Kalbin kirli olduğu sürece , tenindeki temizliğin bir şey yapmaz ki:( Güzel görünürsün bak laf etmiyorum güzel kadınları beğenirim bazı Türk Erkekleride bunu karıştırıyor özellikle Kadını beğenmekle aşık olmayı karıştırıyor. Bence kalbi güzel olmadıktan sonra , güzelliğinin bir anlamı yok.
Hayır açmıyor her kes benim çok güzel olduğumu söylüyor sürekli ancak çok mutsuzum. Ben misal oyuncu olmak istiyorum ancak adım bile atamıyorum yeteneğim varken
Ben bilgisayar bilimleri 2ci sınıf öğrencisiyim, ailem çevrem de biraz baskıcı yani ayrıca şu an turkiyede de yasamıyorum. Ancak mesela bilsem ki ben bu yola çıkıyorum ve kesin başarılı olacağım ailem izin verir ve her şeyi bırakır yaparım bu işi, ancak başarısız olacaksam sadece suruneceksen ne anlamı var. Evet içimde kalacaktır o kesin..
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
46
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayir tam aksine kapatir Cok güzel olanin işide şansıda zordur hep gözler üzerindedir. Kovalıyanı boldur Ugrunda ölüp öldüreni boldur Sahi şu dıs görünüse bu kadar ölüp bitme tav olma neyin nesidir? Allasen biri cikipta anlatsin bi hele? Ben cirkin şansı isterim 😎😎
mankenler bu duruma ornek bence. kendall jenner, kylie jenner, gigi hadid, bella hadid guzellikleriyle, fizikleriyle para kazaniyorlar. kylie ve kendall fazla iyi karakterde insan degiller ama yine de guzel olduklari icin sevenler var. bir sekilde aciyor kapiyi
Kendall ve kylie guzellikleriyle kazanmadılar ki ablaları kim ünlendi p*rno filmleriyle daha sonra aile ünlendi daha sonra bu kizlar büyüdüler estetik falan yaptirdilar ailesi sayesinde bir yerlere geldiler
Ben bilgisayar bilimleri 2ci sınıf öğrencisiyim, ailem çevrem de biraz baskıcı yani ayrıca şu an turkiyede de yasamıyorum. Ancak mesela bilsem ki ben bu yola çıkıyorum ve kesin başarılı olacağım ailem izin verir ve her şeyi bırakır yaparım bu işi, ancak başarısız olacaksam sadece suruneceksen ne anlamı var. Evet içimde kalacaktır o kesin..
Örnek versem sen yorulur ikna oldur dersin. Pınar altıntuğ, defne samyeli, çağla şikel, gamze özçelik, hülya avşar, serenay sarıkaya, Hepsi güzellik kraliçesi olup tanındılar ve listeyi uzatmadım emin ol arşivler çıkar. Bunların hiç biri tiyatro müzik eğitimi almamış kişiler. Tiyatro ve müzik eğitimi alan sıradan görünüşlü insanlar işsizler
Ne zaman ki sıradan bir tipin olup fikrini beyan edersen, her işten kovulursun, işsiz bir insan da hiç bir kapıyı açamaz. Evet söylediğiniz gibi olmasını bende isterdim ama güzellik ve yakışıklılık her kapıyı açıyor maalesef
Sadece güzelliğine tek başına her kapıyı açabileceğini kesinlikle sanmıyorum ama hem yüzü hem kalbi hem de imanı güzelse acamayacağı kapı yoktur kardeşlerim ☺
Dünya da evet çok ise yarar ama öteki dünya da güzellikten ziyade karakter güzelliği Ahlâk güzelligi terbiye hani güzellik dışı hersey ne yaptıysan öteki dünya da o olacak. @Afraa2727