Güzellik & Bakım Bir kadına kırmızı ruj mu daha çok yakışıyor yoksa pembe ruj mu? StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce bir kadında kırmızı ruj mu daha hoş duruyor pembe ruj mu? Bir kadına kırmızı ruj mu daha çok yakışıyor yoksa pembe ruj mu? Cevapla Ruj Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bay_müptezel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Esmerlere kırmızı, sarışınlara pembe daha çok yakışıyor 2 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. İki renkte çok yakışıyor. Bakımlı olan kadına her renk ruj 💄 yakışır. 1 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kırmızı rengi sevmem sevmedim için pembe ruj diyorum. 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Kırmızı tabiki ama her kadına değil 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Pembe rujdan hiç hoşlanmam çok cırt duruyo 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. Kırmızı diyorum başka da bişey demiyorum... 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kırmızı 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Nude tonlar diyorum 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pempe ruj daha tatlı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Esmerlere kırmızı, sarışınlara pembe daha çok yakışıyor
İki renkte çok yakışıyor. Bakımlı olan kadına her renk ruj 💄 yakışır.
Kırmızı rengi sevmem sevmedim için pembe ruj diyorum.
Kırmızı tabiki ama her kadına değil
Pembe rujdan hiç hoşlanmam çok cırt duruyo
Özel bir yerde kırmızı günlük pembe
Kırmızı diyorum başka da bişey demiyorum...
Kırmızı ruj bir kadını bambaşka yapar
Tonuna göre değişir.
net kirmizi
Kırmızı 💄 ☺️☺️
Kırmızı
Kırmızı
Nude tonlar diyorum
Pempe ruj daha tatlı
kırmizıiı