Güzellik & Bakım Kendinize kısa saçı mı daha çok yakıştırıyorsunuz uzun saçı mı? StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendinize kısa saçı mı daha çok yakıştırıyorsunuz uzun saçı mı? Kendinize kısa saçı mı daha çok yakıştırıyorsunuz uzun saçı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Uzun saçlar daha hoş gadası 1 0 Yorumla
Walss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sanırım uzun saçla daha iyi görünüyorum ama hep kısa kullanıyorum daha rahat ve modern duruyo 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de yakışıyor ama kısa biraz daha iyi sanki ama çok kısa değil tabi 😅 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Uzun saça bayılıyorum o yüzden uzun saçın daha çok yakıştığını düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisinide yakıştırıyorum ama çevrem kısa ben ise uzun seviyorum 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl uzun saçı ama saçlarımı bi ay olmuştur kısa kesmiştim neyse ki hızlı uzadı elhamdulillah 🤲🏻 1 0 Yorumla
Sendensonraben00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Uzun saç candır ya ama löseve bağışlayacağım sanırım 1 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 724 cevap paylaştı. Orta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun saçlar daha hoş gadası
Sanırım uzun saçla daha iyi görünüyorum ama hep kısa kullanıyorum daha rahat ve modern duruyo
İkisi de yakışıyor ama kısa biraz daha iyi sanki ama çok kısa değil tabi 😅
Uzun saça bayılıyorum o yüzden uzun saçın daha çok yakıştığını düşünüyorum.
İkisinide yakıştırıyorum ama çevrem kısa ben ise uzun seviyorum
uzun saçı ama saçlarımı bi ay olmuştur kısa kesmiştim neyse ki hızlı uzadı elhamdulillah 🤲🏻
Uzun saç candır ya ama löseve bağışlayacağım sanırım
Uzun saç
Orta
Uzunn
uzunn
Orta uzunlukta