Yeme & İçme Sarma senin için neli olmalı? Sinakaplan Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Selam yemek pıtırcıkları💫Herkesin damak zevki oldukça farklı olabiliyor. Bu sarma içinde geçerli. Kimisi kıymalı sarma tercih ederken bazıları da pirinçli tercih eder. Sarma senin için neli olmalı? Kıymalı Pirinçli Bulgurlu Fasulyeli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sarma senin için neli olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl sarma benim için pirinçli ve kıymalı olmalı ve bol miktarda harçına maydonoz ve ince ince sarimsak doğranmalı.. bu şekilde yapılan sarmalar daha lezzetli oluyor.. domates ve açı biber salçası ile de harmanlanınca miss.. 2 0 Yorumla
_Kelebek_Etkisi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl bence şöyle olmalıydı⭐etli sarma sarma⭐zeytinyağlı sarma⭐asma yaprağından sarma⭐pirinçli karalahana sarması⭐yarmalı karalahana sarması⭐kıymalı sarma...🙂 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. bulgurlu kıyma ya da kuyruk yağı ile ve acılı olsa daha iyi tabi 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Biz pirinçli yaparız her daim gadası. Mis gibi olur. 2 0 Yorumla
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Z. yağlı olacaksa pirinç bol kuş üzümü olmalıEtli az pirinçli olmalı 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. İstanbul usulü çam fisstikli kuş uzumlü pirincli olmalı 1 0 Yorumla
geceminmavisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bugünde sarma yedim çok güzeldi, bence bol bol kıyma ve ekşi ekşi. 2 1 Yorumla Sinakaplan +1 yıl Bende😌 Yorumla
Beyefendi61 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl Sarma benim için neli olmalı güzel bir soru teşekkür ederim soru için.Sarma benim için sevgi şevkat dolu olmalı. Gerisi zaten teferruat.😁😁😁😁😁😃😃😃 2 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. Yaprak ii pisicek, kiyma olacak icinde immm bayilirim nefis. Bir keresin de ekmeksiz yemistim! bir tencere 1 0 Yorumla
Ertu_27 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Pirinç yeter ya herşeyin içine et sokma çabasından vazgeçelim dolmanın tadını alamıyorum la.Çok zenginseniz paranızı bana verin. 1 0 Yorumla
skazmsmss Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Her zaman pirinçli yaparız biz.Aynı zamanda ondan başka yemedim zaten... 2 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pirinçli ve biraz da minik etli olanı güzel.Kıymalı pek sevmiyorum. 1 0 Yorumla
AlyaAylaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kiymali ama biz icine visne de koyariz eksi tadi verir cok lezzetli olur 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Etli veya kıymalı. Ağzımın suyu aktı şu an 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etli sarma dışında sarma pişmez bizim evde. Ben her türlüsünü severim ama. 1 0 Yorumla
gfdhfgh Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Baklalimiydi tokatta bi sarma yemiştim o gündür en fazla et olabilir sarmayı sarma olarak birakin nolur 1 0 Yorumla
cerensarsmis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Sadece pirincli herşey kendi tadında güzel 1 0 Yorumla
İnci_990 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Pirinc ve yaprak ile kara lahana sarmasi. 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Pirinç 🤤 Çok severim. 1 0 Yorumla
Gurmeüye Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Fasulyelisini hiç duymadım 2 1 Yorumla Sinakaplan +1 yıl İçerisine fasulye koyanda var🙄 Yorumla
e37pt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Şıklarda zeytinyağlı aradım açıkçası. 0 1 Yorumla Sinakaplan +1 yıl sarma zeytinyağlı olur zaten :) Yorumla
kaptanpırays Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl kıyma sarmanın değil dolmanın içinde güzel oluyor 1 0 Yorumla