1 ay
İdeal kadın/erkek fiziği nasıl olmalı?

Benim için ideal kadın fiziği aslında yok diyebilirim. yani her kadının kendini beğenme kriteri farklıdır ya da her erkeğin beğendiği kadın profili farklıdır. bu yüzden kişiye göre değişiyor diyebiliriz ama eğer benim kendi fikrimi soracak olursanız. benim için ideal kadın fiziği daha çok sağlıklı olmalı. yani kilosu doğru orantılı olmalıdır. kilo fazlası olmamalıdır. bunların dışında ince bel olursa daha güzel olur tabi ki. birde mutlaka ama mutlaka bakım olmalıdır. çünkü bakımsız bir kadın bana güzel gelemez maalesef. bunların dışında beyaz tenli ve fit bir vücudu olmalı. saç rengi de daha çok sarışın veya kumral olabilir.
ama söylediğim gibi bu saydığım tüm şeyler benim için geçerli yani benim güzellik algım için geçerli herkesin güzellik algısı aynı değildir.
Aşırı kısa veya uzun olmadığı sürece ve vücut kitle endeksine uygun veya yakın kilosu olduğu müddetçe bir de düzenli spor yapıyorsa kendi ideal vücuduna gelir o kadın zaten. Hatta aşırı zayıf görünüyorsa ama regl döngüsü sekteye uğramıyorsa o da idealdir yerine göre balık etli de.
Cevap
21Cevap
İdeal kadın erkek fiziği yoktur. Robot olmadığımız için hepimiz aynı fiziğe sahip olamayız ve işin güzelliği burada başlıyor zaten.
3 kişi kaslı, uzun boylu, uzun saçlı erkeklerden hoşlanır 5 kişi göbekli, kel erkeklerden hoşlanır. Bu durumda 5 kişinin hoşlandığı kişiyi ideal erkek kabul etmemiz gerekir. Bu, ideal kabul edildiği için herkesin böyle erkekler sevmesi gerektiği anlamına gelmediği gibi her erkeğin de bu şekilde olması gerektiği anlamına gelmez.
Herkes kendini kendi vücudunda en iyi hissettiği şekilde olsun yeterli. Önemli olan kıstas kendi paşa keyfimiz olmalı
Youtube u acip priscilla ricart yazin sorunuzun cevabı orada.
İdeal, erkek benım sevglm gıbı olur 198 boy kaslı vucut ve güzel yüz ❤️
Kesinlikle doğal olmalı ve kesinlikle kendine yakışana uymalı. Ozeti vücut gormekten bıktım
İdeal diye bir şey yok bence herkesin beden tipi farklı. Ama yapay olan hiçbir şey hoş değil o da bir gerçek.
Jade gibi olması yeterli :)
Cidden ıgrenc bir zevkin var 😊
Benım tırnagm etmez.
Peki benim umurum da mı?
Kızın boya bak 150 tahta vucut dumduz vucut
Normal olması yeterli aman aman kaslı sevmiyorum hafif belki boy moy kas oranı önemsiz
İdeal kadın fiziği sevdiğim kadının fiziği olur benim için.
180'den kısa, 60 kilodan az, uzun saç, ince parmak, gamze ve çilli.
Balık etlinin bir tık altı iyidir. Çok zayıfta kötü çok etli de...
Kadın nefes alması yeter erkeğinde paralı olması 😂😂
Midem bulandı görselden. Kadın için; 170-175 58-60 civarı iyi gibi
163 ler ölsün zaten dimi😢
@Renaissance21 O boyda da güzel kızlar var yok değil. Ben kendi boyuma kıyasla söyledim.
Kaç ki senin boy🙄
@Renaissance21 23 cm fark var aramızda.
Yani çok değil mış 🤦🏼♀️😂
@Renaissance21 Benim bir iddiam olmadı zaten?
Hayır tabiki
163 boyundaki bir kız en az 7 cm topuk giyse zaten sizin boy kriterinize geliyor hatta bazen geçiyor bile o yüzden saçma bir kriter olmuş
@SoleilGoddeS Pardon da bunu hesaplamadığımı mı düşünüyorsunuz ayrıca benim kriterlerim sizi niye alakadar ediyor.
Kendi fikrimi söyledim ne var bunda burası yorum yapma yeri
@SoleilGoddeS Fikrinizi beyan edebilirsiniz, ama benim seçim veya tercihlerimi eleştirme hakkı verdiğimi sanmıyorum ki ayrıca 163 diyen kişiyi de aşağılamadım.
Peki
@SoleilGoddeS İkinci kere olmasın iyi akşamlar.
😂😂
Ince belli kadın diri göğüslü ve kalçalar belinden biraz büyük kadın candır
tercihler görecelidir bizim ideallerimize uyan başkasına uymaya bilir
ideal kadın fiziği senin gibi olmalı shsh
zayıf olabilir ama kilolu kızlar dünya ahiret bacımdır
Selene mars, lily lou olabilir
Sağlıklı olmalı ölçü kilo önemli değil bence
230 cm uzunluğunda olmazsa ben ona ideal demem
155-170 arası boy maks 60 kilo
Olmalı diye bir şey olmamalı.
En İyi Cevap