Selam, profil resminizdeki saç rengi ve şekli müthiş çok bayıldım sarı renk sizi pp resminiz kadar yakışmaz tabi zaman zaman değişiklik iyi olabilir ama sabit bi imaj bence farklı farklı imaj yapmaktan daha güzeldir, pp resminde dudağınıza sürdüğünüz ruj yüz renginizi tamamlamamış ve dudağınızı olduğundan büyük göstermiş yüz renginize daha uyumlu bi tonla rujlayıp kenar boyasıyla bi çerçeve yapsanız dudağınız daha ince gözüküp harika bi hal alabilirmiş, biras göz zevki yüksek olan birisiyim ve makyajın doğal güzelliği etkilemeden abartilmadan yapılmasından yanayım hatta makyaj danışmanlığı diye bi bölüm olsa başarıyla okur mezun bile olurdum o derece göz zevkime güvenirim, soft yani hafif makyajdan yanayım ve doğal malzemelerden yapılmış kimyasal olmayan organik makyaj melzemelerinden yanayım, güzel olan yüzünüz değil ruhunuz olsun
sarı renk erkekleri daha çok etkiliyor ama size yakışan renk pp (profil resmi) resminizdeki saç rengi kestane sanırım gözlerime harika göründü ve sizi siz yaptı yani arada bi değişiklik yapın ama sırf erkeklerin hoşlandığı bi renk diye sarıya boyatmayın kendiniz istediğiniz için boyatın gülen yüzünüz hiç solmasın 😊
Şu an ki sac renginle cok guzelsin bayıldım. Sari istiyorsan yaptir ama kaşlarınida boya ac rengini ve sarinin bu tonunu beğenmedim fikrimi sorarsan, onun haricinde olabilir