+1 yılHiç hoş görmüyorum ben.
Ne kadar gereksiz bir varoluş çabası bu.
İnsan temiz bakımlı olmalı, kıllı koltuk altı daha çok ter üretir ve kötü koku olur.
Hergün demiyorum günün her anı, ter kokusu çıkmaya başlayınca duşa giriyorlarsa ne ala, değilse o kötü kokuya insanları maruz bırakmak hiç etik değil.
Ne saçma şeyler ile uğraşıyor insanlar, zekaları ile, başarıları ile, hayatta yaptığı atılımlar ile anılmak varken koltuk altı kılları ile gündeme geliyorlar 🙄00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abi biz bunu erkekler için yapmıyoruz ki kendimiz için yapıyoruz? rahatsız hissetmemek için sağlığımız için kısacası kendimizi sevdiğimiz için kıllarımızı alıyoruz şaka mısınız siz ya bu sevgi falan değil resmen sapıklık.
02 Yorumla- +1 yıl
Bide bunlari destekleyen kadınlar da var bu daha da iğrenç
Bir birey, karşı cins için kıllarını almaz. Kendi kişisel temizliği için yapar bu eylemi. Onlar kendileri için böyle olanı uygun görmüş, onlar kıllarını almıyorsa bizi etkileyen bir durum söz konusu değil.
00 Yorumla
temizse sıkıntı yok bence önemli olan hijyen ki bu kadınlarda hijyen sorunu olduğunu düşünmüyorum. insan zihni saçı bile iğrenç görebilir aslında belki 1000 yıl sonra biz görmeyiz böyle düşünebilir. insanın doğası bu tüyler temiz olduktan sonra hiç bir sıkıntı yok düne kadar zenci abd li basketbolcular hep böyleydi.
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMidem bulandı gerçekten.
yani tamam bakım yapmıyor olabilir ama bunu paylaşmak nedir kimsenin pis halini görmek zorunda değiliz. ayni bakım yapmak insan için önemlidir bunu zaten bizim için değil kendisine saygısı olduğu için yapmalıdır. yani kadın olsun erkek olsun fark etmez bence her zaman için kendisine saygısından dolayı temiz ve bakımlı olmalıdır. yani jilet kullanmak lazere gitmek bu kadar zor değil ayrıca. yani bence bu daha çok tepki çekmek için paylaşılmış resimler olabilir. tabi ki de kimseyi yargılamak bana düşmez ama insan bence dikkatli olması gerekiyor
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz de lazer denilen şey varken ne gereği var böyle iğrenç gözükmeye. Kaldı ki kadınsın. Erkek olmama rağmen lazere gidiyorsam bu fotodakiler boş yapıyor bence. Bu kültür değil, tamamen bencillik, bosvermislik. Kendisine saygı olmayanın karşısındakine de saygısı olmaz.
32 Yorumla- +1 yıl
Feminel olarak söyledim garip durduğunu
- Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılMidem kalktı.
Yani bu denli pislik olunmaz jilet kullanmak, ağda yapmak, lazere gitmek her insan için zorunludur kadın dediğin bakımlı olur her şeyi normalleştirmeye çalışırken pis bir görüntü elde ettiklerini fark etmiyorlar herhalde. Hadi onu bunu geçtim hoş bir görüntü değil doğallıktan yana olacağız diye milattan önceye dönme yaşıyoruz resmen. Midem kaldırmıyor artık.110 Yorumla- +1 yıl
lazere gitmek her insan zorunlu mudur. d yani dedigin her seye katiliyorum bi lazere gitmek falan zorunda degiller knk
- +1 yıl
Sadece lazeri kullanmadım bakımlı olmak için kullanılan her yönetimi söyledim bakımlı olmak zorunlu jilet ya da ağdayı öne sürmek yerine neden lazeri öne sürüyorsun ki kankasının bir tanesi.
- +1 yıl
Yani bu denli pislik olunmaz jilet kullanmak, ağda yapmak, lazere gitmek her insan için zorunludur kadın dediğin bakımlı olur... yazdigin cümle knk :D
- +1 yıl
Kafan güzel herhalde.
Lazer jilet ve ağdayı kullanmışım. Ağda istemez ise ağda yerine jilet kullanır jilet kullanmak istemez ise lazere gider. Hani yazdığım cümleyi anlamamakta ısrar ediyorsan söyle çünkü yazdığım şeyi anlamak bu kadar zor değil. - +1 yıl
Konuyu cinsiyetçiliğe sürükleyecek kadar aciz bir çakma feminist. d
- +1 yıl
Yapmayın lütfen güldürüyorsunuz beni. d erkekler kıllı olsun diye bir yorum yapmamışım bile. Beyninizi bırakmdan girin şu uygulamaya birde.
