150 li kızların kendini avutma şekli kız dediğin zaten kısa boylu olmalıdır. Ya siz kendi boyunuza göre pantolon bulamıyorsunuz, daha mutfakta üst rafa yetişemiyorsunuz.
Dipnot boyum 168
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYoo kısa da olabilir uzun da. Bu bizim tercihimizde olan bir şey değil ki "kadın dediğin..." diye bir cümle kurmaya başlayalım. Bu tarz başlayan cümleler genelde kişilik ve karakter için kurulur. Kaldı ki kendim de ortalama üstü bir boya sahibim (173) ancak bu benden kısa olanlara karşı böyle bir cümle kurdurtmuyor. Ki şu da var, uzun olmanın da pek çok dezavantajı bulunmakta. Boylarına göre bir şey bulamıyorlar diye eleştirdiğin kadınlar, kendilerine uzun gelen kıyafetleri çok rahat bir şekilde kestirebilirler. Ancak uzun boylu olanlar için bu geçerli değil. Çoğu kıyafetim özel dikimdir mesela bu yüzden. Anlamsız bir soru başlığı olmuş. Boy meselesini bu kadar büyütmenin bir anlamı yok gözümde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence uzun kadinlar daha cok cekici
Ufak olunca gözükmüyorlr bile kadin dedin 1.65 1.70 olmali bence23 Yorumla- +1 yıl
Evett daha gzl😅☺️
kimse kimseyi kabullenemiyor usta çıldırıcam. Aranızda boyunu kendi seçen var mı? ya da hiçinizde ameliyat için yeterli parası ve bu parayı buraya verecek maddiyatı olan? yani herkes uzzun olcak diye bir şey yok. Kim nasıl yaratıldıysa öyle kalsın. 1.75 Boyum var 180 vve üstü dedikleri ile 5cm fark çok koymuyor 3cm tabanı olan ayakkabı giyseem zaten fizikten giyimden 1.80 etkisi oluyor. Yani insanların kendi seçmediği birşeyler yargılanması çok saçma. Ha doğduğu anayı yargılamışsın ha boyu aw aşırı cringe
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 516 cevap paylaştı. Evet. Her temiz ve bakımlı kadın güzeldir zaten. Ama uzun boylu kadınlar daha çekici, haklısın kadın dediğin uzun boylu olmalı. Tabi eşi, sevgilisi, arkadaşı kendinden kısa boylu olmamak kaydı ile. Keyifli güzel günler. 😎
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
31Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın dediğin uzun veya kısa boylu olması zorunlu değildir. boy dayatmasına gerek yoktur.
00 Yorumla Kızlar bir adım önde kısmında bu soruyu sorman bir de ne kadar ironik. Insanları boyuyla kilosuyla ayırmayı kes önce sen bir. Kadın da erkek de 1.50 de olur 1.80 de olur. Bunun olmalıdırı falan yok. Herkesi ortak güzellik kalıbına sokmaya çalışmayı kesin.
