AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dudaklara da botoks şart. Ben burnumdan memnunum, yaptırmam.
Yüzüm şişince dudaklarım kaybolmuş
Off, gecmis olsun. Gozum korktu, ben de dusunuyordum. 🙁😬
Benim bünyem zayıf zorlandım belki sen ben gibi olmazsın.
Ne kadardir boyle?
Pazartesi günu ameliyattan çıkınca başladı bu sabah gözlerimin sisi indi az kaldı ama yanaklarım balon gibi
En kotu bir haftaya iner o da. Gecmis olsun. 🌸Sonrasini da guncellemeye koyarsaniz muthis olur. Isterseniz tabii.
Koyarım🤗 teşekkür ederim 🙏
Rica ederim, sag ol:)
Burnumdan memnunum estetik için değilde kucukken kirmistjm o sıkıntı cikariyor bazen devam ederse yaptiricam
Gömülü dişimi çektirdiğimde yüzüm aynen böyle görünüyordu... İğrenç zamanlar aklıma geldi.
Bu tarz şeylere acı eşiğim yüksek sorun olmazdı benim için
bende oldum ama bu kadar da olmadim ben. Sisligim daha cok yanak kismim da oldu bide morluk hic yok denilecek kadar azdi, hafif boyle cizgi ceker gibi sag gozumun altinda vardi 3 gun falan surmustu sanirim gelip gecmesi..
Benim gözlerim yumuldu sislikten, yanaklar hâlâ patlayacak balon gibi ama günden güne iniyor
benim sislik ve morluklar normale gore daha azdi...
Benim bünyem kaldırmadi ya mide bulantısı istifra, sık sık tansiyon düşüklüğü falan hepsini yaşadım. Onun için 2 gün yattım hastanede
Bende ameliyattan ciktigim an mide bulantisi kusma oldu ama mide bos oldugu icin tukuruk kustum ve o narkozu kustum kokusu falan ilac gibi hissettim yani onu cikardim attim disa zaten sonrasinda rahatladim, baska da bir sey olmadi...
Benim de bir gece sürdü zaten zamanla normale dönüyorsun.(ben bol bol kan pıhtısi kustum)
Oha o kadar da degil bende yaa sen bildigin icinden atmissin bunlar sizin ay basi gibi o yok olmadi bende. Bende burun kanamasi oldu aksam yatasaya kadar o da bu mide bulantisi kusma geldiginde ben aceleyle o kapi aldim icine kusmak icin orada da o aceleyle daha taptaze bir iki saatlik yeni burnumu o kapin kenarina carpttim basladi kanamaya, durmadi yaa o sargiyi belki 15 20 kere degistirmisimdir o gun
Off bee içim acıdı burnunun şekli bozulmamış mi çarpınca ben elim kolum çarpınca bozulacak diye korkuyorum
Yok orada bir sey olmadi ama simdi olali 1.5 sene oldu yaza 2 olacak ucunda hafif bir dusme var, oyle aman aman cok fark edilecek bir sey degil bilmeyen birisine gosterse gayet normal dogal burnum diye sanar tabi ama ben burnunun sahibi olarak o farki gorebiliyom tabi hatta yazinca yapacaktim ama randevu konusunda bazi sorunlar vs oldu olmadi bu sene olabilirim istersem ama icimden de gelmiyor sirf bu surec yuzunden cok yorucu ve sinir bozucu yaa her seye dikkat ediyon rahat davranamiyor insan falan..
Evet çekilecek çile değil. Mesela şimdi burnum tıkalı dümdüz yatıyorum sağa sola dönüp yatmak da yasak. Uyku da tutmadı nasıl sabah edeceğim bakalım
aynen bende iki hafta falan dumduz olu gibi yatiyordum bazen duz yatmaktan yoruluyom otomatik sag soluma kayiyom sonra hooop aklima geliyor tekrar dogruluyom cidden sinir edici..
İnşallah bende olacağım bu yıl nerde kime kaça yaptırdın canım 💓
4.600 e devlette 😄
Ayy çok iyii ama cesaret edemem ben devlette olmaya ya
Devlette de gerçekten iyi doktorlar var. Yaptiklarini gözlemle uzun bir süre. Ben öyle yaptım. Yaptigi burunlar muntazamdi. Hatta özeldeki bazı doktorlardan bile iyiydi.
