Allahı anmadıgımı nerden bilip konusuyorsun ya cidden siz cok günahkar insanlarsınız. Kimin nasıl ibadet ettigini kimin takva sahibi oldugunu oradan bakarak anlayamazsın.
Sen bana fikrini söylemedin acil yaptır dedin sanki senin İcin mi geldim dünyaya sen kimsin bana emir veriyorum yaptırabilirsin diyebilrsin burnum sana dert oldu
Yanlış anlaşılmışım kusura bakma. Çevremde çok insan vardı kafasını takan ve bir şekilde olup kurtuldular. Nasıl rahatladıklarını bildiğim için madem sende takmışsın kafana ol dedim. Çünkü bu başkasının sana güzelsin demesiyle bitmeyecek bunu kafana koymuşsun ve yaptırcaksın belli ki.
Çok Geçmiş olsun. şu an fiyatlar kaç olmuştur kim bilir. Benim arkadaşım 22.000 e yaptırmıştı. 2-3 sene falan oldu. 1-2 Saatlik operasyon için çok fazla paralar istiyorlar.
Para birikir ama kesin yaptırcaksan da korkma çerez gibi bir iş bu doktorlar için. Ameliyattan sonrada ara ara buz koyup ilaçlarını içiyorsun 0 ağrı 0 acı.
Genetik rahatsızlığı varmış onun bak şöyle düşün günden nerden baksan 1000 tane burun estetiği oluyordur bunlardan sadece yılda 1 tanesin de ölüm oluyor. O da ecel gelmişse artık yapacak bir şey yok. Bu zaten seni kesip biçtikleri bir ameliyat değil ki. Gidip bir yerde endoskopi yaptırsan sana genel anestezi uygulayacaklar ve iyi aneliz etmedilerse tahlillerini yine sıkıntı yaşanabilir. Hastanede önemli.
Hallolur her şey takma kafana kötü de değil sadece sen kafana taktığın için yaptır dedim. Millette ne kusurlar var. Kusuru geç engelli insanlar var senin ki kusur bile değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
iyi olmuş
Keşke ruhumuza da makyaj yapabilsek. Gayet doğal, iyi görünüyorsun
Ah kuzum keskeeee cok tesekkür ederim
Allah'ı zikretseydin keşke ruhun daralinca diğerlerinden farkın olsaydı.
Allahı anmadıgımı nerden bilip konusuyorsun ya cidden siz cok günahkar insanlarsınız. Kimin nasıl ibadet ettigini kimin takva sahibi oldugunu oradan bakarak anlayamazsın.
😂
Daha çok değerini bilen biri güzel bulsun seni.
Doğal olmak hep iyidirr:)
Fazla makyaj kullanmamaya gayret ett
güzel değil ruj seçimin iğrenç
İgrenc diyemezsin o senin iğrençliğinnn.
iğrenç iğrenç iğrenç sende iğrenç sin
Foton da berbat kötü görünüyon
Ooo agla bebegim kıskanc ittttt beni mi kıskandın sen 😂😂
Burnunu yaptır
Sen de burnunu yaptırınca ya :D
Ben yaptırırım kolay is seninki cok zor kurtarmaz 😊
Ben ağlanmıyorum sağda solda ama :D buynum nasıl buynum nasıl diye :D
Bende sana fikrimi söyledim sen kendi duymak istediğin dışındaki tüm fikirlere kapalıysan kara cahil de sen oluyon :D
Sen bana fikrini söylemedin acil yaptır dedin sanki senin İcin mi geldim dünyaya sen kimsin bana emir veriyorum yaptırabilirsin diyebilrsin burnum sana dert oldu
Ne alaka emir vermekle benim yaptır dememle mi yaptırcaksın. Hemen yaptır kafanı bunla meşgul etme diye ''Acil'' kısmını kullandım.
Tamam iste demek ki o isler öyle kolay degil
Yanlış anlaşılmışım kusura bakma. Çevremde çok insan vardı kafasını takan ve bir şekilde olup kurtuldular. Nasıl rahatladıklarını bildiğim için madem sende takmışsın kafana ol dedim. Çünkü bu başkasının sana güzelsin demesiyle bitmeyecek bunu kafana koymuşsun ve yaptırcaksın belli ki.
Yaptırcam zaten ama biseyler engel oluyor Şu an da durumum müsait degil ve depremzeyiz olan paramı da aileme verdim
Çok Geçmiş olsun. şu an fiyatlar kaç olmuştur kim bilir. Benim arkadaşım 22.000 e yaptırmıştı. 2-3 sene falan oldu. 1-2 Saatlik operasyon için çok fazla paralar istiyorlar.
Yaaa iste cok pahalı eskiden olsa kolaydı o zamanda ben korkuyordum napıcam bilmşyorum hayırlısı
Para birikir ama kesin yaptırcaksan da korkma çerez gibi bir iş bu doktorlar için. Ameliyattan sonrada ara ara buz koyup ilaçlarını içiyorsun 0 ağrı 0 acı.
Ama iste tvde bir kız gördüm kız ölmüs o beni cok gerdi
Genetik rahatsızlığı varmış onun bak şöyle düşün günden nerden baksan 1000 tane burun estetiği oluyordur bunlardan sadece yılda 1 tanesin de ölüm oluyor. O da ecel gelmişse artık yapacak bir şey yok. Bu zaten seni kesip biçtikleri bir ameliyat değil ki. Gidip bir yerde endoskopi yaptırsan sana genel anestezi uygulayacaklar ve iyi aneliz etmedilerse tahlillerini yine sıkıntı yaşanabilir. Hastanede önemli.
Dogru diyorsun hem doktor hem hastane cok önemli kesinlikle benim istedigim bşsey ama bakalım neler olacak
Hiç korkma paranı hazır edip doktor araştırma telaşına gir başka kötü şey düşünme bile.
İse gecsem ilk isim de bu sıralar zor yani
Hallolur her şey takma kafana kötü de değil sadece sen kafana taktığın için yaptır dedim. Millette ne kusurlar var. Kusuru geç engelli insanlar var senin ki kusur bile değil.
Eevt haklısın biraz toparlanayım da nasip olursa olur zaten ben kendimi begeniyorumm
Makyajın çok abartılı
Bu makyaj mı knk? Sadece Fondoten maskara allık ve ruj
Ben hiç makyaj yapmadığım için bana abartı geliyor işte kişiden kişiye değişiyor demekki
Hıı o zaman tabi ama benden fazla yapanlarda var
Haklısın 🙂
Demet Gül e çok benziyorsun
Gözlerim yesil ya
Güzel olmuş ama hata yapmissin
Hangi konuda
Resim komudunda
Peki
İstersen şans bir kaç açıklama yapım ama burdan yapamam hatanı nedenini aciklarim
Saol ben hatalı bşsey yapmadım
Yaptın ama farkında degilsin
Kime göre neye göre
Acikladigim zaman anlicaksin ama burdan açıklama yapamıyorum
Güzel ama daha koyu bir ruj denemelisin
Öule de cok koyu ruj sürmüssün diyorlar
Rengi ve tonu iyi ayarlamak gerek
Bu ton bana gidiyor
Yanılıyorsun bence
hafif ve güzel
Çok tatlı olmuşsun 🐥💞
Yakışmış kanki iyisin