Erkek oldugun icin linç yememissin. Geçen biraz da dalgasina. Erkek dedigin boyle olmali tarzi bir soru sordum demedikleri kalmadi. Erkek kadin icin şöyle, boyle olmali derken sorun yok. Ama kadin deyince delleniyorlar. Vay efendim o tip erkek sana mi bakacak, o hayal ettigin ideal erkek tipi biyikli turk kezosuna bakar mi, tam bir kezban hayali yanına baska ne istersin ş*rapta vereyim mi daha cok kafa yapar falan bir suru yorum aldim. Ama ideal kadin fizigi diye bir erkek sorunca yorumlar gayet duzgun oluyor. Evet boyle olmali tarzi yorumlar yapılıyor. Yine ulkemde erkek istedigi kadini tarif edebilir, hayal edebilir ama kadin istedigi erkegi hayal edemez dile bile getiremez ben bunu anladim.
İdeal kadın fiziği, aynaya baktığında fiziğini ideal bulan kadının fiziğidir. Kişi kendi ideal fiziğini kendi yaratmalıdır. Aynaya baktığında kendini nasıl iyi görüyorsa öyle olmalıdır. Olamıyorsa da kendini iyi görmeye çalışmalıdır. İdeallik, güzellik gibi şeyler oylamayla belirlenemez. Her insanın zevki aynı değildir ki bunu yorumlar ispatlıyor zaten. :)
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ideal bir fizik yok, herkese farklı bir fizik yakışıyor. Kimisine etli butlu, kimisi bir deri bir kemik misali, kimisine herkesin ayıpladığı göbek bile..
bence böyle standartlara göre sınıflandırmak doğru değil bazı kişiler için fiziksel yönü karşıdaki kişinin zekası ve aklı daha dikkat çekici olabilir diye düşünüyorum