Güzellik & Bakım Parfümde hangi koku içerikleri vazgeçilmeziniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Ben oryantal notalardan vazgeçmem.#Edameda 🌸#Emotion 💖 Güncellemeler1 yıl Gncl Parfümde hangi koku içerikleri vazgeçilmeziniz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yasemin ve ortantal kokular, orkide kokuları en sevdiklerim. 1 3 Yorumla Biscolatagirl 1 yıl Oryantal*** olacaktı😅 Edameda06 1 yıl 😂🌸 Biscolatagirl 1 yıl 🌸🩷🩷
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şeker kokusu hahah 😌Sana da parfüm alacaktım bunu öğrendiğim iyi oldu😄 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Yaa ne eli açık çıktın 😂 Cevap sahibi 1 yıl Sevdiğime veririm sevmediğiminin iliğine kadar sömürürüm 😂😂😂😂 Edameda06 1 yıl 🤣 🤣
PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Vanilla gül krem şanti kokulu pudramsi hindistan cevizli çiçeksi çikolata 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl kokladığımda beğeniyorum şunu beğeniyorum diyemem 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 641 cevap paylaştı. Çiçeksi kokular 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Çiçek kokusu.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. çiçeksi kokular 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yasemin ve ortantal kokular, orkide kokuları en sevdiklerim.
Oryantal*** olacaktı😅
😂🌸
🌸🩷🩷
Şeker kokusu hahah 😌
Sana da parfüm alacaktım bunu öğrendiğim iyi oldu😄
Yaa ne eli açık çıktın 😂
Sevdiğime veririm sevmediğiminin iliğine kadar sömürürüm 😂😂😂😂
🤣 🤣
Vanilla gül krem şanti kokulu pudramsi hindistan cevizli çiçeksi çikolata
kokladığımda beğeniyorum şunu beğeniyorum diyemem
Çikolata ve vanilya ya da bazen hafif ilgi çekici kokular
Çiçeksi kokular