Herkes terleyebilir onu kırmadan ter koktuğunu söylemek istiyorum. Hatta söylemeden ifade etmem mümkün mü? Şimdi söylesem belki kırılır ve görüşmemiz sıkıntıya girebilir, ne yapabilirim?

Herkes terleyebilir onu kırmadan ter koktuğunu söylemek istiyorum. Hatta söylemeden ifade etmem mümkün mü? Şimdi söylesem belki kırılır ve görüşmemiz sıkıntıya girebilir, ne yapabilirim?

Merhaba
Ona deodorant seti hediye al. Yani erkeksin sen sonuçta bir kızın yanına geliyorsun bakımlı ol kendine bak parfüm falan sık ne bileyim. İlla bir kızın mı bunu demesi lazım yani. Erkekler bence kadınlar kadar önem vermiyor dış görünüşüne diye düşünüyorum ben. Nazik bir dille uyar veya dediğim gibi hediye al.
En büyük kabuslardan biri. Söylenmesi bile dert. Yine de söyle, sor ne aralıkla yıkanıyorsun, kıyafetini değiştiriyorsun, ter kokusu alıyorum, nedir bunun sebebi de.
Bence direk uyarın yani kötü kokuyor diye katlanmak zorunda değilsiniz. bu yüzden de direk söyleyin zaten flörtsünüz yani, ilk kez tanışmıyorsunuz ya da tanımadığınız birisi değil. zaten kendisine saygısı varsa dikkatli olması gerekiyor siz söylemeden bakımlı olmalı
Cevap
20Cevap
Ter kokusu başli başina bir problem, bunun kırmadan söylenebilecek tarafı yok o yüzden konuya şöyle girebilirsiniz.
Benim için, hijyen ; ağız temizliği ve vücut temizliği çok önemli. Okulda bir kız vardı ya da çocuk vardı, çok kötü ter kokardı ve herkes ondan kaçardı yanına bile oturmak istemezdi, gibi.
Amaaan en çok strese girdiğim durum. Birinin koktuğunu söylemek. Laf arasında ay ben ter kokusundan ayak kokusundan ağız kokusundan nefret ederim. Öyle insanlardan uzak dururum. Falanca ter kokuyordu ayyy millet yanına yaklaşmıyordu muhabbeti yap😂
of eve gidince duş almam lazım terledim ter kokucam şimdi kusura bakma ya nefret ederim terlemekten o yüzden duş alır dikkat ederim sık sık deodorant sıkarım felan diye konuş onunla eşek değilse kendi de anlar yapar herhalde
Yan yana, yüz yüze olduğunuz vakit açıkça söyleyin ve normal akışında aktivitenizi sürdürmeye devam edin.
Bunda kırılacak bir şey yok. Kırılıyorsa sorun sizde değil, ondadır.
cut.
İnsan kendi kokusunu nasıl almaz ya, sürekli olan bir şeyse şakasız muhataplığı kes. Kendi kişisel bakımına önem vermeyen adamdan hayır gelmez
Kendi ter kokusunu bile fark edemeyen birisinin ciddi manada hijyen sıkıntısı vardır bence yolları ayırmalısın.
Çok terledim kötü kokuyorum kusura bakma eve gidip duş almam gerekiyor diye söyle m*l değilse anlayacaktir
Deodorant al ve kokusunun yakisacagini düşündüğünü belirt
Parfüm hediye et bence “aşk güzel kokmalı” diye bir not 😂✌🏼
Direk kokuyorsun de, insanlarda kirilacak yer ariyor.
Kokuyorsa kokuyordur, kokmasin?
İnsanlara bazen duş almak ve deodorant sıkmak zor geliyor maalesef yapacak bir şey yok
Şey yapabilitsin bence örnek veriyorum otobustedin buluscaksjnzi buluşunca adam niye parfüm sıkmıyoki boğuldum kokusundsn hiç dyanamadigim şeyler kendisi almiyomu nasıl rahat ediyo gibi şeyler söyle bence
Ben hergün duş alıp güzel kokular sürüp kahvaltı yapmayı çok severim sen hangi deodorantı kullanıyorsun diyebilirsin
Önce kendinin ter kokusundan ne kadar muzdarip olduğun hakkında ve deodorant fiyatları hakkında konuş. Seninde muzdarip olduğunu bilirse kırılmadan soruna cevap verir.
Aşkım gratise gidiyosun ordan bi parfüm alıyosun bide dedorant çocuğa da diyosun ki kendime bişeyler alırken sanada aldım diyip veriyosun hem kırıcı olmaz hemde kendi farkına varır diye düşünüyorum
Kan şekeriyle ilgili bir sorunu olup olmadığını sor çok susayip susamadigini sor eğer bir sorun varsa terlemesinin olabilecegini doktora gidip muayene olması gerektiğini soylemelisin
bu kadar fanteziye ne gerek var be ahahha:P
kardeş bir yıkansan mı acaba iyisin hossun ama kokuon bea dese iş biticek:P
Kırılacak bir şey yok direk konuşmalısın sonuçta konuşmazsan önlemini almaz ve uzaklaşırsın
Tellak paranı vereyim de bir hamama git la. n üleş gibi kokuyon a. mk diyebilirsin
Özel bir günde deodorant hediye et ya da fazladan almışım de ver bence😂
Eşiniz olsa duşa sokar fantezi yapar bir güzel yikardınız.
ter kokuyormuyum sence?
Off ya niye kendine bakmaz bi insan
kırılsın bir şey olmaz
Direkt söylemelisin. Temizliğine dikkat etmeli
Parfüm seti al deodorantlı olanlardan anlar belki
Söyle bence ne var bunda uyarıyorsun sadece
içimden geldi de parfüm hediye al
Eyvah bea kardeş bu nasıl bir fiyasko
Sen bana onun hesabını ver ben söyliyiö
Ben direkt söylerdim kesin
İnsanlar ne kadar düşünceli
Hangi parfümü kullandığını sor