Arkadaşlar acil yardım edin tüy sarartıcı yapardım hep ilk defa başıma geldi sürdüğümde çok yandı sabrettim 5 dakika beklettim yıkayınca böyle oldu bide buğday tenliyim aşırı kırmızı duruyor suratım?Tüy sarartıcı yaptım
Bu kızarıklığın nedeni kremin icerisinde bulunan amonyak kimyasalıdır bu kimyasal zehirlidir ancak çok fazla maruz kalınmadığı sürece büyük etkileri olmaz. Yinede kullanırken dikkat etmekte fayda vardır. Kızarıklıklar kalıcı veya uzun süreli değildir merak etme yüzünü soğuğa dönük ılık su ile birkac dakika yumusakça yıka ama baska birsey kullanma daha sonra bekleyeceksin biraz dakika dakika azalacak ve gececek.
Zaten açık tenlisin ve kumralsın. Neden tüy sarartıcı yapıyorsun ki suratına? Cildini mahfedersin, bir daha yapma ki mahfetmişsin de zaten. Madecassol ya da Bephanten krem sür suratına iki-üç gün. Suratın bir toparlansın, kendine gelsin. Şimdi sürüp yatsan sabaha gider kırmızılığı.
Hametan da iyidir. Öyle nemlendirici sürer gibi azıcık sürme ama bol bol sür. Hatta biraz kalın tabaka olarak bırak kızarık yerlerin üstünde. İyice yedirme yani. Cilt kendi emiyor zaten ihtiyacı oldu mu hepsini yavaş yavaş.
Tamam canım. Bir-iki gün Hametan sür akşamları yatarken. Diğer cilt sorunlarını da toparlar, kızarıklığı da alır iyice, cilt tonunu eşitler. Geçmiş olsun çok.
Tahminimce cildine zaten sivilce ilaci kullaniyorsun. Bu da ciltte hassasiyet yapar. Surdugun sarartici da daha fazla etki etmis. Yuzune yatistirici bir merhem surmelisin. En kisa surede cilt doktoruna git. Bir daha da doktora danismadan cildine bir sey surme
En İyi Cevaplar