Güzellik & Bakım Çilli yüze hangi renk allık yakışır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Fotoğraftaki kadar olmasa da yanaklarımda çiller var saclarim kestane rengi. Hangi ton allık almalıyım? Kalıcılıgı yüksek bişey Güncellemeler+1 yıl 111 Çilli yüze hangi renk allık yakışır? Cevapla Fotoğraf Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Ten rengine göre değişir ama açık renk almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Renk olarak direkt şu renk allık alın diyemem ama açık rengin yüzünüzde daha iyi duracağına inanıyorum açık renk deneyin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki sağ ol Yorumla
merytc4n Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl çilli yüze allığa ne gerek var o surat öppülür 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bazen renk istiyorum çok soluk duruyor cildim Yorumla merytc4n +1 yıl bilemem ama çilli yüz güzel olur genelde ama allık bilemem ehehe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ten rengine göre değişir ama açık renk almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Renk olarak direkt şu renk allık alın diyemem ama açık rengin yüzünüzde daha iyi duracağına inanıyorum açık renk deneyin.
Peki sağ ol
çilli yüze allığa ne gerek var o surat öppülür
Ya bazen renk istiyorum çok soluk duruyor cildim
bilemem ama çilli yüz güzel olur genelde ama allık bilemem ehehe