Güzellik & Bakım Sizce de bu adam ultra yakışıklı değil mi? MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ultra yakışıklı Aşık oldum sanırım Evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Abi ülkece kör müsünüz yaaa Sizce de bu adam ultra yakışıklı değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Korkunç... İtici bana göre ne yakışıklısı birde ultra diyor aman Allah'ım... 🤦🏻 2 3 Yorumla Yamahamotocross +1 yıl KS ailesi olarak para toplayıp gözlük alalım soruyu soran kıza sjsjjs Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çoooook yakışıklıııı Yorumla Yamahamotocross +1 yıl Yokluktasın Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Arka sokaklar suata benziyor kızlar cidden ne kadar zevksizsiniz 2 3 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yaa bu adam * Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Taş Yorumla Arslans06 +1 yıl Öggbhggh Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Zevkler tartışılmaz.ama bana sokakta köşelerinde bir şeyler çekip kafası güzel kişileri hatırlattı tipi 0 4 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Hangi sokakta Roger'lar var ben de o sokağa gelmek istiyorum Yorumla Neyse1900 +1 yıl Yaş 15 galiba Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yok kanka 2 yaşındayım Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ve ciddiydimmm. Eğer varsa gerçekten gelmek istiyorummmm. Yaşadığım şehirde hiç yok da Yorumla
arslanus Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Güzel bakan güzel görüyormuş gerçekten. Canlı örneğine bugün de şahit olduk. 1 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çünkü çoooooooook yakışıklııı Yorumla arslanus +1 yıl Öyle diyorsan öyledir. Bana yorum yapmak düşmez. Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Bence değil, ama böyle şeyler görecelidir kişiye göre değişir zaten 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Göz muayenesi doktorundan randevu alır mısın 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır butonunu görebilen var mı yardımcı olun bulamadım😂 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç tarzım değil.. bana hitap etmiyor.. çok kadınsı bir havası var.. 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ultra mı? 😁 Ultra. 😁 Şakacı seni. 😁 Hiç höyküreceğim yoktu. 😁 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ultra biraz iddialı olmuş 2 4 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Anketi oyladın mı? 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Yoo neden🙄 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Bir şey yok merak ettim. 🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Peki meraklı 🙄 Yorumla
BerilDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Allahım kimse de göz yokkk bence ultra yakışıklıııı aşık oldumm 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Evettttt benim kocammm Yorumla BerilDEMİR +1 yıl :)) Yorumla
YahikoPain666 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Bul adami bana vercem buna cok yakisikli errkekk yiieeaaaa ufff. s. s. s. s 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Benim kocammm Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yakışıklı mıığ 😳 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Ultraaaa Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Değil gerçekten hiç değil 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Nasıl yaaa Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Feminen duruyor bu maskülen erkekleri seviyorum ben, tercih meselesi tabi Yorumla
Eliiflendim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok bana göre yakisikli değil 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Yoo çooook yakışıklı Yorumla Eliiflendim +1 yıl Yk yaa Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır seçeneği niye yok 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çünkü tek cevap evet Yorumla Fearlesgirll +1 yıl :) güzellik kavramı görecelidir Bence aman aman bişeyi yok normal Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ultrayı geçtim yakışıklı gibi değil 0 1 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Bile* Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Şakacı ya yakışlısın değil bence 0 1 Yorumla Fatma911 +1 yıl *Yakışıklı Yorumla
ClementineBB Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 72% +1 yıl hayır tabi ki :) kadın gibi yüzü var 0 0 Yorumla
Yamahamotocross Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Luka Modriç'e benziyor ama pek tipi yok 0 0 Yorumla
minimamoralia Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Negatif seçenek olmaması? hahuahua 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bana göre yakışıklı kategoride yer bile almaz 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Yakışıklı değil normal diyorum 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Evet yakışıklı Orta derecede 0 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Evet aşık oldum şuan😂 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Değil Tabikide 1 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çoooooook yakışıklı bir kere Yorumla RıfatŞen +1 yıl Ben Daha Yakışıklıyım Ondan Kıskanmıyorum Kıskanıyorsun Deme Yorumla
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok ya değil sanki 1 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çooooooooooook yakışıklı Yorumla
Senseseseseses Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bu adam çoook korkutucuuu 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Nesi korkutucu yaa Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Değil, 0 1 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Çoooooook yakışıklııı Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. Saçmalık. 0 2 Yorumla MelisaDurgun +1 yıl Evet yaa inanabiliyor musun bu mükemmelliğe çirkin diyenler varrr Yorumla Vault_Boy +1 yıl Yakışıklı demene saçmalık dedim, tabi bu benim görüşüm. Zevkleri tartışamayız. Ama 100 kişiye sorsak bu adam mı ben mi diye, 70'i beni gösterir Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yakışıklı değil 0 1 Yorumla Makximos99 +1 yıl Potansiyelimiz fazla yükseklerde galiba :D Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç değil 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Korkunç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Korkunç... İtici bana göre ne yakışıklısı birde ultra diyor aman Allah'ım... 🤦🏻
KS ailesi olarak para toplayıp gözlük alalım soruyu soran kıza sjsjjs
Çoooook yakışıklıııı
Yokluktasın
Arka sokaklar suata benziyor kızlar cidden ne kadar zevksizsiniz
Yaa bu adam *
Taş
Öggbhggh
Zevkler tartışılmaz.
