Yani eğer kaşların kötü bir durumda değil ise bence hiç alma. Doğal hali ile seviyorsan öyle kalsın. Sen sonuçta öyle sevip öyle bırakıyorsun ve bu senin kendi kararın. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün fazla kimseye takılıp kalma. Bende bu yaşıma kadar kaşlarımı hiç almadım. Doğal kendi kaşlarım o yüzden gerek duymuyorum hiç.
Bakımsızlık değil aslında tam da olması gereken. Öyle bir zamandayız ki insanlar doğal hallerinden çekiniyorlar. Başkalarını umursamayın lütfen. Kim nasıl istiyorsa öyle olsun
İyi ya da kötü gözükmesi kaş şekline göre değişir. Kaşların kalınsa ve birbirine yakınsa kaşında aşırı dağınıklıklar varsa ve iki kaşınında şekli birbirinden farklı duruyosa pekte iyi gözükmeyebilir. Ama kaşlarının doğal gözükmesini istiyosan ve sana gore bu sekilde hoş duruyosa kaşlarını almayabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen kendini öyle seviyor ve o şekilde tercih ediyorsan kalsın tabii ki, kaşları almamak bakımsızlık değildir bence
Yani eğer kaşların kötü bir durumda değil ise bence hiç alma. Doğal hali ile seviyorsan öyle kalsın. Sen sonuçta öyle sevip öyle bırakıyorsun ve bu senin kendi kararın. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün fazla kimseye takılıp kalma. Bende bu yaşıma kadar kaşlarımı hiç almadım. Doğal kendi kaşlarım o yüzden gerek duymuyorum hiç.
Bakımsızlık değil aslında tam da olması gereken. Öyle bir zamandayız ki insanlar doğal hallerinden çekiniyorlar. Başkalarını umursamayın lütfen. Kim nasıl istiyorsa öyle olsun
İyi ya da kötü gözükmesi kaş şekline göre değişir. Kaşların kalınsa ve birbirine yakınsa kaşında aşırı dağınıklıklar varsa ve iki kaşınında şekli birbirinden farklı duruyosa pekte iyi gözükmeyebilir. Ama kaşlarının doğal gözükmesini istiyosan ve sana gore bu sekilde hoş duruyosa kaşlarını almayabilirsin.
Doğal kaşın güzelse bakimli gözüküyorsa ok derim ama bu görseldeki resim gibiyse bence hoş degil
Hayır ya KS nin koyduğu saçma sapan fotolardan biri
Şu görseldeki kadın ne kadar bakımsız olursan ol özünde geninde güzelsen güzel gözükebileceğinin ispatı sanırım ya :D
Sen nasıl beğeniyorsan öyle kalsın toplumu umursama
Kişiden kişiye göre değişir ama bence bakımsızlıktır
Almıyorum çünkü kendileri doğuştan mükemmeldir 😍
Kaşa göre değişir ama bende bakımsız duruyor almadığım zaman hiç rahat edemem
Bizim orada mağaralar var oldukça doğal evler sağlam kombin olur
Sen yine kaşlarını almıyormuşun, ben nerelerini almayıp doğal kalayım diyeni gördüm 😆🤣
Değil. Hiç doğal bırakan kalmadı maalesef. Ama alıp, palyaço gibi, ardından boyayıp bakımlıksa, bakımsız olun lütfen
Ben de almıyorum kalın ve güzel o yüzden doğallığını bozmuyorum
Evet ama yinede sen öyle seviyor isen öyle yap millet neler yapıyor sen kafana göre takıl
bende almıyorum kaşlarımı
Tek kaş değil ise hayır
Hayır değil öyle yakisiyorsa almayabilir
Bence fazlası kötü duruyor.
Kalın kaş severiz ama o kaş bu kaş değil ak jsjsjs