Buğün yaptırdım.. makinasıda var ama sakal bakim düzleştirici kremi ile yaptırdım.. yapanlar haftalıkmı bakıma gidiyorsunuz tamamen düzleşene kadar?

Buğün yaptırdım.. makinasıda var ama sakal bakim düzleştirici kremi ile yaptırdım.. yapanlar haftalıkmı bakıma gidiyorsunuz tamamen düzleşene kadar?

Niye öyle beyaz kar yagmis gibi siyah olsa cok guzel olurdu
O kısa birsüre kalıyor sonra yıkadım zaten.. sade siyah
Düzleştirmek için kullanıyorum.. tamamen düz olmayacak ama belli kocama gelene kadar kullanıcam
kes gitsin
Olmamışmı?
sakal sevmiyorum sadece
Anladım.. bendede durmamış ozaman sakal dimi?
sana cok yakismis sakal ama düzlestirmek için uğraşma diye söyledim
Anladım çok teşekkür ederim 🙏 çok düz olmayacak ya.. ama biraz toparlanması düzlenmesi lazım.. ayarında olacak
rica ederim 😇
Cevap
2Cevap
Bence başarılı olur
O kaşa göze ölünür ha:))
Ben severim sakal ama bilgim yok
Ahaha abartıyorsun 😱😱 iyi duruyor diyorsun ozaman
Evet aynen
Teşşkür ediyorum
Kirli sakal gibi kullansana daha çok yakışır gibi
Zaten biraz düzleşecek o esnada uzamayada devam edince güzel bi kirli sakal modeli olacak
Ya Allah aşkına uzun demediğimi anlamış olmalısın
Kirli sakal kişinin elinde olan bir şey.. sen heralde 2 ya da 1 numara makinaya vurulmuş kirli sakalları kast ediyorsun
Ne gerek var ki
Neden güzel durmuyormu bu şekil?
Yok o şekil güzel durmuyor bende denedim.. biraz hafif uzasın ozaman baya iyi duracak
Tek sorunumuz bunu 😂😂😂 ahahaha
Anladım.. o dediğin gibi sorun olursa bende sorun edersem en kötü kısaltırım yani dönşğ olan bi yol var
Hoca karışmiyomu bakıma
Hoca?
Ha değilmiş, alti kestir üst kalsin
Ne değilmiş? Neyin altı.. sen yanlış yere görüş yazmıon dimi 😂
Yok ya aklıma bi sey geldi onu bos ver alt sakali kes üst bıyık kalsin
Yok öylede çok klasik kalıyor.. kaytan bıyıklı delikanlı mı olalım bu yaştan sonra 😌
Bence sakincasi yok arada badem yagi sürersin
Ooo sen anlıyorsun bu işlerden baksana badem yağı felan 😱
Kocamdan biliyorum
Haa pardonn.. ben olayı yanlış anladım 🙏
İyi gibi
Gerek var mı ki
Hoşuma gidiyor.. sakalsız aşırı küçük duruyorum
Zaten tamamen düz olmuyacak.. belli bi noktaya kadar olacak.. yoksa düz sakal kekolar vardı bi dönem meşhur onlara dönerim 😂
Ahaha ya yok allah korusun videolara denk geliyorum bazen gözlerim günaha girmiş gibi hissediyorum izlerken onları 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar