Göz altlarim siyah burnumda çok fazla sayıda gözenek var bıyık bölgem nedense hep bir siyah karartı gibi cenemde ve yanaklarimda sivilceler var
burada kusurlarim az gibi duruyor ama aslında çok ve daha 18 yaşındayım

Göz altlarim siyah burnumda çok fazla sayıda gözenek var bıyık bölgem nedense hep bir siyah karartı gibi cenemde ve yanaklarimda sivilceler var
burada kusurlarim az gibi duruyor ama aslında çok ve daha 18 yaşındayım

cinler, büyü bozma, medyum, falcı
Tck 158/1-a maddesi medyum ve falcılarla ilgili olup davacı olunduğunda en az üç yıl hapis cezası verilmektedir. internette çok sayıda mahkeme kararı bulunmaktadır.
-Cep telefonumuzdan kulaklıkları takıp yüksek sesle Yasin suresini dinlememiz sonucunda kendimizi iyi hissetmiş oluruz.
-Bardağa biraz zeytin yağı koyup kuran’dan bazı sureleri okuyup içine üflememiz ve sonrada elimizle sıvı yağı kalbimize sürmemiz gerekir.
-Kuran’dan bazı sureleri okuyup elimizin içine üflememiz ve elimizi bastırarak vücudumuzun her yerine sürmemiz gerekir.
-Emniyet müdürlüklerinde istihbarat vardır ve telefon sinyali ile geçmiş verileri tespit edebilmektedir. whatsapp yazışmaları, sosyal medya hesabı, banka hesap hareketleri. savcılık btk’dan hts kayıtlarını istemektedir.
-Zariyat suresi 56. ayet, muhammed suresi 33. ayet, araf suresi 179. ayet, Felak suresi, bakara suresi 62. ayet.
Cildinizin aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum. Sivilce siyah nokta gibi şeylere aşırı takılmayın cilt bakımlarıyla ve düzenli beslenmeyle bu sorunları kısa zamanda aşacağınızı düşünüyorum. Beslenmeniz düzenli olmalı ve yağlı ürünler tüketmemelisiniz normale döner.
Cevap
49Cevap
Cildin kötü değil sadece kendini psikolojik olarak kötü hisssisiyorsun. Özgüven eksikliğin var. ve insanlar tarafından olduğun gibi kabul görülmüyorsun. Bunlar zamanla geçecek ama güçlü biri olmalısın zayıf olup yenilme. Dik , güçlü ve özgüvenli olursan tipinin güzelliğinin önemi yok kabul görülürsün.
Bende sorun etmiyordum ama ınstagramda kızlar yüzlerini güneş ışığında çekiyor herkes bebek cildi gibi yazıyor vs ben çeksem öyle inan güneş ışığında daha çok belli pürüzsüz değilim yani
18 yasındayken benim yüzümde , ayın yuzeyındekınden daha cokgırıntı çıkıntı sıvılce ızlerı vardı. Tedavi oldum. Ciddiyete, gittim. Hem hap, hep krem verdi, üst, derıler tamamen soyuldu, hatta elımde dudak, nemlendirici ile, geziyordum. İlaçlar dudaklarımıkuruttu sımdı bır leke yok. Bu arada bıyık bolgesı sıyahlıgı lazer e gidersen gecıyor
Korkuyorum ya lazerlerden yanlış bir şey yaparlar diye
Ne olacak canım sen de. Ben tüm vücut gıttım özel bölge po. po bile dahıl. Rahatlarsın. Derdın kalmaz koltukaltı özel bölge bıle beyazlıyor
Öylede haberlerde su bu oldu diye görüyorum o yüzden
Ben hastanede oldum. Lazer. Polıklınıkte
Izmır de novar polikliniği karşıyaka
Bende izmirdeyim bakayım oraya çok teşekkür ederim
Ben çok memnunum hemen karsıyaka carsının gırısınde, ilk solda
Ne kadar ödedin sen
Guzellık merkezı gibi ful paket xxx tl degıl seans bası bölge bölge ücret verıyorsun
Ben çok önceden gittim çok yıl oldu sımdı söylesem senı yanlıs bilgilendirir ı'm benım zamanımda mesela özel bölge seans bası 50 tl idi koltukaltı 50 yüz 100 tl falan böyleydi fıyatlae
Ooo knk şimdi acayip artmistir
Bunları takıntı haline getirmiş olabilir misin? Çünkü dışarıdan bakıldığında senin bahsettiğin gibi bir sorun - önem derecesi durumu yok. Özgüvenini böyle şeylere harcama, güzel adımlar at bunlar boş şeyler. 50 yaşına geldiğinde bakalım yürüyebilecek misin? Sağlıklı yaşa, pireyi deve yapma, hayat güzel
Bu yazdıklarım hayattaki tek doğru ve yatırım tavsiyesi değildir. Kendi hislerinizi ve aklınızı kullanarak, burada yazılanları da ölçerek hayatınıza devam edin
Bende sorun etmiyordum ama ınstagramda kızlar yüzlerini güneş ışığında çekiyor herkes bebek cildi gibi yazıyor vs ben çeksem öyle inan güneş ışığında daha çok belli pürüzsüz değilim yani
Olmak zorunda da değilsin, boşuna kendini yorma hayatın akışına katıl birşeyler üret bırak bu boş muhabbetleri
Bir şey üretmek daha zor
Ne haklısın, ne haksızsın bende bilmiyorum ki amaan neyse
Merhaba
Aslında gözle görülür derecede birşeyin yok. Yani ben pek senin kusur olarak gördüğün şeyleri göremiyorum diyebilirim. Yani kafana takma bu tür şeylerin bir tedavisi var. Eğer böyle bir şikayetin var ise cildiyeye gözükmeni tavsiye ederim. Öyle yüzüne herkesin önerdiği kremi falan sürme. Belki cilt tipine uygun olamayabilir. O yüzden uzman birine görünmen daha iyi.
