İg: @bertugheon merak edenler için 🙃yarı Türk karı Koreli (kızlar sever sjfjsnng) 

Benim dövmem yok diye kaybediyorum kesin
Cevap
12Cevap
Benim dövmelerim var.. dövmesi olan kadın çekici evet
Dövme deyince aklıma bu geliyor
https://www.youtube.com/embed/Vf6jHutm5GoHepsini değil tabi, dövmesi güzel olan yakışan var olmayan yakışmayan var
Yaw Ben de diyorum neden bütün kızlar peşimde
Ay severim. Bu çocuk koreye gitti. Annesi Fransız babası Türk
Çocukta neden koreli tipi var o zaman
Hatta kız kardeşi de var bunun aynı o da benziyor
Koreli değil asko kendiyle ilgili videolarında anne babasının nereli olduğunu belirtmişti
Peki çocuğun tipi neden böyle yaa jajsjd kız kardeşi de hafif koreliyi andırıyor
Allah Allah melez olunca galiba öyle oluyo djdn
Kişiye göre değişiyor. Ama dövme bana çekici geliyir
Buluyorum, bunun ırklarla ilgili olabileceğini düşünmüyorum. Dövme çekici ve zarif bir şey.
Aura meselesi bazı dövmeli erkekler çok itici ama bazıları var dönüp dönüp baktırıyorlar😏
Kadınlara her ne kadar çekici gelse de benim yaptırabileceğim bir şey değil
Değişir herkese yakışmıyor, aşırı fazla dövme itici duruyor herkeste ayrıca dövme önemli canım anam dövmesi, gül dövmesi, kuru kafa, silah dövmesi vs. Varsa direkt uzak dursun keko olduğu anlaşılır dövmeden insanın hsjxmcm
Aslında uygun bulmasam da bazı kişilere gerçekten yakıştığını itiraf etmeliyim ama dediğim gibi bazılarına herkese değil
Dövmeli sevmem her şeyi orijinal olsun severim anadan doğma nasılsa öyle kalsın geçici yaptırabilir
Dün biri efsane bir çizim yaptı. Hayatımda ilk kez bi dövmeyi beğendim. Yoksa dövme sevmiyom. Pırıl pırıl seviyorum ben. 🤣
Boyunda belki ama özellikle kollar göğüs ve sırt (gerçi göğüs ve sırt pek gözükmezde () ilgimi çekmiyor birde aslan falan yapıyorlar
Ben de diyorum neyden kaybediyoruz dövmeci lazım 😂
Hayır 🤢 fazla dövme çok kötü duruyor
Evet çok çekici
Bu hayatta herşeyin fazlası zarardır
Kızlar çekici evet 😇
Abartı olmayanlarda çekici.
Dövme ilgimi çekmiyor
Abartılı değilse severim.
Yakışana yakışıyor bence
Abartı değilse güzel
Ekstra bir çekicilik katmıyor
Kesinlikle bulmuyorum