Merhabaa 🌸
Benim için koku haricinde parfüm şişesinin rengi ve şekli önemli neden bilmiyorum.
Bu arada güzel bi fotoğraf çekmek istedim ama pembe ponçiksi pijamalarım tüm ambiyansı bozdu sjzjz

Merhabaa 🌸
Benim için koku haricinde parfüm şişesinin rengi ve şekli önemli neden bilmiyorum.
Bu arada güzel bi fotoğraf çekmek istedim ama pembe ponçiksi pijamalarım tüm ambiyansı bozdu sjzjz

Ben parfümün genel olarak kokusuna bakıyorum yani sevdiğim koku mu bu önemli. bundan sonra da alerjim olduğu için benim için alerji yapmaması önemli neden bilmiyorum her parfüme alerjim yok genel de yani bazı parfümler bende alerji yapıyor. bunların dışında <da tabi ki fiyatına bakıyorum yani benim için aslında orijinal olup olmaması çok da önemli değil ama fiyatı önemlidir.
Kokusundan sonra elbette kalıcığı mühimdir benim için ve aynı zamanda siniciliği mesela bir parfümüm var herhangibir elbiseme sıkıp dolaba koyuyorum bütün elbiselerime siniyor kokusu
Merhaba.
Tenimde kalıcı olması hemen uçup gitmemesi üzerime sinmesi. Fiyatı bütçeme uygun olması. Ve çevremdeki insanlar tarafından beğenilmesi gibi ve türevi konulara dikkat ederim.
Kalıcılığı
Eig için teşekkürler 💖
Cevap
13Cevap
Kesinlikle kalıcılığı. 20 senedir evden çıkmadan üstümden uçmamış olan bir parfüm bulamadım.
Ben gratisden kullanıyorum genelde aşırı kalıcı diyemem fiyatına göre performansları değişiyor açıkçası ama genel olarak 90-100 tl üstü parfümleri aşırı güzel.
Parfümün kokusundan sonraki en önemli şeyi kalıcı olması bazen tenimize değdiği zaman alerji yapma olasılığı olabiliyor bunun olmaması benim için oldukça önemli
Pembe poncikli pijamadan daha ziyade can alıcı kırmızı tırnaklarını gördüğümde... parfümün kokusundan ziyade kalıcılığı önemlidir benim için. "hot Cotten" hiç denedin mi? Harika
Marka takıntım asla yoktur. Fakat kokulara karşı ayrı bir takıntım var. Benim için birazda markası önemli. Bir tane olsun, ama kaliteli olsun..
Parfüm kokusunun tene giyside güzel etkili koku bırakması
Tırnaklarımı uzatmam ve diş fırçası ile mutlaka yıkarım her gün.
Uzun sure kokusunun uzerimde kalabilmesi, ve canta da kolayca tasinabilmedi
Şişesi ve kalıcılığı
Yayılımı, kalıcılığı
kalıcılığı olabilir
Tırnaklar ve şişenin rengi uyumlu olmuş. 😅
Kokunun vereceği etki benim için önemlidir.
Parfümü kullanan pembelinin tatlılığı:)
Oje kokusu güzel
sadece kokusu
Kalıcılığı
Beğenilmesi
Kalıcılığı
Insanlik
Merab
Ten kokusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?