Güzellik & Bakım Kırmızı ruj esmerlere mi sarışınlara mı daha çok yakışır? KimBuRuj Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Sizce kırmızı ruj en çok kime yakışır? Esmer Sarışın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırmızı ruj esmerlere mi sarışınlara mı daha çok yakışır? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Hiçbiri kırmızı ruj beyaz dişli herkese yakısır. Dişleriniz sarımtraksa tercih etmeyin derim. 0 0 Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Sence bebisimm tabiki beyaz tene yakışır 0 0 Yorumla
Tutku97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İkisinede aslında ama sarışın dedim ama ikisenede eşit yakıştığını düşünüyorum hatta beyaz tenli siyah saclilarada gidiyor kırmızı rengi neye gitmezki 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl esmerlere nedende daha çok yakışıyor kırmızı ruj💫🌺💭👼 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Esmer olduğum halde kullanırım ama sarışınlara daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Esmerde çok güzel duruyor 1 0 Yorumla
Beyazşarap_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Esmer sarışın diye ayrım yapamıyorum. Yakışana gerçekten yakışıyor. 0 0 Yorumla
SourKity Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Esmerlere tabiki, bir örneğide Rihanna zaten 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sarışınlara daha iyi gider 0 0 Yorumla
Janelski Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kırmızı ruj esmerlerde daha çekici duruyor. 0 0 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkisi de ama esmerlere daha çok yakıştırıyorum.. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Kırmızı her tene çok yakışır. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sarışın bence 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kırmızı esmerlere yakışıyor 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Esmer dediğin kadın beyaz tenli be. 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 553 cevap paylaştı. Esmer. 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 702 cevap paylaştı. Sarışın tabiki 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiçbiri kırmızı ruj beyaz dişli herkese yakısır. Dişleriniz sarımtraksa tercih etmeyin derim.
Sence bebisimm tabiki beyaz tene yakışır
İkisinede aslında ama sarışın dedim ama ikisenede eşit yakıştığını düşünüyorum hatta beyaz tenli siyah saclilarada gidiyor kırmızı rengi neye gitmezki
esmerlere nedende daha çok yakışıyor kırmızı ruj💫🌺💭👼
Esmer olduğum halde kullanırım ama sarışınlara daha çok yakışıyor
Esmerde çok güzel duruyor
Esmer sarışın diye ayrım yapamıyorum. Yakışana gerçekten yakışıyor.
Siyah saç ve beyaz tene.
Esmerlere tabiki, bir örneğide Rihanna zaten
Beyaz tenli kadınlara
Sarışınlara daha iyi gider
kesinlikle esmerlere...
Kırmızı ruj esmerlerde daha çekici duruyor.
İkisi de ama esmerlere daha çok yakıştırıyorum..
Kırmızı her tene çok yakışır.
Esmerlere daha çok yakışıyor ❤️
Sarışın bence
Kırmızı esmerlere yakışıyor
Esmer dediğin kadın beyaz tenli be.
Kesinlikle esmer 😏
Sarışınlara bence.
Açık tene
Bu benim fikrim esmerde daha ateşli dueuyor
Esmer
Esmer.
Beyaz tene