Güncellemeler
+1 yıl
Spor salonuna sanki keyfinden gitmiş ya da o kaslar gökten inmiş gibi bir havalar... Ulan o kasları şişirmeden önce beynini geliştir önce dkemdsmdm
Sanki bilmiyoruz aslında tipsiz biri olduğun ve kızlar sana bakmadığı için spora başladığını. Allahin özgüvensizleri sksmxjd
Sanki bilmiyoruz aslında tipsiz biri olduğun ve kızlar sana bakmadığı için spora başladığını. Allahin özgüvensizleri sksmxjd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Birinin kendini yakışıklı/güzel bulması kadar sağlıklı bir durum yok. Keşke o özgüven hepimizde olsa ve hiçkimseye bu durum batmasa
Çekici olduğunu düşünüyor ve haklı. Sende kıskanmakta haklısın
Kıskanmak?
Bir kadın olarak beyin kasları gelişmemiş biri erkeği kıskanıyorum. Evet.
Kaslı olması akılsız olduğu anlamına gelmez
Egosu olan her insan akılsızdır, cahildir.
Akıllı olduğunun bilincinde olan adam ego yapmaz. Okey?
Her insanda ego olabiliyor. Ego insanın doğasında olan bir şey. Bunun kasla bir ilgisi yok. Bu karakter meselesi. Çok çirkin, şişman ve itici olup egosu arşa çıkan kızlarda var. Üstelik ego yapacak hiçbir şeye sahip olmamasına rağmen. Saçma canım egoyu kaslara bağlaman tuhaf. Çirkin olanın ego yapması zoruna gitmiyor ama kaslı biri yapınca zoruna gidiyor. Çünkü sen kıskanıyorsun. Bunu kabul et. Kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi
Yüzü güzel erkek bintane kaslı ya bedeldir bu bilimsel gerçek
Süpersin Ali. Sonuna kadar haklısın.
Kas genetik bir şey de değil zaten.
Yüzüne bok atsan yapişmayacak ama 110 kilo hayvan gibi bir kas yığınıyla evlensem, soyum yine onun gibi tipsiz olabilir. Sksjamxsm
Ne gerek var kaslı olmasına, yakışıklı olsun
İyi güzelde her yakışıklıninda güzel çocuğu olacak diye bişi yok
olsun be gülüm tombik de olsan içerim bi kahveni. ben senin fizigine değil âsi tavırlarına vuruldum cimcime
Bu soruyu birisinin sorması lazımdı egoları arşa çıkıyor resmen. Aşırı itici.
Kes sesini. Kapa çeneni !
Çok konuşma kardeşim, çekinmeden insanlıktan çıkarım.
kendilerini tanrı sanmasınlar yeter bana kodumun ezikleri
Evet öyle haklısın, ama yine de herkes sevilmek istiyordur. Şu 1.90 boyunda olanların çoğuda öyle, sorsan hepsi yakışıklıdır baksan bir yerden kaybediyorlar :)
Haklı falan değil. Malca bir konu açmış. Erkeklerin kas yapıp, özgüvenli olması zoruna gitmiş. Bu erkek düşmanı düşüncelerde olduğunu gösteriyor bu kaşarın.
Özgüvenli olmak ayrı yakışıklı olmak ayrı, herkes kas yapabilir özgüvenlide olabilir, ama yakışıklı insan daha fark eder, her kaslı adam yakışıklı değildir, ama bazen bir iki tanesi hem kaslı hem yakışıklıdır. Genelde yüzü gözü güzel olan erkeklerden bahsediyorum, soru soran arkadaşın erkekleri kötülemek gibi bir düşüncede olduğunu sanmıyorum. Çok kasmaya gerek yok.
yok sadece kaslı oldukları için özgüvenler tavan sanırım (((
Hem yakışıklı hem kaslı olabilir gayet olağan şeyler bunlar. Artık bir estetiğe bakıyor.
Kasla özgüvenmiş kazanmış boş tipler
Kasılı değilim pek ama olsundu bnmde götüm güzel 😀
Bide bu halis olayı moda oldu 😃 he halis
Bunu diyen kızla genelde twitterda takılan erkek düşmanı feminist tayfa.
@Strong_Warrior ben çözemedim, her 3 4 aya bir yeni kelimeler çıkıyor yeter kelimesi geçen gördüm yeto olmuş bir kelime eksiltip havalı oluyorlar heralde 😃
Hoç iyle sanmadim havamda olmadi
İyide kral sen de kas yok ki bee kendini kaslı sanman nedir? Söylesene kilon az kollar ufak sönük kalmış şiş pumplu durmuyorsun aynada kaslı durmuyorsun ki bence öyle değil mi bana göre öyle
@Engy7568 o ilk basladigimdaydi 3 aylik falan resim. orada solo çalıştim. Crossfit yapiyorum body değil. Ve fit vucut var kollar tam 40 cm. Ayna hileli zayif gosteren bir ayna.
Kilo 80 bu arada yine resimdeki katı diyetle 95 kilodan 70 e indirdiğim bir kiloydu.
Bodybuilding dururkrn fitness da nedir Mann git 95 kg ol şişir kendini bulk yap sağlam gerçi bu spor bir yere kadar geliştiriyor sonra anabolikler trenbolone dianabol işin içine girer bro
@Engy7568 bilmem crossfit ile daha iyi hissediyorum. Ben sürekli ormanda olan biriyim aktifim orada. Ve çantam 45 kilo, yürüyorum kamp atiyorum aktivitelirim bu şekilde. Patlayici guc antremanlari yapiyorum
@Engy7568 üstelik 2 yil body ve streoid de kullandim inan faydasi olmadi. Biraktiktan sonra o vucudu suanki haline getirmek yine 2 yilimi aldi kas hafizasi denilen olay bende olmadi. şu an gayet yeteerli kas kütlem var ve fit bir vucut. Yani devasa olmak için uğraştigin donemlerde hem çok param gitti hemde kalp büyümesi yasadim
Hiç sorma mk