Kas erkekte iticidir diyen erkek ve kadın kitlesini spor yapmayıp her yeri sarkan, malum bölgelerini büyütüp binbir türlü zorlukla spor yapan kişileri kıskanan veya sahip olamayacağını bilen bazı kişilerin kendini avutması olarak görüyorum.
Abartılı düzeydeki kaslardan bahsetmiyorum ama sixpackli, abartıya kaçmayacak şekilde olan parçalı bir vücut göze her türlü daha hoş gelir ve daha sağlıklı, daha iyi kondisyona sahip bir bedendir. Ben kendim dahi aynaya geçip baktığımda biraz formumu kaybetsem rahatsız olabiliyorum görüntüden ve yeniden spor yapmaya başlıyorum bence bazı arkadaşlar da yapanları kötülemek yerine kendi sağlıkları açısından da spor yapmaya başlasınlar.
her kaslı erkek kasıntı kasıntı gezmez ayrıca kendine baktığının bir göstergesi illa kaslı olmalı kassız erkek mi olur diye bi durum da söz konusu değil hafif göbüşlü erkekler de sevimlidir
İticilik veya çekicilik karakterle alakalıdır ama iyi bir vücudu olmalı insanın herkesin olamayabilir böyle bir şey yok ama benim kendi şahsi görüşüm bu yönde.