Kolunda dövmesi olan erkekler daha mı çekici görünüyor?

Herkese yakışmıuyor
Teşekkür ederim 😊
Zannetmem
Cevap
36Cevap
Kisiden kisiye gore degisir ben de dövme sevmiyorum mesela
Bana göre normal, herhangi bir artısı yok.
Bilakis oldukça itici geliyorlar gözüme, belki bir tane dövme olabilir o da abartılı olmaması kaydıyla, lakin hiç sevmiyorum dövmeyi, bence ben o bir dövmeyi de sevmem.
Gül deseni dövme yaptıran erkekler de var. Yakışmıyor erkeğe kadınsılık, çok hoş bir erkek görsem, içimde çağlayanlar da coşsa, işte bu desem de, eriyip bitsem de lakin vücudunda (kol, omuz, göğüs farketmeksizin) tüm duygularım anında biter.
Bir defasında çok hoş bir erkek gördüm, eridim, bittim ona lakin kulağında küpe vardı, hemen tüm duygularım söndü, tamam ağır abi de sevmem lakin maço görünümünde maço olmayan erkek seviyorum ben. Yahşi olacak erkek, lakin şefkat dolu da olacak, dövmesi olan hiçbir cinsi çekici bulmuyorum, hatta bazıları öyle yazık ediyorlar ki o güzelim vücutlarını dövmelerle saklayarak, kaplayarak
Benim 3 tane dövmem var kadınlarda dövmeleri daha çok seviyorum çünkü daha çekici geliyor benim için. bu yüzden de ben vücudunda dövmesi olan karşı cinsi daha çekici bulurum her zaman. ama tabi ki herkesin kendi kararı kişiden kişiye değişir yani sevmeyenlerde çıkacaktır tabi ki.
Bunlara ihtiyacım yok, vücudumu tamamen saran çekici bir auram var. Egolu değilim, insanlar böyle söylüyor
Cazibe katıyor. Ben beğeniyorum. Çekici buluyorum.
Güzel görünüyor ama çekici demek çok abartılı olur
Allah güzelce özenmiş yaratmış bozmanın ne gereği var.
Dövmeyi sevmediğim için benim için bir çekicilik unsuru değil.
Kol değilde Bicepste olan dövmeler yakışana güzel duruyor.
El dövmesi falan aşırı itici.
Dövme güzel bir şey nitekim ben de de var lakin görseldeki gibi olmasını istemem.
Çok abartılı boyda olmayınca hem kadına hem erkeğe yakışıyor
Uyuşturucu kaçakçısı gibi tiplerle doldu etraf zaten..
Michele Morrone'de çekici duruyorsa çekicidir 🔥
Bende 6 tane var
Görseldeki dövme gibiyse hiç hoş değil ama minik ve değişik bir dövmeyse olabilir
Sanmıyorum, yaptırsam bile kapalı bir bölgeme yaptıracağım.
Hayır 🤦♂️ zifiri karanlık ne öyle evladım? Kolu ararken bacakla muhatap oluyosun
Bu düsünce kişiden kisiye göre değişiklik gösterir mesela bana soracak olursan kaba be uzun dövmeler okadsrda dikkat çekici gelmezken küçük dövmeler bana daha hoş vee çekici geliyo mesela küçük bir yıldız dövmesi ya da küçük bir gül dövmesi vesayre
Bir arkadaşım göbeğinde çok güzel bir dövmesi vardı birde gözünün hemen altında göz yaşı dövmesi vardı o kadar hoşuma gidiyordu ki :)
Dövme çok güzel evet Anlamı olan ve olmayan Kötüsü Olan İyisi Olan Meleği Olan Vardır Karanlığı Vardır Ama Aydınlığı Olmayanı Çok vardır
En İyi Cevap