Şimdi tuvaletimizi yaptığımız deliği ıslak peçeteyle silmek etrafa bulaştırmamak varken , suyu arkadan açınca sadece deliğin ordaki pisliği hem anal bölgeye yaymış hemde vajinaya doğru fışkırtmış oluyoruz. yani boklu su her yerimize değmiş oluyor. onu dağıtmadan temizlemek daha hijyenik geliyor artık. peçeteyi ıslatıp silince ne kadar fazla pislik gördüm onu silmek yerine suyla her tarafa ulaştırmak temiz gelmiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca rossmanda özel bölge temizleme mendili var. onla da rahat edilmezse bebek gibi gün içinde silinebilir :D
İnstragramda ezber bozan kadınlar sayfası var bir ped var ona bak istersen mantar regl düzensizliği ağrı vb şikayetleri bitiriyormuş emiciliği gayet iyiymiş bakabilirsin
Evet zaten mantar var ben de. kadınların o bölge açık olduğu için. ve ben çok dikkat ediyorum iç çamaşırı değiştiririm her gün , günlük ped kullanırım. cinsel ilişkim de olmadı hiç. ona rağmen bu problem başıma geldi. belki bununla alakalıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
biz hela taşı olandan kullanıyoruz hasta falan olsa klozeti kullanır.
Biliyorum eski evimizde vardı. aynı şey. yine su dökünce anal bölgeye ve popoya yayılır Pislik. Islak peçete yine mantıklı geliyor.
peçete ile temiz olmaz yıkasan yine peçete ile kurutabilirsin..
Kuru peçete değil ıslak peçeteyle. tabi tek seferde değil. bir kaç kez yapınca temiz oluyor
bilmem biz yıkarız.
Peki :)
Hayir kullanmiyorum. Islatilmis tuvalet kagidi, havlu ya da islak mendille isimi goruyorum.
Havlu? :D
Kagit havlu iste ya :)
Ben bunun için ıslak mendil kullanıyorum temizliği rahat oluyor
Ama ıslak mendil kolezete atılmıyor. çöpe atılıyorordan kokar bokluwboklu
Çöp günlük olarak atılıyor senin yorumunda idrar yolu enfeksiyonu var yazmışsın hayla devam ediyor mu?
Dr gitmedim daha evet belitiler var. ama taharet musluğu kullanmayalı sadece 2 gün oluyor. eğer ilgisni merak ediyorsan
İnstragramda ezber bozan kadınlar sayfası var bir ped var ona bak istersen mantar regl düzensizliği ağrı vb şikayetleri bitiriyormuş emiciliği gayet iyiymiş bakabilirsin
galip ömer tevfiği yıkamak lazım. yıkamadan olmaz
Neh :D
galip ömer tevfik. duymadınmı hiç
Hayır duymadım
baş harflerini oku sadece :)
Google da aratıp izledim anladım okey 😅
polis telsizi :)
Ahshsjs evet :D
Sizde idrar yolu enfeksiyonu da yapıyor bu işlem
Evet zaten mantar var ben de. kadınların o bölge açık olduğu için. ve ben çok dikkat ediyorum iç çamaşırı değiştiririm her gün , günlük ped kullanırım. cinsel ilişkim de olmadı hiç. ona rağmen bu problem başıma geldi. belki bununla alakalıdır
Evet bununla alakalı. Cinsel ilişki de tetikleyecek ilerde. Şimdiden önlem al. Çok ıslak tuttuğun için mantar oluşmuş gibi geldi bana
Hayır. ona da dikkat ediyorum öyle ıslak ıslak gelemem zaten
Gezemem *
İç çamaşır değiştirmene rağmen bu problem. Zor bi anatomik yapınız var malesef :(
Ben ne okudum ya
Yani?
Amerikalı
Değilim :D
Ben de alaturka da yapamıyorum hiç 😁
Ben alaturka değil klızet bahsedeiyorum
Tamam anladım. Haklısın
Klozet kullanmam genelde alaturka WC