Güzellik & Bakım Bacağımda boyle bir sivilce var ne yapmaliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tuylerimi alis seklinden mi bilmiyorum ama tam 1 senedir boyle bir sivilce var. İlk basta onemsiz dedim zaten gecer ya diye dusundum ama gecmedi bunu napicam yoksa kıl donmesi mi olustu? Bacağımda boyle bir sivilce var ne yapmaliyim? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ConRoY Takip Et Xper 6 Yaş: 109 +1 yıl Kıl dönmesi olma ihtimali var sen bir doktor bak derim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kil donmesi nasil gecer Yorumla ConRoY +1 yıl Operasyonla geçer genelde doktor size krem verip geçmezse gel operasyon yaparız der zaten bişey değil 10 15 dk sürer aynı gün taburcuda olursun Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. cımbızlar kopar 1 ayda gecer dezenfekte etmeyı unutma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şöyle yeni yeni baş gösteren kıllıları bir ben mi seviyorum?:))) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yeni cikiyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte 1 hafta önce falan alınmış yeni yeni çıkıyor:) Çok güzel çok seviyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öhöm Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. O sıkılmaz acır kıl dönmesi diyeceğim oda değil 0 0 Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl Ağdayla aldıysan ondan olabilir 0 1 Yorumla lionmenn +1 yıl Peki ne kullanılmalı ağda yerine Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Patlat geçer 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yapicam Yorumla SadeceErenn +1 yıl Patlattıktan sonra kıl var mı içinde bak Yorumla SadeceErenn +1 yıl Yara daha çabuk geçer zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamam kocacim yapicam dedigini tesekkud ederim Yorumla SadeceErenn +1 yıl Hangi ara kocacın oldum Yorumla SadeceErenn +1 yıl Azdın mı ne yaptın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Valla tamda belli olmuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kıl dönmesi olma ihtimali var sen bir doktor bak derim
Kil donmesi nasil gecer
Operasyonla geçer genelde doktor size krem verip geçmezse gel operasyon yaparız der zaten bişey değil 10 15 dk sürer aynı gün taburcuda olursun
cımbızlar kopar 1 ayda gecer dezenfekte etmeyı unutma
Şöyle yeni yeni baş gösteren kıllıları bir ben mi seviyorum?:)))
Yeni cikiyor 😂
İşte 1 hafta önce falan alınmış yeni yeni çıkıyor:) Çok güzel çok seviyorum ya
Öhöm
O sıkılmaz acır kıl dönmesi diyeceğim oda değil
Uzun süredir varsa doktora görün
Ağdayla aldıysan ondan olabilir
Peki ne kullanılmalı ağda yerine
Patlat geçer
Yapicam
Patlattıktan sonra kıl var mı içinde bak
Yara daha çabuk geçer zaten
Tamam kocacim yapicam dedigini tesekkud ederim