Güzellik & Bakım Sizce bu renk bana yakışır mı? mrs_esrakmn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazıları kahve gözlü olduğum için yakışmayacağını ve doğal durmayacagini söylüyo, siz ne dusunuyosunuz Sizce bu renk bana yakışır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhaba.Renk çok iddialı her ay dip boya ve kôkten komple boya isteyen bir renk olup 3 yıkamadan sonra renk olarak çabuk solan ve açılan bir tona sahip. Maddi anlamda sizi zorlar ve saçları yıpratır. Ben bununla baş ederim derseniz siz bilirsiniz. 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya kanka bu rengin yakışmayacağı kadın yok 0 0 Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sana gitmez 0 2 Yorumla mrs_esrakmn +1 yıl Yaaa neden Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Seni ve bu rengi bağdaştıramıyorum Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. Olur gibi duruyor 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. yakısmaz 0 2 Yorumla mrs_esrakmn +1 yıl Neden Yorumla _Thanos_ +1 yıl cunku yüzün kücük Yorumla