ama bana sokakta köşelerinde bir şeyler çekip kafası güzel kişileri hatırlattı tipi
Hangi sokakta Roger'lar var ben de o sokağa gelmek istiyorum
Yaş 15 galiba
Yok kanka 2 yaşındayım
Ve ciddiydimmm. Eğer varsa gerçekten gelmek istiyorummmm. Yaşadığım şehirde hiç yok da
Güzel bakan güzel görüyormuş gerçekten. Canlı örneğine bugün de şahit olduk.
Çünkü çoooooooook yakışıklııı
Öyle diyorsan öyledir. Bana yorum yapmak düşmez.
Bence değil, ama böyle şeyler görecelidir kişiye göre değişir zaten
Göz muayenesi doktorundan randevu alır mısın
Hayır butonunu görebilen var mı yardımcı olun bulamadım😂
Hiç tarzım değil.. bana hitap etmiyor.. çok kadınsı bir havası var..
Ultra mı? 😁 Ultra. 😁 Şakacı seni. 😁 Hiç höyküreceğim yoktu. 😁
Saçları güzelmiş, altını çiziyorum sadece saçları.
Uyuşturucu bağımlısı gibi tövbe estağfurullah
Ultra biraz iddialı olmuş
Anketi oyladın mı? 🙄
Yoo neden🙄
Bir şey yok merak ettim. 🙄
Peki meraklı 🙄
Allahım kimse de göz yokkk bence ultra yakışıklıııı aşık oldumm
Evettttt benim kocammm
:))
Bul adami bana vercem buna cok yakisikli errkekk yiieeaaaa ufff. s. s. s. s
Benim kocammm
Yakışıklı mıığ 😳
Ultraaaa
Değil gerçekten hiç değil
Nasıl yaaa
Feminen duruyor bu maskülen erkekleri seviyorum ben, tercih meselesi tabi
Yok bana göre yakisikli değil
Yoo çooook yakışıklı
Yk yaa
Hayır seçeneği niye yok
Çünkü tek cevap evet
:) güzellik kavramı görecelidir
Bence aman aman bişeyi yok normal
lars sandm ilk
Bunun neresi yakışıklı
Ultrayı geçtim yakışıklı gibi değil
Bile*
Şakacı ya yakışlısın değil bence
*Yakışıklı
hayır tabi ki :) kadın gibi yüzü var
Bı göz doktoruna görün
Neden hayır butonu yokkk
Adamda seri katil tipi var 🤦
Hayır seçeneği neden yok
Hiç beğenmedim, neresi yakışıklı 🙄
Luka Modriç'e benziyor ama pek tipi yok
Negatif seçenek olmaması? hahuahua
Ben beğenmedim, hemde hiç 🙄
Bana göre yakışıklı kategoride yer bile almaz
Kedim daha yakışıklı bundan
Yakışıklı değil normal diyorum
Evet yakışıklı Orta derecede
ben bile daha iyiyim asdf
Billie Elish gibi
Gönül işte Ot'a da konuyor , B0k'a da
Evet aşık oldum şuan😂
Hayır Değil Tabikide
Çoooooook yakışıklı bir kere
Ben Daha Yakışıklıyım Ondan Kıskanmıyorum Kıskanıyorsun Deme
Yok ya değil sanki
Çooooooooooook yakışıklı
Bu adam çoook korkutucuuu
Nesi korkutucu yaa
Değil,
Çoooooook yakışıklııı
Saçmalık.
Evet yaa inanabiliyor musun bu mükemmelliğe çirkin diyenler varrr
Yakışıklı demene saçmalık dedim, tabi bu benim görüşüm. Zevkleri tartışamayız. Ama 100 kişiye sorsak bu adam mı ben mi diye, 70'i beni gösterir
averaj vasat
Göz doktoruna gitmen gerek
yakışıklı değil
Potansiyelimiz fazla yükseklerde galiba :D
Hiç değil
Değil
Yakışıklı değil
Değil
aşık oldum.
Degil
Korkunç
Yakışıklı bence