35 Yorumla
Soran+1 yılSen o küçük beynini bunlara yorma seni aşmış belli
- +1 yıl
Anladım söylediklerim acıttı. Senin tek övünme kaynağın 1.68 boyun olduğu için bu küçük beyin lafı anca senden çıkardı. Biraz biyoloji oku da öğren küçük beyin diye bir şey yok. Beyin büyüklüğü ile zeka orantılı değildir. lütfen sorularda zeka seviyemizi belli etmeyelim. Öpüyorum seni:)
Soran+1 yılPeki senin anlama idrak kabiliyetin edebiyatta iğneleme sanatını bilmiyorsa. Kuyruk acını başka yerde çıkar buradan sana ekmek çıkmaz 1.50 kız
Soran+1 yılKıskançlığını nasıl da belli ediyorsun git ağla
- +1 yıl
Boş ver bu soruyu sorduğuna göre beğendiği kişileri 150lere kaptırmış otursun ağlasın 40 numara ayaklı deve 😂. Sorunu kendisiyle ilgili belli ☺️
Bu sitedeki boy takıntılarını, sorularını hiç anlamıyorum. Şu an bu sorunun tam olarak ne anlatmak istediğini, bir kadının diğer bir kadın için böyle kötü cümleler kurmasını bir de sonunda kendini ispat etmeye çalışmasını hiç anlamıyorum. Bir bireyin boyu bir diğerini neden ilgilendirsin? Şu kişi 1.70 tam olması gerektiği gibi, bu kişi 1.50 standartların çok altında diye kategori dışı bırakmak gibi saçma bir düşünce yapısı yok, bunun üstüne de olamaz zaten.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBoy durumları partnerlere göre değişiyor. Haliyle ideal boy diye bir durum kalmıyor. Benim hiç uzun boylu sevgilim olmadı djfn benim boyum da 166 ve en uzun 172 falanla çıktım resmen.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken uzun seç çocuğunun gen haritasını bozma
- +1 yıl
Denk geliyor ya seçemiyorum djfhf boy sırık akıl fısırık oluyor çoğunun
Soran+1 yılDenk gelir inşallah o zaman
- +1 yıl
ask 1.50 yim ve 1.90 la ciktim ben bile buluyorum uzun erkek dieidkekdkws
+1 yılKadın dediğin bir miktar uzun mu olmalı? Şaka mısınız siz? Bunu belirleyemezsiniz ki, ayrıca senin boyun bu kadar olmasaydi bunu soyleyebilir miydin acaba :d
127 Yorumla
Soran+1 yılTabiki söylerdim görüşüm neyse onu söylerim her zaman ister bende olsun ister olmasın sezarın hakkını Sezar’a veririm
- +1 yıl
Boyun kısa olsaydı ne derdin mesela?
Soran+1 yılYa ne güzel kızlar var Allah yaratmış derim hala da görsem derim yani kıskanma huyum yoktur neyse o
- +1 yıl
Peki inandım. Ama türk insanının geninde var kıskanmak, bunu kolay kolay değiştiremeyiz maalesef.
Soran+1 yılKıskanmak dünyanın en ilkel duygusu. Herkesin arındırması lazım varsa eğer. Ben de asla bulunmadı yetiştirilme tarzım
- +1 yıl
Eskiden bu sitede bir kisi daha vardi sizin gibi onun da kiskanma duygusu yoktu yetiştirilme tarzimdan diye, siz ikincisiniz bu konuda denk geldigim. Nerede doğup büyüdünüz acaba?
Soran+1 yılArnavutluk
- +1 yıl
Eşiniz hiç beni neden kiskanmiyorsun demiyor mu peki?
Soran+1 yılBen kendine güvenen bir kadınım, kimseyi kıskanmam hele başka kadından asla, daha iyisi varsa buyursun zaten
- +1 yıl
Peki eşin açık ilsiki yasamak isterse , ama sadece cinsel olarak yasayacak bunu. Kabul eder miydiniz?
Soran+1 yılUmrumda olmaz
- +1 yıl
Vay be , bu kabul ettiginizi bizim ulkemizde g@vat olarak nitelendiriyorlar bilir misiniz? Ben de cuckold birisi olarak mesela yaşamak istesem de bunu ulkemdeki insanlar çemkirerek hemen argoya bağlayarak karşılık veriyor.
Soran+1 yılİsteyen istediğini yaşar yapar, kimsenin hayatı bir başkasını bağlamamalı,
- +1 yıl
Peki sen baska bir erkekle yasamak istesen cinsel ilsikini, bunu esine soylemeden sormadan mi yaparsin? Yapar misin?
Soran+1 yılYapmam yaparsam da söylerim
Soran+1 yılTr de yaşamıyorum eşim de Türk değil
- +1 yıl
Güzel, teşekkürler cebaplarin için
Soran+1 yılBen de Türk değilim zaten, o yüzden sorun yok rica ederim
- +1 yıl
@Veraecmel
Sorunu kime sordun?
