Sadece güzel olmakla birçok kapının açıldığına inanıyor musunuz?

#beyazorkidem😘
#orkide
Sadece güzel olmakla birçok kapının açıldığına inanıyor musunuz?

#beyazorkidem😘
#orkide
Evet. Tum dunya da bu böyle. Psikolojimiz bile buna yatkin yani ic gudulerimiz. Halo etkisi vardir belki bilen bilir. Dis gorunusu iyi olan birini olumlu, zeki, çalışkan olarak algiliyoruz. Daha ıliman, sıcak geliyor karsidaki insan. Belki ici cok fesat kötü ama bizde olusturdugu ilk imaj bu. O yuzden dis gorunus guzellik/yakisiklilik tip cok önemli. Boyle olmasa estetik cerrahi bu kadar gelişir miydi?
Mesela biraz itici, cirkin bir dis gorunuse ise ön yargiyla yaklasiyoruz. S*lak gibi gözüküyor belki de gözümüze. Itici geldigi icin iletişim kurmak bile istemiyoruz. Halo etkisinin tam tersi yani.
Beyin saniyeler icinde karsidaki kisinin puanıni veriyor. Biz bunu cogu zaman farkinda da değiliz. Beyin otomatik yapıp guzel/cirkin olduguna saniyeler icinde karar veriyor. Dis gorunus, ilk görüş gercekten onemli.
Kim ne derse desin, ic guzellik desekte dis gorunus cok önemli ve gunumuzdeki cabalarin hepsi de bu yuzden. Tipi iyi olup toplumda var olmak, beni de görsünler istiyor insanlar. Bu yuzden bunca kozmetik, bunda bıçak altı, bunca moda, kiyafet vs. Insanin en zayif noktasi bu belki de.
Dis gorunusu iyi olmak hayata baya bir önde baslamak demek. Her noktada işe yarar, kapi açar. Tabi Allah guzel yazilar yazsin öncelikle ama dis görünüşün gücünü de es geçemeyiz.
Hayır artık güzellik tek başına hiçbir şeye yetmiyor günümüzde her kapıyı açan tek şey para parasız ne huzur ne mutluluk oluyor para olunca güzellik de oluyor ayrıca..
Sade güzellik bir kapıyı açar ama bir şeyler desteklemez ise kapanır o kapı.. Çok güzel sey zehirli ve tehlikelidir nice hayatlar o sahte güzelliğe aldanıp gitmiştir.. Yüreği ve ruhu güzel olmalı ki kapı hep açık kalsın.
Cevap
28Cevap
Güzel olan kişi bunu kullanırsa açılır.
Normalde hayır Türkiye’de evet
Evet inanıyorum tabi ki zaten güzellik olmadan hiç bir kapı açılmıyor bu dünyada. çünkü bazı insanlar sadece dış görünüşe göre sizi seviyor ya da imkan tanıyor. güzel olmak bu dünyada önce başlamak için bir gereklilik olarak dayatılıyor maalesef.
Her kapının değil bazı kapılar açılır mesela mankenlik gibi meslekler vb veya mesleğine artısi olabilir ama her şeye yetmez akıl ve yetenekle tamamlarsın her şeyini
Merhaba.
Tabikide güzel olmak her kapıyı açmaz. Bu noktada niyet ve karaketer, hayata karşı verilen emek ve çaba devreye girer. Güzellik ile bir şeyleri amaç uğruna kullanmak saçmalık.
Bana hiçbir getirisi olmadı aksine çok şeyler götürdü benden .. bahtin güzel olacakmış kendin güzel olsan ne fayda..
İnanıyorum. İnanmama da gerek yok bu böyle zaten
İş bilmez bi dolu insan var güzel diye almışlar sorunlarla biz uğraşıyoz
Sahiden "güzel" olanlar mı kapıları açıyor yoksa kendilerini kullandırtmaktan zevk alanlar mı? Bak burası zerre tartışılmaz 🤣
Evet açıyor bazan o kapılar kötü kapilarida açıp o renkli dünyada hayatın zindana dönmesinden sağlıyor önemli olan mutlu bir yasam
bir çok kapı açılır. özellikle içinde erkek olan işlerin neredeyse tamamı açılır ve kadın istediğini elde edebilir.
Kapının açılması için güzellik yeterli. Açık kalması için değil ama. Bizim kapı mesela pas tuttu sjdjsjdks
Yok be betazgülüm açılmaz açılsa açılsa fermuar açılır güzelliğin yanında zarafet tatlı dil anlayışta lazım ikş taraf için de
Bir müddet gitsede, Kalp kötüyse ne yapsan yürümez ilişkiler
Inaniyorum güzel degilsen bi kadin olarak degerin yok bu dünyada
Evet, güzel görünce insanların davranışı bile değişiyor.
İnanıyorum
güzellik + zeka harika bişe olabilir
İnanmam. çalışma azim ve kararlılığa azicikta şans eklemeden olmaz
Tabiki inanıyorum. Güzel olan için açılmayacak çok az kapı vardır
Açılır açılmasına da çıkışta kapı üstüne kapanabilir açılmayabilir🙄
Karsindaki insana bagli kimine yetiyordur kimine yetmiyordur
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar şeyin olsun derler.😄
Teknik bir iş değilse çoğu kapıyı açabilir güzellik.
Gönül güzelliği çok daha önce gelir bence. Tabii ki hayır.
birkaç kapı değil her kapı açılıyor güzel kızlara
Hiç alakasi yok!
Güzelliğini kullanırsan olabılır.. buda Karektere bağlar olayı..
Güzellik 5-0 önde olmaktır aksini iddia eden güzeldir hdhejjr
Artik herkes güzel bakimli.. Aman aman bisey değil ve her kapıyı açmıyor
Açılma olasılığı daha yüksek
Bu konuda çalışmalar var
Evet inanıyorum. Bu dünyada güzel/yakışıklı olmak her zaman avantaj
Evet cidden öyle. Herkes dış görünüşe önem verir, saygı kazanmakta dış görünüşe bağlı.
Zamanında iş müracaatında kizin bacakları ve göğsü isimi elimden aldi
Hayır olmalı ama evet en basit banka önünde bekliyorum öğle arası güvenlik geldi hanımefendi buyruun içerd bekleyin dedi ama kapıda benden daha önce bekleyen yaşlı teyze. Dede var onlara demesi lazımdı gibi gibi ….
Sadece guzellikle degil giydigin iddali bir elbiseylede kapilar aciliyor
Boşverrr Csgo da ruslarla kavga ediyom ben zaten :D onlar yetiyor bana :D rel hayattaki insanları anlamak zor tabi adam akılı bir insan kaldımı orası başka :( rel yaşamda
Türkiye de en azından öyle.
Güzel kızları AVM'de vb. satışta kullanıyorlar.
İsbaşvurusunda da mini etek giymek zorundalar.
Maalesef bizim ülkede evet zihniyet degismedikce güzellikle her kilit acilabilir
Güzel gözükmek kendine saygı duyduğun anlamına gelir karşındaki de saygı duyma ihtiyacı hisseder
İnanıyorum. d kiii öyle de zaten
kalp guzelligi yoksa bes para etmez
Bir insanın kaderi güzel olsun
O kapılar açılır ama çok iyi bir şey değil
Sen biliyorsun sen anlat, açılmıyor mu? 😂
Bana sökmüyor bu numaralar
Tabiki dogustan sanli olmak da var
Güzel olmaya gerek yok kadın olmak yeterli
Evet kapılar açılır
Hayır
O kapı açılsa bile sonsuza dek açık kalmaz
Hayır