İştahı kapatacak ya da yiyince kilo etmeyen büskivi türü ne alayım yulaflı eti Burçak nasıldır. ? Ne yapmam azim 1 hafta 6 kilo aldım ben zar zor zayıflamakta yine kola aldım göbek şişti şüphelendik bir tartıldım kilo almışım ve durmadan yemek yiyorum doymadan ne etmem lazım ne yiyeyim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anripsikotik İlaçlar
Bu ilaç türü iştah açıcı özelliğe sahiptir ve bu sayede kullanıcıların kilo alması sağlanır. Bu ilaçlara örnek olarak klorpromazin, klozapin, haloperidol, olanzapin ve risperidon verilebilir. Bu ilaçlar mutlaka uzman doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Pita şurup
Eczaneye sordım kullan dedi ama iştah açar dedi eczanesi ilacın komple adına bindi iyidir kullan dedi ama az at dedş çalışmıyordun şişer gidersin dedi
kesinlikle sen aci biber ye dogaldan gir nasil istah aciyo
veya propolis omega 3 balik yagi
İştsk kapatacak kilo aldım iştahı kesecek bir ürün lazim
En Boğazına Düşkünleri Bile Fazla Yemekten Vazgeçirecek 11 İştah Kesen Yiyecek
Tokluğu hisset: Yulaf ezmesi. ...
Yeşilliklerle dolu olsun lütfen: Salata. ...
Sofrada daha çok yer açın onlara: Baklagiller. ...
Mideniz bahar yeri: Karnabahar. ...
Karnabaharın kuzeni sayılır: Brokoli. ...
Tam bir efsane: Sarı leblebi.
İştah Kesiciler: Hem katokolaminerjik hem de serotoninerjik yolla iştahı kesen Sibutramin'dir. Sibutramin, Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmıştır. Bu ilaç, beyindeki açlıkmerkezinin etkileyerek iştahı kesmektedir ve sinir sistemini etkileyerek kasların çalışmasını hızlandırmaktadır
SİBUTRAMİN
Sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış ds
Diğelrrr karnabahar alayım pazardan bakayım acıktıkça meyve yerine haşlayıp yiyeyim bir de ona ciği de yiyen var ciği de iyi
Teşekkür ederim yorumların icin
ben yanlis anlamisim en basta ozur dilerim🙏🏻ricalar
salata yiyip bol su icersen kilo verirsin su tok tutar
İnşalah bol su içeyim bakalım sağol 🙏
Var denilsede illaki farklı birşeyi fazla oluyor yeme tut ya abi kendini dirençli ol körelt kendini bu durumda yani 1 Haftada 6 kg alıcak kadar yediysen o bisküviler sana yaramaz :(
Ben 1 haftada 10 günde 10-11 kilo aldıgomı bilirim sen ne deyon 😂 6 kilo bir şey mi 😂. 1 haftada 10-13 kilo alırım ne bulduysam yerim ama ekonomik kriz yiyemiyorum işte o halde aldım
Sabah tavuk aldım tavuklu pilav ettirdik anneme canım her şeyi cekiyor ne edecrm bilmiyorum mesela yaprak sarması ettirdemacıkıncs atıştırsam fayda eder mi
Yaprak sarması kilo etmez gibi
Pirinç var abi nasıl etmez 😂😂
Eee ne yecez gız biz şişiyorım şişiyorım
Yeşillik ye bi süre sadece suyu çok tüket canın bişey istediği an suyu vur geçiyor 😅
Sağol içiyorum zaten gıda takviyesi veren kişi bol su iç derdi demek bundan mis da içmeye çalışıyorum da acıktıkça su şcecdm bir de sabah kahvaltı mesela geçen öğlen 2 de yedim acıkmıyorum ama kahvaltı koyulunca yiyorum 😂. Acıkınca yiyeyim artık demi açılmadan yemeyeyim fena şiştim be
Aç olmasamda yerim kafasından çık çık 😂😂
O kafadan ben cikamıyrlum işte mesela bu gıda takviyesi kullanmadan önce bilr karnım yok olsa önğör lezzetli bir şey gelse yine yerdim 😂 Türk kafasında o ac olmasam da yerim kafası asla cikamaz 😂
Boğazı tutcan yapcek bişey yok gali 😂😂
Gali 😂 nerelisin gız sen
Malatya 😅
Uşak’ta okuyorum ordan geliyor 😂😂
Geçmiş olsun siz ondurımdeykrn benim derdime bak ☹️😓 😭
Ha Uşak ondan dedim bize yakındım daaa
Burdur 😎
😅😅
Oruc tut
Hmmm mantıklı tutamadığım oruçları tutsam iyi olur da