Ve sorun tam olarak ne?
Soran+1 yılSevdiğim için yapmam
- +1 yıl
Yapmam demesi sence dinle alakali olabilir mi bi kadinin profiline bak ve yazdiklarina bak, belli ki sadece yapmak istemiyor. Karisindakine saygi duyuyordur
- +1 yıl
Evet öyle demiş bile
Boyum 175 her zaman avantajını gördüm doğru tespit 😂
10 Yorumla
+1 yılhahaha.
oyle 1.50 kizlar gordum ki bakmaya kiyamazsin
oyle uzun kizlar gordum ki taparsin.
fiziksel ozellikler birseylerin olcusu degildir kisiden kisiye degisir. mesela bana gobek cok yakisiyor 😁
09 Yorumla
Soran+1 yılNaptın büyüteçle mi yaptın eğilip görmek için
- +1 yıl
cok kötüsün 😁
Soran+1 yılDeğilim melek gibiyim
- +1 yıl
ne istiyon minyon kizlardan
Soran+1 yılHiç bişey ne verebilirler ki bana
- +1 yıl
aaaa. kiz ne bu öfke
Soran+1 yılYo sakinim gayet ama yorumlarda kuduranlar hep minnaklar ya kıyamam
- +1 yıl
bilmiyorum artik
Soran+1 yılAy aman uğraşamam 1.50 şer dövecek beni ellerine geçersem 😁
+1 yılTüm kızlara sorulsaydı 1.60 dan uzu olmayı herkes isterdi bence.. genetik yatkınlık kısa ise öyledir, uzunların da kısaların da birbirine sataşmasına gerek yok😀
00 Yorumla
+1 yılNeden sabitliyoruz. Bu bizim genetik kaderimiz değil mi? Boyun çok kısa olsaydı kabul etmeyecek miydin? Bence böyle şeyler konuşulmamalı.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunlar konuşulabilir şeyler, ayıp yasak günah değil,
- +1 yıl
Etik değil tatlım dış görünüşü konuşmaya gerek yok. İsteyen istediğini beğenir birlikte olur veya olmaz. İnsanların cahilliğini konuş aptallığını konuş ama dış görünüşlerini konuşmanın sana ne gibi bir faydası var?
Soran+1 yılKesin öyledir hadi çocuklara iyi uykular
Soran+1 yılAğzından çıkan her söz sabaha kadar seni buluyor en sevdiğin insan ile
- +1 yıl
Ölümden senin kadar korkmuyorum bunak kadın. Farkında olman güzel de peki sen neden uygulamıyorsun bunu?
- +1 yıl
Seninle konuşurken ihtiyaç duymuyorum tatlım gerek yok fjfjfj
+1 yılHAHAHHAHAHAAH ust rafa yetisemiyorsunuz🤣🤣🤣🤣 ya knk simdi Allah vergisi hani.. Ama bazi yer elmalari var... neyse sen anladin
10 Yorumla
+1 yılKadın dediğin diye bir şey yok, saçmalık. Kimse kendisi tercih etmedi bunu, insanları ireite etmeyin durduk yere.
Dipnot: Boyum 1.7010 Yorumla157'im ve evet mutfakta üst taraflara pek yetişemiyorum. Bunun için özel olarak taburem vardı. Ama yinede mutluyum. Avutmuyorum ama kabul ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadın dedigin kısa olur uzun kadın leylek gibi olur ööğğhh elmanın iyisi kasada *mın iyisi kısada demiş atalarımız
00 YorumlaBir miktardan kasıt 168 değil, 175 altı karı kendini nimetten sayıp sokakta dolaşmasın yavrum
03 Yorumla
Soran+1 yılKarı? Ne kötü bir kelime kullanıyorsun konuşma üslubun çok kötü
+1 yılKadın dedigin erkek dediğin karakterli olmasi yeterli, boy devede de var kavak ağacında da...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbeyni kaç santim? zekası kaç kilo?
devede de boy var ama eşşşek önde gidiyor, gayet kolay pantolon bulunuyor üst rafa merdiven ile çıkılabiliniyor ama zeka akıl?00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılNe için bu kalıplar. Uzun kadın, kısa kadın ne fark eder.
