Alışveriş & Hediyeler Hangi makyaj masasını almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Odamı yenileyeceğim baza ve dolaba karar verdim ama makyaj masasını seçemedim. Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? Güncellemeler+1 yıl 2 sipariş edildi teşekkürler 🫶🏻 Hangi makyaj masasını almalıyım? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Sondaki. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arada 2 bin lira fark var 6 cekmece fazla oluyor oda azdegil parasal sorunun yoksa 2yi al şimdilik yeter dersen ilki olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet 2. Görünüş olarak da daha hoşuma gitti 1. Biraz küçük duruyor masası falan daha dar Yorumla Hadiiyani +1 yıl Aynen daha geniş bir gozde fazlalık var Yorumla
lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl askim odanın buyuklugune baglı, genis ferah bir odan ve fazlasiyla malzemen varsa eğer 2. yi al bence 1 3 Yorumla lesvinya +1 yıl ama 1. de yeterli gorunuyor bence Yorumla Soran +1 yıl Evet benimde içime 2. Daha çok sindi ama fikir almak istedim iyice düşünüp yarın sipariş edicem birinden birini inş sağlam gelir teşekkürler 💗 Yorumla lesvinya +1 yıl ne demeek gule gule kullanirsin insallahhh Yorumla
Justiceee7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Asagidakine butcen yetiyorsa onu al daha buyuk hali 1 0 Yorumla
Seninbanagülüşün Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 2. Olan daha iyi. Cok çekmece var. Daha çok alan demek.. 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İkinci mükemmel Bende bu tarz yapacağım 1 0 Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkincisini al bencd daha fazla alanı var 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Sondakı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. sondaki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sondaki.
Arada 2 bin lira fark var 6 cekmece fazla oluyor oda azdegil parasal sorunun yoksa 2yi al şimdilik yeter dersen ilki olur
Evet 2. Görünüş olarak da daha hoşuma gitti 1. Biraz küçük duruyor masası falan daha dar
Aynen daha geniş bir gozde fazlalık var
askim odanın buyuklugune baglı, genis ferah bir odan ve fazlasiyla malzemen varsa eğer 2. yi al bence
ama 1. de yeterli gorunuyor bence
Evet benimde içime 2. Daha çok sindi ama fikir almak istedim iyice düşünüp yarın sipariş edicem birinden birini inş sağlam gelir teşekkürler 💗
ne demeek gule gule kullanirsin insallahhh
Asagidakine butcen yetiyorsa onu al daha buyuk hali
2. Olan daha iyi. Cok çekmece var. Daha çok alan demek..
2. Daha güzel onu al
İkinci mükemmel
Bende bu tarz yapacağım
Alttaki daha iyi gibi
İkincisini al bencd daha fazla alanı var
Bence 2 bende 2. yi alacaktım.
Alttakini beğendim al
2. bence
Sondakı
Fotograftakini alsana
sondaki