Zararlı mı olr
Saçımı 2 renkle karıştırıp boyayacağım oksidanın ikisini de sıkmalı mıyım?

Zararlı mı olr
Merhaba.
Bence saçını boyarken açıcıyı fazla kaçırma derim. Çünkü fazla açıcı sürmek marifet değil. Hem saçının dibini yakar hemde saçlarını yakar. O yüzden bence sadece bir kutusunu dök derim. Aynı şekilde bende yaptım saçlarım yandı. O yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum saçına fazla açıcı sürmeyi. Saç tellerin yanar o yüzden az sür.
Ya ben saçlarımı tekrar boyayacagim hiç istediğim gibi olmadı. 2 tane boya kullanmama ragmen tutmadi. Sana özelden saç rengi atayım bak onu nasıl tutturabilirim belki fikir verirsin olur mu?
Evet iki boyaya da saç açıcı yani oksidanı eklemelisiniz. Bir zararı olmayacaktır ekstra. Sonuçta açıcı kullanacaksınız. Boyanın daha çok kalıcı olması İçin ikisine de sıkmak gerekecektir.
Cevap
2Cevap
Boya öncesi oksidan kullanılır saçın rengi açık değilse, zararlı mı diye sormana gerek mi var, yakıcı madde sonuçta o.
Boyayla karıştırıp da kullanılıyor ama saçım koyu kahve olduğu için istediğim renk elde edemedim açıcı sürmek şart
Saçım da çok canlı olduğu için boya bile yipratmadi
Yıpratmadı diye bir şey olamaz, kayda değer yıpranma görmemişsindir.
Bana hiç yıpranmış gibi gelmedi
Ama saçımı şampuanla yikadigim halde oksidan kokuyo saçım hala
Sıkabılırsın herhangı bı zararı olmaz
Sıkabılırsın herhangı bı zararı olmaz
Saçıma acici sürmeden yaptığım için pişman oldum. Açıcı çok yıpratır ve saçım yanar diye korkmuştum. Bidaha boyarsam açıcı surcem ilk.
Hangi renk
Yoğun kızıl ve bakır 7.77 karıştırdım ama tam tutmadı açıcı şart
Güzel olur
saçın çoksa bence sık
hayir bebegim
Ne olur ne olmaz yarısını sıktım diğerinin
Annem kuaför yarisini sıkman iyi olmus
Teşekkür ederim canım
En İyi Cevap