00 Yorumla Nasıl soru bu ya kısa olsam üzülürdüm gerçekten kendi elimizde olan bir şey değil sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBen o kadar boya takilmam. Tatlı gülümsemesi olsun.. demek sen 168.
İyiymiş
00 Yorumla
+1 yıl150 bana da asırı kısa geliyo öyle düzgünün fizik zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemcinslerinizle gereksiz rekabet etmenize anlam veremiyorum cidden ya
13 Yorumla
Soran+1 yılRekabet mi ben 10 adım önceyim tatlım göremiyorum kimseyi 😋
Cevap sahibi+1 yılBu kadar pick me olma. Gerçekten öyle olan biri kendini yüceltmek için başkalarını yermek zorunda kalmaz:)
Aynı lafım kısa boylu olup uzunlara laf atanlar için de geçerli, aynı haltın laciverdisiniz.
Soran+1 yılBu dediklerin de maalesef kıskanç olanlar söyler, yok kadın kadına yapmaz yok erkek kadına yapmaz falan filan pardon ama hepimiz insanız kadın erkek gözüyle ayırt etmiyorum ben asla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyum 1.63 normal bir turkiyede. Uzun kızlar daha çekici diyemem fizik önemli ilk önce
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBenden uzun olmasında gerisi önemli değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç
- +1 yıl
175
168 boy da çok uzun değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılTr standartlarının üzerinde Avrupa boy ortalamasına eşit
Soran+1 yılHollanda’ya göre evet
+1 yılHe bide 2metre erkek istemeleri yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılNokta ile virgül gibi duruyorlar uzaktan amabir arkadaşım öyle çiftlere 10 benzetmesi yapıyor
- +1 yıl
Neyse zevkler ve renkler
- Güzellik & Bakım konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılalakasız yaklaşımlarda bugün
10 Yorumla
+1 yılBunlar önemsiz şeyler
00 Yorumla
+1 yılOff basmayin yarama az önce saydim dezavantajlari
00 Yorumla
+1 yıl160 kız iyidir candır
00 Yorumla
+1 yılÜzUn kadın zordur
00 Yorumla
+1 yılSen şimdi bittin😄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye standartı bu yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılben uzun kadın seviyorum keşke 175 olsam ya
05 Yorumla- +1 yıl
@stylafree 168 im
- +1 yıl
@stylafree uzun kadınlar daha bi dehşet bence bayılıyorum ya
Kadında ideal boy 1.65- 1.70 arası..
00 YorumlaFark etmez ki
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Seksi olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılMinimum 165 bence
00 YorumlaTacını seveyim sakin ol
00 YorumlaUzun kızlar candır.
00 YorumlaFsrk etmez bana
00 YorumlaEvet olmali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRuh hastası mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılSen de 150 sin belli, yarası olan geliyor
Cevap sahibi+1 yıl150 değilim de kimin yarası olduğu belli hahaha
Soran+1 yılBelli anlıyorum seni ufaklık
Cevap sahibi+1 yılAhaha gece gece niye kudurdun bu kadar kıskançlıktan
Soran+1 yılKıskançlık ve ben çok zıtız inanki o yüzden kudurmam ama senin gibi 159 lilik tıfıllar kudurur
Cevap sahibi+1 yılAynen çok zıtsın knk
+1 yılKısayım memnunum
10 Yorumla
+1 yılYani 😊
00 Yorumla
+1 yılUzun kızlar candır
00 Yorumla
+1 yıl1.50 de çok kısa
00 Yorumla
+1 yılBenden kısa olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Boyun tam bana göre 😊