Hala artçı depremler oluyor. Banyo yapmam mantıklı mı?

Anlıyorum korkuyorsunuz. Ancak illa ki temizliğe ihtiyaç duyuluyor. Hızlı bir duş iyi gelecektir. Evde ve güvendeyseniz illa ki yapacaksınız. Bunu kaçarı yok.
Hızlıca yap çık. Her an deprem olur diye pis kalman olmaz.
Cevap
34Cevap
Yapma bence bende yapamıyorum normalde asla duş almadan duramam ama mecbur, bi kaç gündür leş gibi oldum ama canımdan önemli değil. Biraz daha bekle acelesi yok.
Yorumlarda hep yap demişler ama yapmamalısın hasta filan olursun soğukta. Hastaneler kabul etmiyor zaten. Kir öldürmez ama hastalık öldürebilir.
Merhaba.
Korkmakta haklısınız fakat banyo yapmak kişisel bir bakımdır. En azından hemen 5 dakikada girin suyun altına yıkanıp çıkın bunu yapabilirsiniz diye umuyorum.
Yap. Ölüm kaçınılmaz son.
Yapmasanız kirinizden pasağınızdan ölmeyi mi istersiniz 😃 Bende deprem bölgesindeyim 3 kere banyo yaptım korkmayın Hayırlısıyla bu depremi atlattık
Banyo yapmanız doğru diye düşünüyorum. Hayat bir şekilde devam ediyor eğer aşırı bir sallantı yoksa gündelik yaşamına devam et ama binanız aşırı riskli konumdaysa sallanma anında dışarı çıkmaya çalışın veya korunun.
kalacak yeri olmayan depremzede varsa sitede veya tanıdıgınız mesaj atın cok güvenli ve sıcak bir yere gitmesini sağlayabiliriz
ben depremin ilk saatlerinde banyoya girmiştim. dün de girdim 😶 bulunduğun şehir riskliyse sen girme
Çadır kent bölgelerinde wc ve duş imkanı da var. Kendin kalacak yer bulmuş olsan da duş ve wc için gidebilirsin. En azından güvenli. Geçmiş olsun
psikolojik olarak deprem olacağını düşünüyorsunuz tabi ki ama yapmanız şart
Yap canım ne olacak. Ne derece yakınlık var depreme
Hızlıca yap ama gusül abdesti de al ne olur ne olmaz
Hangi şehirde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama binan hasarlı değilse sanırsam enerji hataya kaymış belli olmaz dikkatli olmalısın çoğu yerde sular ve doğalgaz kesik ondan sordum
Yap gitsin 10 dakika bir şey olmaz. Böyle düşünürsen olmaz.
korkuyla yasanmaz devam et 5 dakika da hallet isini.
Ben din yaptım çıktım hemen. Kapıda da abim bekledi. Bir şey olursa falan haber versin diye. Banyo yapma amacım da abdest almaktı.
Binanizda kolonlar kirik mi? Dehilse zaten depremde yikilmayan saglam kalan bina artcidan neden yikilsin?
çırılçıplak ölürsün ne banyosu şeyini felan ıslak mendille sil geç git. boş ver banyoyu
Siddetli değil onlarenerjiyi bosaltyor abdest al çok durma bisey olmaz
Bugun yapmassan yarin yapacaksin deprem hergun oluyor ama siddeti yok
saçlarını ıslatmadan hızlıca gir çık istersen
En İyi Cevap