Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
şimdi sen kısa boylu seviyorsun ama sevgilin uzun boylu ona olan sevgin bitecek mi bu tür kriterler bana saçma geliyo mesela sen kısa boylu kızlardan hoşlanırsın ama ilerde aşkından öldüğün kız uzun boylu olur hep böyle olur yani ideal tipinizi kişiliğe göre belirlemezseniz her zaman kötü ilişkileriniz olur
Yapı gereği erkekler daha uzundur, kadınlar kısadır. İstisnalar haricinde uzun boylu kadınları beğenmiyorum. Uzun boylu kadınların erkeklerin yanına yakıştıklarını düşünmüyorum. Ancak erkek 190 kadın 180 boyunda ise bu olabilir, 180 erkeğin yanına 180 kız gerçekten çok komik duruyor. Bu söylediklerim içerisinde istisnalar vardır tabi ki. Türkiye’nin boy ortalamasıda erkeklerde 172 olduğu için bu çoğunlukla birlikte kısa boylu kızlar daha çok beğeniliyor anlamını çıkarabiliriz, sonuçta 180 erkek bile yanına 165 kadın istiyor. Bu durumda 172 erkek yanına 160 kadın düşünür. Bu sorunun cevabı Türkiye’de erkek boyu ortalaması düşük olduğundan dolayı kısa boylu kadınlar beğeniliyor bu da gayet normal.
Ben boya bakmıyorum ama kızların çoğu boya göre seçiyor maalesef. bu yüzden de boya bakan kızlardan hoşlanmıyorum yani beni seven ben olduğum için sevmeli boy için sevmemeli.
Kısa kadınların ele avuca yatakta iyi gelmesi temel sebeptir.
Ha, birde böyle sevilmesi daha kolay. Yolda yürürken kolunu omuzuna atabiliyorsun.
Cevap
48Cevap
Çoğu kız kısa boylu olduğu için, kimi beğeneceksiniz başka 😁
Deme öyle şeyler. 150 li kızlar Kendilerini yüceltiyorlar. 180 den aşağısı olmaz kafasına giriyorlar. Daha çok beğenilmiyor tercih meselesi. Kimi uzun, kimi kısa, kimi kilolu, kimi zayıf kızlar sever.
Tr de kızların boyu 1.55 ila max 1.70 arası
Haliyle geneli kısa.
Mecbur kısa kız seviyoruz 😀
Şöyle ki zayıf ve ince bele sahip kadın her zaman öndedir
ben boya takılmıyorum benim için önemli olan kilodur
çünkü kız 1 50 bile olsa ve kilosu 1 50 boyuna göre ideal ise güzel bir fiziği var demektir :)
Uzun kadınlar kadar olmasa da kısa boylu kadınlarında albesini vardır. 🌝
Nasıl ki erkeklerin Rus kadın sevdası var kızlarında uzun boylu erkek. Biz nasıl Rus kadını seven erkeklerden hoşlanmıyorsak erkeklerde uzun erkek seven kızlardan hoşlanmaz. Gayet eşit durum.
Bizim erkekler kısa olduğu için kendilerinden kısa kadınları beğeniyor evet 😂
öyle bişey yok bence ama kısalar tatlı uzunlar çekici duruyor genelde
Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyormuş bu at gibi seviyoruz diyenler neci😂😂
Şu sırlar pek düşünemiyorum hiç bir şeyi. Zevke göre değişir bence
Bence uzun kızlar 1-0 önde. Biz kısa boylular sadece sevimliyiz o kadar 😅
bence evet :) yani ben çok hoşlanıyorum kısa boylulardan
Yok be ben sevmem. 1.90 boyum var. 1.65 ve aşağısıya işim olmaz. Eşim 1.76
Çıktığım kızlar hep kısaydı ben 1.88, cidden tatlı oluyorlar sevimli bıcırık
Beğenilmelerinin en büyük sebebi de kızların çoğunluğunun kısa olması.
Anadolu kadını kısa boy ortalamasında zaten sıkmayın kendinizi 180 ler çogu avrupada
Secenek yok ki. Cuce bizim halkimiz. Mecburiyetten…
Bence boy değilde sempatik hatunlar dikkat çekiyor
Bazı tipler a*ın iyisi kısalarda olur diyorlar sonucundada kısa boylu kızlar beğeniliyor
Saçma ya erkeklere göre yok kolay taşirlarmis her yere sığarmişiz istedikleri gibi küsersen tutup getirirlermis sinir bozucu ve güç gösterisi bence onlar dayak yememis
Kısa boylu kızlar çok tatlı yia 😍💕🤭 evet biraz daha beğenilir
Bunun bir sözü var ama şu an yazmaya gönlüm razı değil!
Kısa boylu kızlar tatlı, uzun boylu kızlar manken. Biz gibi orta boylular da boşuna yaratılmış ya
Bence bu sıralar kısa kızları sevenler de uzun kızları sevenler de eşit derecede.
Eevtt garip bir şekilde minyon olup geç yaşlanmamız ve her yere sığıyor olup çok tatlı oluyorız ondan galiba. Gerçi. ben kısa olarak uzun kızları daha çok beğeniyorum..
Yooo güzeller daha çok beğeniliyor boy ile alakası yok :)
Yine mi elendim 😂😂
Senin kurtardığın alan çok farklı 😂
Vay arkadaş 😂😂
🙃
Evet 190 boyum minyon seviyorum gerçi artık önemi yok eskiden seviyordum
Genel olarak kızlar beğeniliyor. Uzunlar , kısalar, zayıflar , dolgunlar , hepsi !😅
Kısa boylu olup büyük kalçalı olacağına
Uzun boylu olup büyük göğüsleri olsun
Bana göre kalbi güzel nur yüzlü minyon tipli kiz olsa yeter bi de gülüyorsa tamamdır😊😀
Kısa boylu kızlar daha çok çekici doğrudur, ayrıca...
kısa olup şirin görünmek mi uzun olup seksi görünmek mi? İşte tüm mesele bu :')
evet neden heop kısa kızlar
Evet 160 boy ideal kadında çok tatlı hoş duruyor.
Hastayım 150 minnakların.
Bende öyle düşünüyorum
şopa bak vücut boyut değiştirmiş 😂
Hayır uzun boylular daha çok beğeniliyor
Böyle kızı kim beğenmez..
Kadın dediğin biraz kısa olmalıdır bence.
Bodur tavuk her dem piliç
Kısayı kim ne yapsın uzunlar tabi
Kız dediğin 1.70 ve üstü olur
Aklı kısa olmasın yeter🙏🏼
Ben çok kısa olmasını istemem 165 iyidir 😂
Aurası olan herkes beğenilir.. 🤷🏻♀️
Ben daha çok beğeniyorum 160 üstü sevmiyorum
Ben şahsen kısa boylu tercihimdir ☺️
Herbirinin kendine özgü alıcısı var
Evet uzun erkekler kısa kızları sever
Çekici hatun olsun yeter Boy önemli değil
Kişiye göre değişir bu işler