Ben doğallıktan yanayım.
Olağanüstü kaza, yanık olmadığı sürece düşünmüyorum.
Kırışıklarımla beni sevecek birini arıyorum 😂
Ben doğallıktan yanayım.
Olağanüstü kaza, yanık olmadığı sürece düşünmüyorum.
Kırışıklarımla beni sevecek birini arıyorum 😂
Hayır, ben her yaşın kendine göre bir güzelliği olduğunu düşünüyorum. Bir sürü bakım ile alakalı ürünler var zaten. En azından bunlar yaşlanmayı biraz geciktirir. Bunun yanında iyi beslenmek ve kendine iyi bakmak yeterli olabilir. Botoks ya da herhangi bir estetikli işlem bana pek güzel gelmiyor.
Merhaba
Hayır düşünmem. Zaten doğuştan güzel bir yüze sahibim. Hiç estetiklik bir dururum yok. O yüzden kaç yaşıma gelirsem geleyim yüzüme asla dokunmam. Ya hani memnun olmasam tamam o zaman belki ufak dokunuşlar falan yapardım ama estetiklik bir durumum olmadığı için yüzümü asla ellemem bu şekilde memnunum zaten ben kendimden.
46 yaşındayım henüz hiçbir işlem yaptırmadım. Fakat ihtiyaç halinde ilerde minik dokunuşlar düşünüyorum..
Evet benim, teşekkürler
@вуηαяcσѕ boydan atsana lutfeennn😄
@вуηαяcσѕ 🤣🤣🤣 seni fake seni yemem ben bunlari🤣
Eic için teşekkür ederim.
Hayır
Avratta yaptirmasub botoksu desteklemiyorum
@damla9787 ben sana gülme demedim mi
Çok sopa istiyorsun herald3
@damla9787 biz sevdiğimizi döveriz
Sevmediğinizi de döveriz
Kendimizi böyle ifade ediyok
@damla9787 ne
Ne zaman
Nerede
Nasıl...
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Düşünmezdim sanırım. ama genelde 45 gibi yaşlı bir yaşa geldiğim zaman düşünürdüm büyük bir ihtimal ayni aslında para durumuma bağlı olurdu param da olmayacağı için o kadar çok yaptırmazdım. çünkü bu işlemler çok pahalı oluyor diye biliyorum birde gerek yok bunun yerine daha çok sağlıklı beslenirim. yani buna ya da bunun gibi işlemlere gerek duymazdım ama param olsaydı da yaptırabilirdim sanırım bilmiyorum.
İnsanlar şişme bebeklere benzer oldu.
Kırlaşmış saçlarımı, kötü gün dostu göbeğimi ve rakiplerine fark atan burnumu seviyorum. Hiç bir şartta değiştirmeye çalışmam.
Aç kaldığım zamanlar oradan kullanıyorum.
Yaşım ilerledikçe estetik yaptırmayı düşünmüyorum. Olağanüstü bir kaza bela olmadıkça yüzümde aşırı bir farklılık olmadıkça yaptırmam gerek duymuyorum, bu halimle memnunum estetik olayı zor biraz.
Olabilir yani, düşünebilirim düşünmeye de bilirim
Yoo sadece Şu an bi buruna estetik bide dişlere hafif bisiler yapsam ömür boyu yetet
Sadece kırışıklık mı 🤣
🤣 Kırışıklık varsa göbekte vardır
🤣 Teyze diyorum ya yeter
Benim ne işim olur öyle şeylerle yaa
Yani estetik düşünmüyorum ama sadece bakim
düşünmem doğallık tercihim
Gerekli olursa yaptırırım, karşı değilim
Gerek yok o tür şeylere
Zaten bir gün öleceyik ölmesek belki derdim.
Ruhumdan daha yaşlı olabilirse bedenim belki
düşünmem
Hayır düşünmüyorum
Ben severm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?