Ya @mk niye böyle oluyor bir hal çaresi var mı pürüzsüz olsun istiyorum aydınlatın beni?

Peeling uygulayabilirsiniz keselemeniz lazım bir de. Kılların uzama yönünün tersine kese yaparsanız daha doğru olacaktır böyle olan bölge anca kese ile normale döner.
Peeling uygulayabilirsin. At fırçası ve yumuşak keselerle de her duşta o bölgeyi arındırabilirsin. Kese bu durumda çok önemli ama kılların çıktığı yönün tersine doğru keselemen daha doğru olur (yukarı)
Cevap
19Cevap
Sana tavsiyem sık sık keselemen. At tüyü mü kılı mı her neyse onun kesesi mesela çok iyi gelir.
Teşekkür ederim 🥺
Ne demek 🥹💜
Vücut tipin öyle pek degistirmen mümkün değil. Peeling uygulayanlar falan var ise yarar mi pek emin değilim
Some beyaz ten problems kese nemlendirici falan diyorlar ama yapısal ya
Of of bronzlaşsam belli olmaz belki
Beyaz tenlisin ondan da geçme yolu var her yer mi öyle
Çilek bacak diyorlar buna. Bacaklarına peeling yap biraz beklet sonra yıka ve nemlendir.
Çoğunun böyle zaten , instagrama story atanlar hep filtreli
Normaldir. Kıl kökleri meydana çıkıyor
:((((
Pudra sür makyaj yap
Sonra mayın tarlası olmasın :D
Bişey olmaz yüzene de yapıyorsun cilde uygun onlar
Bacağıma da makyaj yaparsam tam ezik olurum
Bacak fondöteni kullanmayan kadın yok
Yuh be
Bacak fondöteni var hiç duymadın mı herkes kullanıyor onu dışarı çıkarken özel günlerde vs bir senin haberin yok sanırım google ye yaz bir sürü çıkar
Hiç haberim yoktu ama ben bebekler gibi doğal pürüzsüz istiyordum yapck bişe yok
Videodan bak öncesi sonrası var ortalarda
Güneşlen geçer
Ne ile alıyorsun?
Yolunmuş tavuğa dönmüşsün.:)
Böyle de güzel bebek ❤️
Offf ne güzel bacakların var maşallah
Killarini jiletle mi alıyordun sürekli
Yoo makineyle
Ondan dolayı da kil kökleri kalır. Ayni durum bizdede oluyor makineyle yuzunu alinca kil kökleri kaliyor. Jiletle alinca da birkaç gun sonra cikiyor belli oluyor
Beyaz tende oluyoe o
Şap taşı kulan bu arada harika tenin var
Bacağın yukarı kısımları nasıl
Kıyamam beyaz ten hassas tabi
Epilasyona git
Bebek yagı
neyle alıyosun
Sivas'lı mısın?
Samsun :D
Neyle alıyordu sen
Makine
Cildinden dolayı sanırım hep böyle mi oluyor geçiyor mu sonra