Kişisel bakım denince ilk aklınıza neler geliyor kendinizi ne ile ilgilenirken bulursunuz en çok. Bakım denince ilk aklınıza neler geliyor. Yaratıcı fikirlerinizide getirin gelirken 😉😂

Kişisel bakım denince ilk aklınıza neler geliyor kendinizi ne ile ilgilenirken bulursunuz en çok. Bakım denince ilk aklınıza neler geliyor. Yaratıcı fikirlerinizide getirin gelirken 😉😂
Benim için genel olarak her şey gelebilir yani şampuan ile saçları yıkamak saçlara bakım yapmak hem duştan önce hem duştan sonra duş kremi kullanmak ya da saç spreyi kullanmak gibi şeyler geliyor daha çok. bunların dışında tırnak temizliği ağız ve diş bakımı yani bir çok konu geliyor. zaten benim bakım düzenim var yani sabah kalktığım zaman yüzümü yıkarım mutlaka sonra da dişlerimi fırçalarım zaten kahvaltı da yapmadığım için sorun olmuyor. bundan sonra yüzümü yıkarım tekrar. sonra akşam olduğu zaman eğer yaz aylarındaysam her gün duş alırım veya 2 günde bir çünkü spor da yaptığım için hava da sıcak olduğu için zorluyor biraz bunun dışında yüzüme krem sürerim yaz aylarında yüzüm kötü oluyor biraz neme ihtiyaç duyabiliyor kışın daha çok oluyor tabi ki de...
Saç sakal traş olmak taramak, tırnak temizliği ve düzeltilmesi, koltukları ve kasık temizliği traş edilip gerekiyorsa düzeltilmesi, vücudun bir bütün olarak bakımı losyon ve özel olarak kremlenmesi, spor ve masaja önem verilmesi, düzenli saç ve vücut şampuanı da kullanarak en az gün aşırı duş aşınıp antipersparanlarla da ter kokusuna mani olunmadı, özel bölgelerin özellikle bakımının ihmal edilmemesi, sprey jöle vs abartıya gitmeden bakımın tamamlanarak kolık koyafetin uyumlu özenli ve temiz olmasına da dikkat edilmesi aklıma ilk gelenler… Keyifli geceler… 😎🌸🍃
Bu durum kadin içinde erkek içinde şart kadınlar kıldan tüyden arınıp güzelce cilt ve saç bakımları ile bunun yanında makyajını yaparak bakımlı hale gelmelerine diyoruz. Gerekirse saçlarının kesilmesi tırnaklarının bakimlari kas, göz, kirpiklerinin balıkları elbise ve aksesuarini günlük konseptine uygun olarak yapilmalari aklıma geliyor
Temiz kıyafet temiz koku temiz bir ten. Evet duş alırsın günlük yüz yıkama rutinin olur tırnak kesimi törpüsü vs vs hepsi olur ama kişisel bakım diyince aklıma ilk bunlar geliyor. Bi insan kendine bakıyorsa bu kokusu ve üst başından anlaşılmalı. Çok insan gördüm yüz bakımına dikkat eden ama üst başı kokan. Hepsi beraber olmalı :/
Cevap
4Cevap
En başta temizlik.. Onun dışında kozmetik açıdan değerlendirme yaparsak, hoş kokular, vücut losyonları, makyaj malzemeleri ve saç bakım ürünleri canlanıyor kafamda.. :D Keyifli günler..
Benim aklıma kadın geliyor. Kadınlar daha fazla malzeme kullandığı için heralde. Kötü anlamda değil ama
en başta tüy temizliği
el ayak bakımı tırnak bakımı. saç bakımı.
Yüz temizleme losyonları
Kusurlardan arınmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?