Neden normal değilim?

Göğüslerim de karnımda sırtımda bir sürü kıl var erkek gibiyim resmen ama ablama bakıyorum hiç kılı yok. Bakıyorum kendime dudaklarımın şekli bi garip küçük dudaklarım var. burnum anormal gözlerim bi değişik. Çok hızlı kilo alıyorum. Saçlarım bile nefret ediyor gibi benden sürekli berbat halde. Tenim çabucak ter kokuyor. Sürekli deodorant kullanıyorum. Ama ablama bakıyorum kendi öz ablama hiç böyle bir derdi yok vücudun da hiç kıl yok tertemiz resmen gözleri çok güzel dudakları burnu çok güzel kafası küçücük kulakları küçücük benimse kocaman bir kafam var. Kolay kilo almıyor. Teni benim ki gibi pis kokmuyor. Hatta aşırı terliyor ama teri resmen kokmuyor deodorant sıkmadığı halde. Günlerce yıkanmıyor ama halen daha çok güzel kokuyor ben bir gün yıkanmasam iğrenç kokmaya başlıyorum hemen. Ablanı kıskanıyorsun diyeceksiniz evet haklısınız galiba kıskanıyorum çünkü kendimden nefret ediyorum. Genetiğin en bozuk parçalarını almışım resmen. Onun gibi olmak istiyorum. Onun gibi olmasam bile normal bir kız gibi olmak istiyorum. Erkekler beni kız olarak bile görmüyor. Dişil enerji diyorlar ya hep bende ondan hiç yok. Nasıl normal olabilirim?
Neden normal değilim?