mankenler bu duruma ornek bence. kendall jenner, kylie jenner, gigi hadid, bella hadid guzellikleriyle, fizikleriyle para kazaniyorlar. kylie ve kendall fazla iyi karakterde insan degiller ama yine de guzel olduklari icin sevenler var. bir sekilde aciyor kapiyi
Kendall ve kylie guzellikleriyle kazanmadılar ki ablaları kim ünlendi p*rno filmleriyle daha sonra aile ünlendi daha sonra bu kizlar büyüdüler estetik falan yaptirdilar ailesi sayesinde bir yerlere geldiler
Ben bilgisayar bilimleri 2ci sınıf öğrencisiyim, ailem çevrem de biraz baskıcı yani ayrıca şu an turkiyede de yasamıyorum. Ancak mesela bilsem ki ben bu yola çıkıyorum ve kesin başarılı olacağım ailem izin verir ve her şeyi bırakır yaparım bu işi, ancak başarısız olacaksam sadece suruneceksen ne anlamı var. Evet içimde kalacaktır o kesin..
Hayır açmıyor her kes benim çok güzel olduğumu söylüyor sürekli ancak çok mutsuzum. Ben misal oyuncu olmak istiyorum ancak adım bile atamıyorum yeteneğim varken
Ben bilgisayar bilimleri 2ci sınıf öğrencisiyim, ailem çevrem de biraz baskıcı yani ayrıca şu an turkiyede de yasamıyorum. Ancak mesela bilsem ki ben bu yola çıkıyorum ve kesin başarılı olacağım ailem izin verir ve her şeyi bırakır yaparım bu işi, ancak başarısız olacaksam sadece suruneceksen ne anlamı var. Evet içimde kalacaktır o kesin..
Sadece güzelliğine tek başına her kapıyı açabileceğini kesinlikle sanmıyorum ama hem yüzü hem kalbi hem de imanı güzelse acamayacağı kapı yoktur kardeşlerim ☺
Örnek versem sen yorulur ikna oldur dersin. Pınar altıntuğ, defne samyeli, çağla şikel, gamze özçelik, hülya avşar, serenay sarıkaya, Hepsi güzellik kraliçesi olup tanındılar ve listeyi uzatmadım emin ol arşivler çıkar. Bunların hiç biri tiyatro müzik eğitimi almamış kişiler. Tiyatro ve müzik eğitimi alan sıradan görünüşlü insanlar işsizler
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 yıl
@xgerard her kapıdan kasıt ünlü olmaksa ok ama gerçek hayatda bence güzellik Yetmez sadece zeka da şarttır
Ne zaman ki sıradan bir tipin olup fikrini beyan edersen, her işten kovulursun, işsiz bir insan da hiç bir kapıyı açamaz. Evet söylediğiniz gibi olmasını bende isterdim ama güzellik ve yakışıklılık her kapıyı açıyor maalesef
En İyi Erkek Görüşü