Kaşları almamak bakımsızlık mıdır yoksa tamamen kişisel tercih midir?

Kaşları almamak bakımsızlık mıdır yoksa tamamen kişisel tercih midir?

Bazıları için bakımsızlık denebilir, çünkü dağınık durduğu zaman hoş olmuyor ama yine de kişinin kendi tercihi diyelim bizi ilgilendirmez.
Bu aslında kaşın yapısına bağlı. Yani eğer düzgün duruyorsa göze batmaz zaten. Kendimden örnek vereyim, küçüklüğümde kaşını alıyor musun diye soran çok olurdu. Şu anda da şekli gayet düzgün duruyor ve seyrek kaşlarım var.
O yüzden hiç ihtiyaç duymadım, konusu açılınca almıyor musun alınmış gibi diyenler şaşıranlar oluyor, yani gerek yok alınacak bir yer yok djdkfm o yüzden şart değil.
İnsan kendisine bakım yapmaktan, hoş vakit geçirmekten ruhen de terapi yaşamışcasına mutlu olur. Kaşların da bakım yapılması şart fakat bakım yapmış olmanın tek gereği kaşları almak değil, herkesin kendi tarzı.
Ya o şimdi kaşınin şekline yapısına göre değişir bazı kaslar fogudyan şekilli veya düzgün bir şekle sahip olduğu için gerekmez ama diğer türlü bskimsızlığın zirvesidir diyebiliriz
EİG için teşekkür ederim 🙏🙏
Bence bakımsızlıktır. yani fazla olduğu zaman kötü bir görüntü oluyor ama kimseyi yargılamak haddime değil yani ben genel olarak konuştum. almak istemeyen yine de almayabilir.
Cevap
48Cevap
Tam olarak almasa da biraz düzeltilmeli ben de öyle yapıyorum keskin durmasını sevmiyorum ve kaşlarım zaten ince üst kısmını yapıyorum aşağısına karışmıyorum daha hoş ve fresh görüntü katıyor bence. Tercih meselesi tabi ki ama kötü görünüyorsa yapılmalı
Daha önce almışsa sonradan bırakmışsa bakımsız durabilir ama kişinin keyfine bağlı bazıları hiç dokunmamış kız kardeşim gibi bana aşırı harika geliyor 😃
herkesin kendi vüducu kendi seçimir zaten emanetçisiz bedenlerimizin kime nasıl güzel gelir şık olursa öyle bakar tabiki de bu kişinin kendi tercihidir
Hiç almadım bugüne kadar allah güzel yaratmış gerek duymuyorum çirkin olanlar alsın kimse kimseyi ilgilendirmez
Kaşları alın ama şu bıyıkları da unutmayın :) öperken erkek öpmüş gibi oluyor. Resmen batıyor. Hatta bence tüm vücut epilasyona gidin...
Nasıl yapicaz onu abim be param olsa gitmiştim zaten
Alınmış ince kaş yerine kalın doğal kaşlar daha hoş duruyor. Ancak kalın bile bırakılsa bazıları daha fazla uzayıp kötü durabiliyor. Salmamak lazım.
Aksadığı zaman çok bakımsız hissederim kendimi gerçekten! Bence önemli bir bakım bu bir kadın için
Ben kaşlarımı hiç almıyorum tek tüy bile ben böyle seviyorum herkesin tercihi tabi ama kaşlar dağınık ce çoksa toparlanabilir benim yok gibi zaten
Hiç kaş almadım hiç de çıkmaz ince telli seyrek kaşlarım var 6 ayda bir ortasında çıkan 2 3 tüyü alırım o kadar
Kişisel tercihtir.
Hayat senin hayatın, mutlu olduğun gibi yaşamalısın.
Bakımsızken mutluysan bakımsız ol.
Çirkin olup almamak bakımsızlık, benim gibi zaten alınacak bir durum olmaması sonucu alınmaması kişisel tercih 😃
Bence yakışıp yakışmamakla alakalı bir durum. Çirkin bir görüntüsü olduğu halde almıyorsa , evet bakımsızlıktır.