- +1 yıl
@sfhdgd Ne alaka kadın düşmanı falan mağarada mi yaşıyorsun sen hasta mısın oldu o zaman takma kardeşim ile dolaşın aw sen nasıl bir zihniyetsin
- +1 yıl
*Takma y@rrak ile dolaşın o zaman
- +1 yıl
Bunlara laf anlatılmaz daha yazdığım şeyleri bile anlamamışlar yorum yapıyorlar 💆🏻♀️
Ben bu görüntüyü erkekte bile görmek istemem, iğrenç bence. Bir şey başarmış gibi saçmalamaktan başka bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılBizim Türk kadını ve Türk erkeği için rezil bir durum biliyorum. Fakat olaya bizim gibi bakmıyorlar. Çünkü kültür farkı var. Eleştiriyer bakmaktansa hoşgörmek gerek bence 💭
216 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısın
- +1 yıl
Kamera 🎥 şakasıyım canım ahahaha
- +1 yıl
Buna destek veren kadınları görmek çok üzücü pislik ne zaman kültür oldu?
- +1 yıl
Destek vermiyorum sadece saygı duyuyorum dedim
- +1 yıl
tabi böyle bir durum tüm insanlar için aynı kültür farkı çok derin bir konu evet kültürle ilgili tıpkı biz islam dinine bağlıydık evlilik öncesi seks zinaydı ve yapmıyorduk (istisnalar hariç) şimdi nasıl kö pek gibi si kişiyorsak (bu igrençlere uyup) kıl tüy meselesini de normalleştirebiliriz. kıl-tüy insanın doğasında olan bişey temiz olduktan sonra sadece tercihtir ben erkeklere anal girilirken iğrenç buluyorum m esela siz muhtemelen lgbtq desteğiniz olduğu için iğrenç bulmazsınız aynen böyle bir şey.
- +1 yıl
Stan Lee nin ölmeden önce bir röportajında şöyle konuştuğuna şahit oldum “dünyayı hoşgörüsüzlük ve bağnazlık sonunu getirecek.” Dedi gerçekten öyleymiş.
- +1 yıl
vurkan244 Saygı duymadığımı kim söyledi canım
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Kadınlar olarak bütün derdimiz koltukaltı kılı mı yani bütün dertler bitti herşeyi hallettik bu mu tek sorun komik olma lütfen
- +1 yıl
@Jöh06 iyi oku istersen kalbini kirmicam..
- +1 yıl
Tamam kay bol
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüntüyü geçtim en azından koku açısından alınması gerektiğini düşünüyorum. Fazla bir zorluğu da yok, üşengeçliği bu tarz şeylerle bastırıyorlar. Kendi kararları yine de ama kesinlikle desteklemiyorum.
20 Yorumlayav bu kadınların bir kısmı beyinsiz doğuyor arkadaş. Lan bakımlı olmakta ne var. Erkeğinde kadının da belirli yerlerde ki kılları alması lazımç İğrenç mide bulandırıyor ya bu ne aw
13 Yorumla- +1 yıl
Gittikçe yayılıyor kanka
- +1 yıl
Yarım akıllı bunlar yarım.
+1 yılBuna vücut sevgisi denmez ki. Bu tamamen bakımsızlık ve bence aşırı kötü duruyor.
20 Yorumla
+1 yılBu kadar iğrençleşmeyin ya tamam almıyorsunuz ama göstermenize gerek yok 🥶🤢
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen seyi anlamadim yaa tamam haklisin sonuna kadar ama neden sadece orasi geri kalan yerler neden yok o zaman diger taraflara dokun oraya dokunma tamamen yapmayacaksın o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Farklı bölgelerinde de var ama mideniz iflas etmesin diye sadece bunu attım 😂
Gözlerim sizden özür diliyorum bu iğrenç vahşeti gördüğünüz için 🤦🏻♀️
10 YorumlaGit uzakta sev kendi vücudunu kardeş derler insana. Geçtik herşeyi sağlık hijyen nerde kaldı. Günde 3 sefer duş al yine kokar. Kendini böyle seven kendisi bilir de görüntüsü bile his degil
10 Yorumlamidem kalktı. hicmi rahatsız olmuyor bunlar aklım almıyor. vücudunu sev tamamda seviyorsan vücuduna bunu yapma bari. bence yalan söylüyorlar sevdikleri falan yok sevseydi bu kötülüğü vücuduna yapmazlardı. mis gibi kokmak varken pis kokmak neden aklım almıyor. koku yapar bu kıllar. Temizlik gibisi yok ne olursa olsun. Hoş bir görüntü değil bu.
00 Yorumla
+1 yılEşim de vajına üstüne üçgen şekil burakıyor ben cok seviyorumm çok Seksi oluyorr ama koltuk altı hoş değil
10 Yorumla
+1 yılKendimizi sevelim evet ama bence hoş bir görüntü hiç değil. Kendimizi sevmenin ilk koşulu öz bakımımıza kişisel hijyene önem vermekten geçer bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pisliğe gerek yok. İnsanın vücudunun bazı yerlerinde olan kılları alması onun fıtratındadır. Marjinal olacağız diye böyle hareketlere gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBence hijyenik değil yaa. Erkeklerde alsa kadınlar da alsa mis gibi hijyenik olması daha mutlu hissettirir
01 Yorumla
+1 yılBu tercih falan değil bu bildiğin farklı olma çabası ve çirkin bir görüntü. Kadın erkek farketmez kişisel bakım önemli.
