Ledlinin çekmeceleri olduğu için daha kullanışlı aynı zamanda daha pahallı. Ledsiz olanı da hep çok beğenmişimdir prenses masası gibi duruyor yani arada kaldım hangisini almalıyım
ben zaten öyle full makyaj dolaşan bir insan değilim ağır makyaj yaptığım çok nadirdir sıfır makyaj dolaşıyorum bir tek bazen maskara o kadar o yüzden aşırı makyaj malzemem yok depolama alanına ihtiyacım fazla yok organizerim var oraya doldurdum hepsini
çekmecesi var bir tane oraya takılarımı ve güneş gözlüklerimi koyuyorum iki tane de kapaklı kısmı var oraya da vigomu ve başka kozmetik saç ürünlerini vs koyuyorum
hahaha sende benım gıbısın aslında alttakıne karar vermıssın sadece bırının onaylaması gerekıyor... bende bazen brsey alırken yalandan soruyom kardesıme falan su nasıl guzelmı dıye halbukı alacagıma coktan karar vermısımdır bırının onayına ıhtıyac duyuyorumdur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
benim makyaj masam şu alttakinden ledsiz yazan yani
Memnun musun hangisi daha iyi sence aşkım
memnunum diğerini tercih etmezdim şahsen assolist aynası masası gibi
Evet Biraz gereksiz abartı sadece dha fazla depolama alanı var çekmeceleri vs
ben zaten öyle full makyaj dolaşan bir insan değilim ağır makyaj yaptığım çok nadirdir sıfır makyaj dolaşıyorum bir tek bazen maskara o kadar o yüzden aşırı makyaj malzemem yok depolama alanına ihtiyacım fazla yok organizerim var oraya doldurdum hepsini
Makyajn değil de tarak toka takı düzleştirici VS vs koymak için
çekmecesi var bir tane oraya takılarımı ve güneş gözlüklerimi koyuyorum iki tane de kapaklı kısmı var oraya da vigomu ve başka kozmetik saç ürünlerini vs koyuyorum
Ledli olan sahne şeysi gibi diğeri daha güzel
Üstteki çalışma masası gibi alttaki daha tarz
Kedisiz olan
😀😀😀ledsiz
Hkahahahn neden
Şık ve sade
alttakı
Neden
usttekı cok cafcaflı geldı... pavyon vibe aldım... alttakı sade ve hos
Pavyon bilmiyorum ama demek ki öyle iyi ki dedin bunu bak
Zaten bi tane orada çalışan kadın da kendi evine bundan yaptırmıştı
hahaha sende benım gıbısın aslında alttakıne karar vermıssın sadece bırının onaylaması gerekıyor... bende bazen brsey alırken yalandan soruyom kardesıme falan su nasıl guzelmı dıye halbukı alacagıma coktan karar vermısımdır bırının onayına ıhtıyac duyuyorumdur :)
Evet evet aynen öyle 😄 biri ledliyi kötülere diye bekliyorum Bi nedeni de daha pahallı olması
Ledli daha kullanışlı. Onu al bence.
Nedenn
Çekmeceli ve takı bölümü de var.
Diğerinin de var görünmüyor ama önünde de Bi çekmece var
Ee sen bilirsin
Ben olsam ilki alırım
Neden
Ledli olan
Neden
Ledli
Neden
Ledli tabii ki
Neden
Makyaj yaparken yüzümün her yerini aynı ışıklandırma altında ve daha parlak görmek iyi oluyor.
Ledsiz olan
Neden
Çok şık ve sade duruyor
Diğeri için ne düşünüyorsunuz
Biraz göz yoruyor açıkçası