Güzellik & Bakım Erkekler, Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyor? Güncellemeler1 yıl Bir kişide dememiş hayır uzunlar daha dikkat çekici gerçekten yazıklar olsun Erkekler, Kısa boylu kızlar daha mı çok beğeniliyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Yatakta çok iyiler ondandır gadası 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Senin boyun kaç Yorumla nordun_gadasi 1 yıl 180 Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl evet genelde öyle bir düşünce var da bence boyun bi önemli yok 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 594 cevap paylaştı. 170 den fazlası gereksiz bence kadın için 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Boyun kaç Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Bence kısa kadın mantıklı 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla sembernar_27 1 yıl 185 Yorumla sembernar_27 1 yıl Lastik alacaksan perili kadın olacaksa 1.50 duydun mu hiç Yorumla Soran 1 yıl O zaman uzun kadın mantıklı dicen Yorumla sembernar_27 1 yıl Napim onu leylek gibi Yorumla Soran 1 yıl Sende leyleksin o zaman Yorumla sembernar_27 1 yıl Ben ne diyom sen ne diyosun. Çocuk kadın Yorumla Soran 1 yıl Çocuk sensin Yorumla sembernar_27 1 yıl görünce öyle demezsin. Yorumla
Baris2480 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Evet bencede minyon olmalı çok severim minyonmusun 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla Baris2480 1 yıl 1.86 Yorumla Soran 1 yıl Sana 175 üstü kız gider Yorumla Baris2480 1 yıl Sen kacsın Yorumla Soran 1 yıl 180 Yorumla Baris2480 1 yıl Hahaha bana göre değilmiş dermişim Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Baris2480 1 yıl Minyon istiyorum ele avuca gelsin Yorumla Soran 1 yıl Defol git cücelere Yorumla Baris2480 1 yıl Aşırı derecede agresiflik var sende Yorumla Soran 1 yıl Allah’a havale ediyorum sizi Yorumla Baris2480 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka? Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl onun tercıh sebebı farklıdır bence... :) 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evety 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla TipSizAdam06 1 yıl 1.81 tatli geliyolar Yorumla Soran 1 yıl Sende kısasın Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Sen kacsin Yorumla Soran 1 yıl 180 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Sen bi kadina gore fazla uzunsun Yorumla Soran 1 yıl Sende çok kısasın Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Herkesin kisalihi uzunluhu kendine kardesssss Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle evet 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla 54BULL54 1 yıl 180 Yorumla Soran 1 yıl Sende kısasın Yorumla 54BULL54 1 yıl 😂😂😂😂😂 Sende komiksin Yorumla Soran 1 yıl Gerçekleri söyledim Yorumla 54BULL54 1 yıl Hiç boyuma yakın bi kadın tanımadım şükür Hiçte boyumdan şikayet ci olan kadında görmedim Benden kısa erkek sayisida uzuna göre baya fazla Yorumla
huzursuzyuva022 Takip Et Bilge Yaş: 30 1 yıl Kısa minyon çok güzel 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla huzursuzyuva022 1 yıl Sıcak kanlı sadiktir Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla huzursuzyuva022 1 yıl 169 Yorumla huzursuzyuva022 1 yıl Senin kac Yorumla
Mahzn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Evet bir erkek olarak dedigin doğru 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Mahzn61 1 yıl Kısa kızlar daha minik ve tatlı oluyor Yorumla
Talently4134 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eldeki şartlar o 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet valla Yorumla Talently4134 1 yıl Uzun kadın ırkı düşük Türklerin Yorumla Soran 1 yıl Ama uzun erkeklerde diyor kısa kadın seviyoruz Yorumla Talently4134 1 yıl Ben sevmiyorum uzun erkek olarak Yorumla Soran 1 yıl Çok sevindim Yorumla Talently4134 1 yıl Neden? Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kısa boylu beyaz tenli hafif balık etli ve kapalı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden boyun kaç Yorumla 1qalander 1 yıl 175. Minyon seviyorum Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Yatakta çok iyiler ondandır gadası
Senin boyun kaç
180
evet genelde öyle bir düşünce var da bence boyun bi önemli yok
170 den fazlası gereksiz bence kadın için
Ne alaka
Boyun kaç
Bence kısa kadın mantıklı
Neden boyun kaç
185
Lastik alacaksan perili kadın olacaksa 1.50 duydun mu hiç
O zaman uzun kadın mantıklı dicen
Napim onu leylek gibi
Sende leyleksin o zaman
Ben ne diyom sen ne diyosun. Çocuk kadın
Çocuk sensin
görünce öyle demezsin.
Evet bencede minyon olmalı çok severim minyonmusun
Neden boyun kaç
1.86
Sana 175 üstü kız gider
Sen kacsın
180
Hahaha bana göre değilmiş dermişim
Ne alaka
Minyon istiyorum ele avuca gelsin
Defol git cücelere
Aşırı derecede agresiflik var sende
Allah’a havale ediyorum sizi
Teşekkür ederim
Ne alaka?
onun tercıh sebebı farklıdır bence... :)
Evet rahatça hoppidik yapıldığı için
Evety
Neden boyun kaç
1.81 tatli geliyolar
Sende kısasın
Sen kacsin
180
Sen bi kadina gore fazla uzunsun
Sende çok kısasın
Herkesin kisalihi uzunluhu kendine kardesssss
Kesinlikle evet
Neden boyun kaç