00 Yorumla
+1 yılLütfen vücutlarını yalnızken sevsinler bunu bilmemize gerek yok
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Ben bu gün bütün kadınları hoş görüyorum , çünkü onların günü.. :)
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 813 cevap paylaştı. Herkes dilediğince yaşar ama görüntü olarak iğrenç.
10 YorumlaHoş bir görüntü degil evet, ama o elemanlar bu olaydan rahatsiz olmuyorsa bize ne, bosvern.
10 Yorumla
+1 yılYemek yiyordum kusacam şimdi iğrenç bu halde olmak kadını erkeği nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılJilet kalınlastirir veetle çok uzamadan alınması daha doğru pis iğrenç görünüyor
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü. Kadın dediğin zarif olur. Kıl erkeğin işi
10 YorumlaSermaye onların istedikleri gibi kullanırlar kimene 😃
10 Yorumla
+1 yılOne be cok kõtu cokkk bakamicam🤢 daha fazla 🤮🤮🤮🤮
00 Yorumlamidem bulandı kadın erkek farketmeksizin koltuk altı almak şart
00 Yorumla
+1 yılBu nedir ya jileti sevmem de kıl çıktığı an tribe giriyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. berbat. bunun cinsiyetle ne alakasi var. temiz olun temiz. kendiniz icin
00 YorumlaYazık, kafayı yemişler. Dünya insanı bu hale getiriyor demek ki
00 YorumlaÇok hoş duruyor sanırım kadının kıllısını seviyorum
00 Yorumla
+1 yılMidem bulandı. Kişisel bakım diye bir şey var. Ben bile hiç uzatmıyorum rahatsız oluyorum.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da umrumda yani ne yaparlarsa yapsınlar kimseye zararları yok
00 Yorumla kötü duruyor bence de ama insanların bedenine karışmak yanlış
00 YorumlaErkekler koltuk altını almayınca kimse ıyy iğrenç falan yazmıyor erkeğin kadından farkı ne bedenlerimiz aynı sayılır erkeğe bişi demeyip kadına ıyy yazmak ne demek tamamen kadın düşmanlığıdır bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPis olmanın bahaneside bulmuşlar. Ayrıca çok itici. Erkek içinde aynı bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer yerleirni almışlar bir koltuk altı kıllı çok saçma shsj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajdan da yorulup vazgeçsinler o zaman niye dolandırıcılık olunca feminizm de kalkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle olsam Erkeklere gösterirdim özellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSözlükte iğrençlik sözcüğünün karaisina bu fotograflardan birini koymalilar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha babamda abimde öyle kıl yok. Ayrıca kokuyor ya
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 482 cevap paylaştı. Dünya kadınlar gününde bu iğrenç soruyu açan birinin beynini kuşa taksak ters uçar.
00 Yorumla
+1 yılRezalet
Kadın dediğin pürüzsüz ve mis gibi olmalı02 Yorumla- +1 yıl
Hayır koltuk altı kesinlikle tıraş edilmeli
Erkekte de kadında da estetik bulmuyorum bu durumu kılın varsa temizlersin temizlik illa yıkanmak değil bakım önemli
00 YorumlaBu kendini tamamen erkeklerle eşit gören kadın akımı. Bunu biliyorum. Erkekler hiç almıyor. Madem biz neden acı çekiyoruz böyle?" diye düşünüyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Sanki her erkek aynı mı yanı..🤔
+1 yılİğrenç bir görüntü.
23 Yorumla- +1 yıl
Kadınlığın doğasını yok ediyorlar. Cok çok iğrenç
- +1 yıl
Kesinlikle.
- +1 yıl
Sen ne ile alıyorsun
+1 yılKendi öz saygısı olan erkekte kadında olsa temiz olur temizlik imandan gelir
00 Yorumla
+1 yılTüy dokucu kullansinlar madem, asiri ter yapiyor gereksiz bir şey
00 Yorumla
+1 yılKadınlık bu değil yaa bu resmen vucuda önem vermeme ve pisliktir iğrençler
00 Yorumla
+1 yılKahvemin içine ettigin için teşekkürler.
01 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙏
Bakım şart, saçmaladıklarını düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO değilde yeşillinin silikonu iyi yapılmamış
10 Yorumla
+1 yılGereksiz hareketler bunlar. Bakımlı olmak gerek.
10 Yorumla
+1 yılIgrenc gozukuyor, hem kadin hem erkekte
00 YorumlaYa bu nedir tövbe estağfurullah
00 Yorumla
+1 yılMidem bulandi
00 Yorumla
+1 yılBu şimdi doğallık mı oluyor :D
00 Yorumla
+1 yılİğrençlikten başka bir şey değil...
00 YorumlaGeri kalanını düşünemiyorum 🤢
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat