Her ne kadar çok güzel görünse de, bu görüntünün zor ve uzun süren bir bedeli olabilir. İşlem sonrası kırılganlık, şekil bozukluğu, tırnakta incelme, renk değişikliği olabileceğini unutma ✅
Ek; kalıcı ojeler metakrilat içerir ve bu madde alerjik durumlara yol açabilir. Sadece uygulandığı bölgede değil, temas sonrası göz kapağı egzemalarına da neden olabilir.
Ayrıca işlem sırasında uygulanan UV uzun vadede ve sık tekrarlanması durumunda tırnak etrafındaki cilde zarar verebilir; kırışıklık, fotoyaşlanma, renk değişiklikleri ve hatta cilt kanserine yol açabilir.
kalıcı ojeyle kaza geçirirsek acil ameliyata alınırsa ameliyattan önce sildiriyorlar ameliyatta tırnak morarırsa bu kan dolaşımı ve oksijen seviyesinde sıkıntı var demek diye biliyorum kaza geçirip acil ameliyata alınılması gerekince ne olacak hem el hem ayakta kalıcı varsa? ya da o ojeyle ölünürse? kafamda deli sorular
Daha önce hiç yaptırmadım. Çok zararlı olduğunu duymuştum. Kansere yol açtığını duymuştum o yüzden asla yaptırmadım yaptırmamda. Zaten uzun tırnağı hiç sevmem kısa tırnak tercihim. Birde bu protez tırnaklar zamanla kendi tırnaklarına zarar veriyormuş hiç sağlıklı değil bence. Görüntüsü hoş gözükebilir ama sağlık açısından ben pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Çalışırken yaptırıyordum güzel görünmesi açısından. Sonra kendi tırnağımı mahvetti yaptırmaktan vazgeçtim. Kendim canım istedikçe farklı farklı ojeler sürüyorum. Zaten aynı renkten sıkılırım hemen değiştirmek isterim.
Uzun zamandır tercih etmiyorum rahatlığını ve parlaklığını sevdiğim için kullanıyordum ama ne kadar ince işçilikte yaptırsam tırnaklarım mahvoluyor. Normal oje kafi
Hayır yaptırmıyorum. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ya kendi tırnaklarımı besleyip uzatırım ya da profesyonel setlerden alıp kendim tırnak yaparım. diğerleri saçma geliyor.
kalıcı ojeyi sürekli yaptırıyorum manikür ile beraber. oldukça memnunum. gittiğiniz yer ve kalitesi önemli 4-5 yer değiştirdim ben. şu an da devamlı olarak esmates akasya salonuna gidiyorum. Teşekkürler hersey icin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapmam hijyenik gelmiyor ve tirnaklara zarar verir bence. kendim istedigimde yapar istemedigimde cikaririm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben yaptırmıyorum.. oloje de nadiren sürüyorum abdeste engel cünkü