Hayır, nasıl doğmuşsam öyle kalırım.
Ben yapmam ya benim canım tatlıdır 😂😂
Benimki de tatlıydı 😪
Ama sonucta sen istemişsin bu sen misin cidden kiyamam ya ne aciyodur simdi
Şimdi gözaltlarimda şiş az kaldı sadece ağırlığı oluyor bir de görme açın çok azalıyor, öyle ağrı sızı yok. Tabi buz koyduğun için acıyor. Ben takinti yaptım en sonunda da oldum. Yani uzun süredir düşündüğüm bir şeydi. Hatta yazın olacaktım il dışında randevu alıp iptal ettim iyi ki de etmişim. Bu ameliyat aileden evinden uzakta olacak bir ameliyat değil kesinlikle. Yaninda sürekli biri lazım
Ailenin tepkisi ne oldu
Annem hep destek oldu bana. Elim ayağım oldu. Simdi bana bebek gibi bakıyor evde. Eğilmeme bile izin vermiyor
Tabi yüzünün halini görünce kadın ana yüreği 😂😂😂🦋🙈
😄o da içten içe istiyodu sen bakma
Çok mu yamuktu burun? m2rak ettim baya 😂
Yok ya aslında burnum iyiydi. Hatta ameliyat masasında başımda toplanan hemşireler falan burnun iyiymiş dedi. Ama burnum şişiyo gibi arada şekil degistirip kocaman oluyodu
Geçmiş olsun 🦋
Teşekkür ederim 🙏
Ufak tefek şeyler için bu kadar şeye girmem ya
Olum burun değişti ufak tefek değil
Önceki burnum nasıldı kız
Kanatlı falan bu nasil çıkacak bakalım 😄
Öncesi ve sonrasını da paylaş iyileşince
Tamam cınım beklemede kal
O kadar güzel olmuşsun ki bakarken camdan düştüm yanlışlıkla
Düşecegin günler de gelir😄
Güzel olmayınca daha fazla aci yasatiyorlsr.
Canım tatlı benim 🙂 geçmiş olsun size..
hiç girmem gerek de duymuyorum zaten
Bende olcam ama korkuyorum ya
Benden önce bi adam olmuş aynı doktora fıstık gibi olmuş burnu
Gözlerin şişmiş korktum bile
Oo daha ne ki ama erkekler daha dirençli olur ya
Hemde baliklama daliyorlar valla
Hihihi
Kadinlar icin aci onemli degilki yeterki guzel olsunlar
Yok be önemliymiş şimdi anladım
Anladin ama is isten gectikten sonra demi. O zamanda zaten bir onemi kalmiyor ama 😉
Bi daha mi tövbe
😃😃😃😃 zaten bidaha gerek yok burun estetigine onemli olan kisim bitmis artik. Digerleri ufak tefek cerez gelir zaten
Benim bilmediğim ne estetikler var püf
Oooo oyle seyler varki dilini yutarsin ben hepsini bilirim 🤣🤣🤣
Vay be 😄aman bu yeter bana artık
Estetik bagimlilik yapar ayni eroin gibi bi basladinmi duramassin
Doğrudur bunun acısı gelince başka biseye yönelmem ins
🤣🤣🤣🤣
Yoneleceksinnnnn
No no nooooo🤣🤣
Hadi bakalim oyle diyosan
Hayir bebis
burnunu kırdırmışsın hayırlı olsun
Acı çekmeye değmez
Oldun mu şimdi
hayir asla
Yazık
Ağla
Senin icin mi
Kime yazık dediysen
Sana baksana tipe pert olmuşsun
Bu iyi halim daha 😄
Geçer ins kral
Eyvallah reis geciyo yavaş yavaş
Ay yazık ya
Noldu la sana
Kac para verdin
4.600
Nasil ya ciddimisin bu kadsr ucuz olamaz
Bizim devlet hastanesine çok iyi doktorlar geliyor. Onlarin yaptığı burunları instagramdan önfe takip ettim, hastalarla konuştum iyi iş çıkarınca adamlar ben de gittim. Ama doktor en ucuz yaptıranlar siz oldunuz dedi, devlet %80 zam yapmış 1 Şubat itibariyle. Ama yine de 8 bini geçmez.
Girmem
Kaç yaşındasınız?