+1 yılSıfır beden modası geçti.. Yuvarlak hatlı kadınlar revaçta. Kadın dediğinde biraz balık etli olacak. Ayrıca sen kendini beğen, başkasının fikrine sunarsan elestiren çok olur. Kadın her bedende güzeldir.💃💃💃
18 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@gunesdogacak2022 Erkeğe bu dünyada cenneti yaşatan pozitif enerji yüklü, kendisiyle barışık kilolu, hatta şişman denecek fiziği olan kadınlar da var. İlişkide mutluluğun, bağlılığın yolu güzel vücuttan geçmiyor.
- +1 yıl
@Banker_Bilo aynen öyle. Kilo, yaş, görüntü onemli degil. Bu yüzden intihar eden, en güzel yaşlarını karamsarlık la geçiren genç kızlar var. Güzellik anlayışı değişmeli. Özgüvenli gençler yetiştirilmesi.
En İyi Cevaplar
0 beden modası geçti diyenlere çok gülüyorum 😂😂 Türkiye'de 0 bedene sahip kadınlar azınlıkta olduğu için bu lafları rahat rahat söyleyebiliyorlar.
Yürürken otururken herhangi birşeyde rahat, çekici, cool görünmüyor. Öyle olsa kilo alırdım şayet. Bir kere hareket kabiliyeti yok, spor yapmakta zorlanma olur mu bilemem. 0 beden atik bir vücuda sahiptir ve bana göre güçlüdür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü değil bence ama fit olması daha iyi olur
00 Yorumla Bende öyleyim, zayıfım ama zayıf görünmüyorum. Fotoğraftaki kadın balık etliden ziyade biraz daha kilolu.
35 Yorumla
Soran+1 yılOff aynı yaa
- +1 yıl
Ama kadının göbeği yağlı değil vücudunda sarkma yok mesela sıkı bir fiziği var. Bence sadece iri bir vücut tipi var.
- +1 yıl
Kadının kilosu değil göğüsleri iri.
- +1 yıl
@İceL_MersiN Yok o şekilde olmasa bile bedeninin geri kalanına baktığımızda iri bir kadın
+1 yılBence hiç kötü değil ayrıca erkeklerin bir çoğu bu şekilde balık etli olan kadınları daha çok beğeniyor Bu sitede bile balık etli kadınları öven kişiler çok 😄 güzel yani, kafana takmana gerek yok
218 Yorumla
Soran+1 yılAşırı zayıflar neden öyle muamele yapıyor peki hatta bir kere ben 55 kiloydum o kızın baseni göğüsu hıc yok oda 55 mis sen benle aynı misin aaa dedi niye o düm düz bense kocaman göğüsler ve basen
- +1 yıl
Bir vücudun güzelliği komple bakıldığında hayran bıraktırmalı öyle sadece göğüs büyüklüğü veya basen büyüklüğü ile fizik güzel olmuyor maalesef. Ama bu görseldeki kadının görünen kısmı ile fiziği güzel
- +1 yıl
Göğüste de dolgunluk ve dirilik en çok beğenilen
Soran+1 yıl@cileksarisi valla genel olarak beğenilen biriyim ama güncelleme de yazdigim biri canımı sıktı
- +1 yıl
Aman sen ona ne bakıyorsun kıskanmıştır seni kıskanç. Böyle durduk yere kilolusun veya zayıfsın diye yorum yapanlar aslında o kişiyi kıskanıyordur.
Soran+1 yıl@cileksarisi teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
Soran+1 yılAslnda önceden giydiğim kıyafetlerim vardı eski diye ihtiyaç sahibi birine ver dedim ona yani şu an da 38 giyiyorum aynı kiyafetler fark ne çözemedim bana aa eskiden ne kadar zayifmissin dedi kiyafetime bakarak bende hala 38 giyiyorum dedim basenlerin var ama bence bide göğüslerin falan dedi uyuz oldum
- +1 yıl
Ay kıskanca bak hasbaaaaam ya. Basenlerinin olması güzel bir şey fiziği ile uyumluysa ve göğüslerini de aynı şekilde. O seni kıskanıyormuş içten içe bu şekilde fırsatını bulunca çıkartmış. İnsanlar maalesef göründükleri gibi olmayabiliyorlar iletişimini kesmen tavsiyem.
