıyorsun
Evet benim kendi saçım gözüm
kendi rengi iyi diyecektim değiştirme diye ama tipik eleştirdiğin Türk insanı gibi davrandın, diğer cevaplarda da öyle yapmışsın
4 yıldır burada yaşıyorum aşina oldum size
Denyse Tontz değil miydi bu kadın?
her neyse, eğer sensen böyle kalsın
Benim teşekkür ederim
Knk Adriana Lima sana çok benziyor
Aynen inandik
Boyat
Boyle kalsın
Teşekkür ederim
Kac yasındasın
29 yaşındayım, Temmuz da 30 oluyorum
Masallah kız