Hemen herkes bakıma ihtiyaç duyar. Peki sen bakım yapıyor musun? Yapıyorsan rutinin nasıl oluyor? Haftada kaç gün maske yapıyorsun misela?

Sürekli gülmek de bakım sayılır mı acep
Hemen herkes bakıma ihtiyaç duyar. Peki sen bakım yapıyor musun? Yapıyorsan rutinin nasıl oluyor? Haftada kaç gün maske yapıyorsun misela?

Sürekli gülmek de bakım sayılır mı acep
Evet bakım yapıyorum tabi ki aslında insanlar sadece kadınların bakım yaptığını sanıyor ama bu doğru değil bence kendisine saygısı olan her insan temiz olmalıdır yani bakım yapmalıdır. bende bakım yapıyorum tabi ki çünkü bakım yapmayı seviyorum genel olarak.
Bakımım genel olarak şu şekilde sabahları genelde uyandığım zaman dişlerimi fırçalarım mutlaka yüzümü yıkarım ve o an kullandığım sağlık ile ilgili bir ilaç ya da krem ya da serum her hangi bir şey varsa bunları kullanırım ve güne o şekilde başlarım her zaman.
bunların dışında gün içinde genel olarak pek bakım yapmıyorum yani gerekirse sadece bakım günlerim oluyor zaten yani duş aldığım ve o zaman temizlendiğim günler oluyor.,
bunun dışında gece olduğum zaman aynı şekilde nemlendirici kremimi sürerim dişlerimi tekrar fırçalarım ve mutlaka yüzümü yine de yıkamak isterdim bunun dışında deodorant kullanırım ve eğer gerekliyse duş alırım duş da zaten şampuan ve saç kremi kullanıyorum. bunların dışında da saç spreyi kullanmayı seçiyorum her zaman için.
Gece yatmadan önce aynaya bakıyorum. Of be diyorum, bu ne doğallık. Sonra açıyorum dolabımı. O gün canım ekstra bir şeyler yapmış hissiyatı almak istiyorsa alıyorum kremlerimi başlıyorum bakımıma.
Önce güzelce ellerime krem sürüyorum. Sonra tırnaklarıma almış olduğum (hala yepisyeni görünen) bakım yağını yediyorum üstüne. Oh mis diyorum çekiyorum kokuyu içime.
Eller bitti mi hooop bu sefer de dudaklar. Dudağımı da güzel bir şekilde nemlendirip aynaya bir göz kırpıyorum ve "sanırsın ejderhası var" tribini daha fazla uzatmayarak yatağıma yatıyorum. Adam olana çok bile sjdjdj
Ha maskeye gelirsek yüz maskesini canım isterse yaparım, istemez yapmam. Rutinim yok. Ama saç maskesini düzenli yaparım, çünkü saçlarıma ayrı özen gösteririm.
Veladdallin amin...😄
hfdgfchg açıklamaların ve eğlenceli yorumların teşekkürleer
Ahshsjsj ne demek efenim
Merhaba
Evet her zaman bakım yaparım mutlaka. İlk önce uyanır uyanmaz yüzümu güzel su ile yıkarım. Ardından cildime uygun nemlendirici ile yüzümü nemlendiririm. Ardından yüzüme güzel bir siyah nokta maskesi yaparım. Ve ardından yıkadıktan sonra yüzümü peeling yaparım. Sonra güzelce yıkarım yüzümü. Ve bb krem sürerim en son bu kadar.
Sadece akşamları yüzümü gül suyuyla siliyorum o da sırf bakım yaptım demek için djdjd Ha eğer kendimi şımartmak istersem yüz yıkama jeli +kil maskesi yapıyorum o da ayda bir belki djdjdjd
cvgcgcf
Cevap
3Cevap
Merhaba.
Her gün kişisel bakım rutinim olur. Sabah kalkınca ilk olarak yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkarım. Sonra günlük nemlendirici bakım kremi sürerim. Gece yatarken de cildimi yıkar tonik sürer uyurum. Güneş kremi kullanırım. Haftada bir kere kağıt yüz maskesi, iki haftada bir kil maskesi uygularım.
Sakallarima yaptigim. kadar hiç biseme yapmiyorum o kesin 😂
rutinin yok ya el kremleri duş jeli vs aşırı bakım delisi değilim
Eğer bir gün nemlendirici krem surersem kendimi kuaföre gitmiş gibi hissediyorum 😂hiç birsey yapmıyorum.
jghfhcgvfh ben buu
Maske falan yapmıyorum. Bi kere ihtiyacım yok şekerim 😂😂😂
Neslihan hocam sağolsun doğal bitkilerle krem yapıyor. Onları kullanıyorum.
Tabee doğallık en güzelii nasıl yapıyor biliyor musun? Parfümün yanı sıra krem de yapmak istiyorumm
cghvjfhcgfhd unutmaam ilk siparişi senle aldım başlayınca haber ederiim
Yapmaya özen gösteriyorum. La roche posay var, sizlerin bileceği.
Bilmiyorum aslında o ney
Evet bakım yaparım dikkat ederim
Mesela?
Karbonatı duymuştum faydası oluyor mu gerçekten?
Tamamdır teşekkür ettim
Yapmam
Yapıyorum tabi
Mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?