- +1 yıl
Çatır çatır çatlamış orta yerinden kıskanç. Ama sana bir şey soracağım sen de daha önce onun yanında onun fiziğine yorum yaptın mı? Veya kadın göğsü veya baseni ile ilgili genel bir yorum tabir kullandın mı belki de ona bozulup böyle bir şey yapmış olabilir fırsatını bulunca.
Soran+1 yıl@cileksarisi inan hic yapmadım insanların fiziği hakkında sormadan asla yorumda bulunmam öyle bir hyum var sorsada misal hayır öyle düşünme bence sana yakışıyor gibi seyler derim kirici olmam zaten çok samimi de olmam bu anlattığım kadinlada değilim yakınımda ama gerçi beni hep bı süzer
- +1 yıl
Ay o zaman hemen arana mesafe koy elinden geldiğince de konuşma evine filan çağırma. Anlar o zaten.
Soran+1 yıl@cileksarisi öyle yapicam sürekli bana bir yorum deli mi ne
- +1 yıl
Kıskanç hayatım o kıskanç sen kocaman bir nazar boncuğu kolyesi ile gir onun ortamına böyle gözüne gözüne sok. Kudursun sinirden :D
- +1 yıl
Sorarsa da bir kaç gündür vücudumda ağrılar oluyor bir tanıdığım göz yapıyorlar dedi ben de taktım dersin :D
Soran+1 yıl@cileksarisi hahahhaha mantıklı valla bak bunu yapmam lazım 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aynen yap yap al öyle bir kolye nazar boncuğu kocaman olsun ama :D
O artik kisiye gore degisir. Mesela ben boyle kadin tipinden hoslaniyorum ama baska erkekler belki hoslanmaz
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım büyük göğüs ve büyük basen iyi mi sence peki
+1 yılHarküladesin hatta muhteşemsin. Parmak ısırılır böyle vücuda. Erkek olarak dokunmaya kıyamam. Biblo gibi seyretmelik. Kıyamam böylr vucuda hor davranmak yani çekinir insan. Tek kelimeyle muhteşem ötesi 😘
20 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki de ölçülerini kötü değil. Gayet iyisin ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılGöğüslerim zaten kocaman ve basenin nesi iyi ha
- +1 yıl
Saçmalama erkeklerin istediği 2 şey bu zaten :)) sen neden beğenmiyosun ki?
Soran+1 yılYa daha bu gün arkadasm senin basenlerin var göğüslerin bide maşallah kocaman çok zayıf durmazsn o yüzden dedi :((((
- +1 yıl
Bilemem. Görmek isterdim :) Bunu diyen erkek mi kiz mi peki?
Nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol ve görün bence kim ne derse desin
Bence görseldeki kadın efsane benim gibi yani 😂😂😂😂✌🏼
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaaaaaaaa 🙈😍🙈😍
Tam istediğim gibi bayılırım böyle balık etli kızlara 😍🙈
Sevgilin varsa çok şanslı cidden 😍❤️17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkese cevap var bize yok mu aşk olsun prenses 🙃
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim prenses 🙃
Sevgilin var mı peki merak ettim doğrusu 🙈😍🙃
Ve kaç yaşındasın bu arada 🧡
Soran+1 yılVar evet 🙂 27 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım tamam, dediğim gibi sevgilin çok şanslı, mutluluklar dilerim ❤️🙃
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok🙂
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🙃
Ben kadın vücudunun hep bu tarz olması gerektiğini düşünüyorum. Yüzünü görmediğim için tam net bir yorum yapamam ama bu tarz bir vücut kadın için büyük bir nimet.
10 YorumlaAhh bizim muhasebeci kıza benzettim. Böyle görünüyor ama o kıyafetlerünnaltında böyle bir güzellik olduğunu tahminnediyorum. Ben beğendim özellikle de dudakların dolgunsa.
