Güzellik & Bakım Şeffaf lens aldım fakat gözümü çok siyah gösteriyor, ne yapmam lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ve çok büyük gösteriyor Güncellemeler+1 yıl Bu arada gözümün rengi koyu kahve Şeffaf lens aldım fakat gözümü çok siyah gösteriyor, ne yapmam lazım? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Farklı lens kullanmak gerek gadası 1 0 Yorumla
gizlibirisii9 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benimkini de parlak ve bir ton açık gösteriyor, kişiden kişiye değişiyor demek ki göz yapısı vs etkili olabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demekki lens kullanamıyorum o yüzden Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benimkini mavi gösteriyor nedense 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Farklı lens kullanmak gerek gadası
Benimkini de parlak ve bir ton açık gösteriyor, kişiden kişiye değişiyor demek ki göz yapısı vs etkili olabilir
Demekki lens kullanamıyorum o yüzden
Benimkini mavi gösteriyor nedense
Beyaza boya açar