Güzellik & Bakım Estetik yaptıracak olsanız nereye yaptırırdınız? PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bedeninizde estetik yaptıracağınız memnun olmadığınız bölümler var mı? Estetiğe bakış açınız nedir? Estetik yaptıracak olsanız nereye yaptırırdınız? Cevapla Nedir Soruları Estetik Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben estetik yaptıracak olsaydım sanırım yüzüme yaptırırdım daha çok. bunun dışında kendimde sevmediğim ya da istemediğim bir özelliğim yok zaten. bu yüzden yüzüme çok az yaptırırdım ama şu an estetik yaptırmak gibi düşüncem yok 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendimden memnunum 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Gerekliyse yapılır şu an gerek yok 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. burnuma belki 1 0 Yorumla