Bakimsizliktir recep ivedik gibi gezmenin anlami yok
Evet kanki ben ortasını aldırıyorum valla martı kaş dolaşamam
Çalı süpürgesi gibi ise alsın bir zahmet o kaşları bir zahmet ya.
Kadın için çok önemli bence zamanı geçince bakımsız hissediyorum kendimi
Tercihen almıyorsa, tercih olur diye düşünmedim değil :D
Çok arada kaldım ama kötü görünüyorsa bence bakımsızlıktır
Bence kişisel tercih herkesin yapısı farkli sonuçta.
Tercih meselesi. Ben hiç almadım mesela 😂 kötü de durmuyor doğal görünüşünü seviyorum
insan kendini nasıl rahat ve güzel görüyorsa bakım odur
Her şey tercih. Ancak alınmadığı zaman bakımsız duruyor insanın yüzü bu da çok bariz bir gerçek
Hayır tabiki yüzüne yakıştığını düşünüyorsan almana gerek yok benimki orman gibi olmasa bende almam ki😂
kötü insan ne kadar güzel olursa olsun değersiz bence zihniyeti bozuk, kötü insanlar en bakımlı insanlar gözlemim bu yönde
Bakımı neden tüylerden ibaret görürüz anlamıyorum. Kaş almamakla bakımsız olunuyorsa ben bakımsız olmayı kabul ediyorum
Gunumuzde pek alinmamis kalin kaslar tercih edilmiyor ben sevmiyorum aliyorum baskalarininda kasindan bana ne. Senin cildin senin kararin istemeyen bakmasin canim taranmis duzenli olsun yeter.
Bakımsızlıktır ben 3 haftada bir düzenli alıyorum oda çok çıkmadığından
eger kaslar cok dagınıksa evet bakımsız duruyor
Yooo zaten niye alıyorsunuz ki ben martıları severim
Yoo kiminin kaşları doğal haliyle daha güzel
Bakımsızlık olduğunu düşünüyorum kalın kaşlar öyle görünüyor sadece..
Erkeklerin bazen orman gibi oluyo öyle değilse çok önemli değil, ama erkekler alsın ya o ne öyle
Bazı kaşların alınmaya ihtiyacı yok ama bazıları çok dağınık görünüyor o yüzden değişir
Kişisel tercih tabikide. Kaşları o kadar düzgün olup almaya ihtiyaç duymayanlar da var..
Bence kişisel tercihdir nasıl güzel hissediyorsan öyle yaparsn
Kişisel tercih bence. Sende kötü durmaz baskasında kötü durur alır değişir bunlar
Bir zahmet kaşlarını alıp almamak da kendi tercihi olsun. 😁
Kişinin kendisi ile alakalı bir şey.
Bakımsızlıktır
Bakımsız insanlar kaşlarını almaz.
Kaş arasının alınması yeterli aslında
Artık böyle moda değil mi ya
Ortası birleşik martı kaş ise evet
Değil. Doğal sevenler var.
çok dağınık değilse almak zorunda değil ama dağınık ve kötü gözüktüğü halde almıyorsa bakımsızdır
Kotu duruyosa ve daginiksa bakimsizliktir
Biz alioz zahmet olcak alin
Igrenc durmuyorsa sorun değil bence
Ben kızlarda kalın seviyorum almayabilirler
Dağınık kötü bir görüntüsü varsa alınmalı bence.
Yok gayet iyisin bence degil
kesinlikle öyle... direk gözüme takılır
Valla Selena Gomez isen kaşların 10 bumara 😂
Kendi tercihidir saygı duyarım
Tercih olan bakımsızlık
bana göre bakımzıslık değil
Ben hiç karşın cinste kaşa bakmadım ya
Çok dürüstsün erkekliğin onurusun 😂
Aslında herşeyin doğalı guzel
Bana göre bakımsızlıktır
Erkeksi bir kaş ise evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?