fotoyu görünce aklıma bu geldi buna benzememiş mi 😂😂
Ahahahahah evet
Cildin kötü değil.
Sadece yağlı çok yiyorsun veya hormonal bir durumun var.
Kafama göre yiyorum hiç dikkaf etmmem
Kuruyemiş cips veya kızartmayı abartmış olabilirsin belki.
Tatlimmm rahat ol gaaayet iyisin 18 yaşındasın bahsettiklerin cooook normal yaş ilerledikçe sivilce problemi kalmıyor. Su tüketimine dikkat edip bir de cilt bakımını eksik etmezsen bence çok çok güzel bir cildin var
Kötü görünmüyorsun asla ama seni rahatsız eden şeyler varsa doktora görün. Ve bol su ic
Günde kaç litre iyi ve çok sık tuvalete gitmeyi sevmiyorum bu yüzden içmiyorum
Yetişkin bir kadının günlük 2.7 litre, erkeğin ise 3.7 litre sıvı ihtiyacı olur. Gün içinde bu miktarı ister salatalık gibi su miktarı fazla olan yiyeceklerden al, istersen su ic.
Her türlü tuvalete çok girmek zorunda kalıyorum ondan sonra
Sağlığın için gerekli olan bu ama sen bilirsin
Dediklerinşn hiç birisini ben görmedim bu kadar takıntılı olma ! Ve dış görünüşe çok önem verme ! İnsanlar seni yüzün gözün için aklın ve görüşlerin için arasınlar
Cildinde söylediğin gibi şeyler dikkat çekmiyor emin ol sen sadece gözünde büyütüyorsun
Cildine şükret bazıları sivilceyle egzamayla uğraşıyor
Öyle kötü değil o kadar sivilce geçer bakım yapınca biraz daha güzel gözükğr
Cildiyeye git duruma göre ilaç falan yazar sana
Henüz 18 isen son derece normal bu saydıkların, en geç 24 sonrası arınıyor cilt.
bol su iç, vücudun yeni yeni oturmaya başlıyordur belki. stres yapan bir şey varsa uzaklaş
Abi hepiniz porselen olma çabasındasınız. Gecin bunları ya. İnstagramds gördükleriniz bir ton makyajlarla oluyorlar öyle.
Makyajsiz cildi güzel olanda çok
Öncelikle cildinde kötü bir şey göremedim. Ten renginden dolayı susuz kaldığında bu cildine çok yansımış hepsi bu.
Ten rengimim nesi var
Açık renkteki tenler bir çok şeyi koyu renklere göre daha çabuk belli eder. Beyaz giyme toz olur siyah giyme söz olur gibi düşünebilirsin :) Kötü bir ten rengin olduğunu söylemiyorum aksine gayet hoş :) Kendini biraz daha sevmelisin, cildin gayet güzel
Teşekkür ederim 🙂
Bence stres yapmamaya çalış. Bol su tüket ve çekirdek gibi yağlı şeylerden sakın. Yüzün çok güzel duruyor
Su tüketcemde hep tuvalete gitmek zorunda kalıyorum ondan sonra
Bazı şeylerden feragat etmek zorundasın ama
Cildinle ilgili sorunlarında kesinlikle bir cikdiyeye görünmen gerekir. Bol bol su tüket ve stres üzüntüden uzak durmaya çalış. Sağlıklı beslen
Ah kizccem stres sıkıntı üzüntüden nasıl uzak duralım dört yanımızda
İyi sen bu ciltle fotoğraf çekilşyorsun ben resmen hayata küsüyorum ve fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum
Herkesin cildi farklı olabilir zamanla geçeceğini düşünüyorum
Bende vichnin bi sabunu var vulkanik bleşenli onu öneririm ilgini çekerse bakıp yazayım ismini
Kötü değil
istersen kolajen al daha iyi olur
O ne
Çok derbeder bir bakış olmuş ya durumuna üzüldüm cidden 🙃
Eyvallah
Sivilceler için BENZOXİN
Göz altı kararmaları için HERBA DERM KREM
Göz altı ise yarıyor mu
Senin iyi bir güzellik bakıma ihtiyacın var. En fazla 400 liraya bu iş çözülür
Ne yapacak ki o
Siyah noktalari sikarlar yuz yikama tuy alma her sey dahil sorun cozulur
Siyah noktaları siksalar tekrar çıkar