Elif Nur Yel neden bu kadar güzel?

Merhaba benim kocam 24 yaşında ve 2 aydır kısmetse olur adlı programı izliyor. Ona soruyorum “neden bu kadar çok izliyorsun bu programı” diye bana “elif için izliyorum aşkım çok takma kafana” diyor gidip baktım şu kıza çok güzel bir kız ve bu kadar güzel kızları izlemesini istemiyorum moralim bozuluyor. Ne yapmalıyım bu programı izlememesi için ona “artık izleme başka bir şey izle” diyorum. “Aşkım kıskanma sen benim idolüm elif ise prensesim” diyor ne demek bu. Ne demeye çalışıyor. Kız çirkin olsa ağzımı açmam ama benim moralim bozuluyor ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Benim kocam 24 yaşında ve 2 aydır kısmetse olur adlı bir programı izliyor ona soruyorum “ neden sürekli izliyorsun şu programı” diye o da “elifim için izliyorum” diyor. Ben de gidip baktım kim bu elif, gerçekten çok güzel bir kız ona söylüyorum “artık izleme şu programı” diyorum. bana “ ben kısmetse olura katılıcam elifime talip olucam” diyor ne demek bu. Hemen kavga çıkardım tabiki “elif olsaydı senin gibi çingen davranmazdı” dedi davranışları çok değişti ne yapmalıyım ayrilmak istemiyorum.
Elif Nur Yel neden bu kadar güzel?