10 YorumlaHayalimde ki fizik, kadin dedigin böyle etli, butlu dolgun olacak, dokunca kemik ele gelmeyecek.
10 YorumlaOrtalama oralak iyi duruyor ben beğendim resimdeki görüntüyü
10 Yorumla
+1 yılNormalde çıtır severim sjdjs ama yok buda güzelmiş şimdi Allah var
10 YorumlaYani bu soru tamamen kişisel beğeniyle alakalı. Benim beğenimse soru güzel bir kadın.
10 YorumlaBöyle olsam anında sıkı bi diyete başlarım bana kilolu geliyo bu tipler. Benim boyum 175 kilom 58 senin boy 163 se 58 kilo biraz toparlak durur tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılSende çok zayifmissin ama
+1 yılGörseldeki kadın Kelly Brook 166 boyunda 80 kilo sen bu ölçülerle bunun gibi görünüyor olamazsın mantık olarak
10 YorumlaSüper işte istenilen fizik ya kadın dediğin dolgun olmalı ele avuca gelecek ya sen daha zayıfsın biraz
00 YorumlaEğer goguslsriniz de böyle büyükse gayet hoş güzel bence 😈🤭☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük herkes öyle diyo
Gayet hoş duruyor da bence sen onun gibi değilsin sadece öyle geliyordur sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı diyorum görsel baktım en çok benzeyen bu ama göğüsleri çok büyük işte ve basenleri var benim gibi beli ince güzel mi şimdi bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazisina gore obez bazisina guzel gelen vucut tipi ama harika bir vucut bende sahibun cok güzel
10 Yorumla
+1 yılBu kadın söylediğin olculerden fazlasi ama
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir
- Güzellik & Bakım konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılGörseldeki kadının vücudu çok iyi, feminen, dişi, çekici.
00 Yorumla Olgun erkekler balık etli seviyor galiba.
Yalnız balık etli ile şişko farklı şeyler.00 YorumlaKonum at, annenle babana haber ver. Çikolata ve çiçeğimi alıp geliyorum 😎
00 Yorumla
+1 yılyoo iyi bence ele gelir ve esyse i denmez buradan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar göbek dışında herşeyi seviyor bende göbekliyim maalesef kiloluyum da ama çevreme bakıyorum benden şişman kızların göbeği yok sinir bozucu senin fizik güzel buz arada
00 Yorumla
+1 yılasla balıketli kadın çirkin değildir. hatta çekicidir.
00 Yorumla
+1 yılYo kesinlikle mükemmel bir vücudu var herşeyiyle harika kız dedinmi böyle olur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadın gibiysen güzel. Bunun daha fazlası çirkin artık.
00 Yorumla Kilo almaya çok müsait vücut yapısı. Bu arada balık eti tembel avuntusudur...
00 Yorumla
+1 yılGayet fit görünüyor aldırış etme kimseye kendinle barışık ol
00 YorumlaBölgesel kilosu olmadığı için kötü durmuyor. Hatta gayett güzell
00 Yorumla
+1 yılBu kadında sarkma yok ki sıkı bir fiziği var göbeğinde yap filan da yok sadece iri.
08 Yorumla- +1 yıl
Güzel ama 😂
- +1 yıl
Tanıdık geliyor. Ama bence de güzel fiziği evet.
- +1 yıl
Balık etli değil ama arkadaşın dediği gibi resimdeki kişi spor yapıyor belliki
- +1 yıl
@Kayahansen Evet benim dediğim de bu işte bu kadın iri ve sıkı bir vücudu var öyle sarkıklık veya yağ yok ki. Fit duruyor yani
- +1 yıl
Aynen öyle evde oturan birisi olsa salkar her yeri o zaman balık etli olur 😂😂
- +1 yıl
@Kayahansen Bilemedim vücut yapısına bağlı. Genetiğe de bağlı olabiliyor.
- +1 yıl
Olabilir ama beğendim ben şahsen gayet iyi
- +1 yıl
@Kayahansen Ben de
Az bile bu , azcik sevmelik gobek olacak
13 Yorumla
Soran+1 yılYok artik
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böylesi çok daha hoş kadınsı. Büyük meme hiç yok genç kızlarda şansımıza yaa
111 Yorumla
Soran+1 yılBende olunca seninkilerde çok büyük ya diyolar kadınlar.
Cevap sahibi+1 yılOnlar kıskanıyo çünküü hepsinin memesi minnacık büyük görmemişler görünce şaşırıyor kıskanıyolaar
Cevap sahibi+1 yılGenetik mi seninki pekiii
Soran+1 yılGenetik aynen
Cevap sahibi+1 yılBirkaç bişi sorabilir miyim pekii
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılÇıkayım mı gizliden
Soran+1 yılÇık
Cevap sahibi+1 yılÇıktm yaşzzz
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılOhoo sen yazana kadarr
Gizli Üye(36-45)+1 yılSarkık Babaanne memelerin ve kalın basenlerin varmış, itici bence
014 Yorumla
Soran+1 yılSarkık sana benzer sarkık biyerim yok şükür
Cevap sahibi+1 yılYerle yeksan olmuş anneanne memelerin fkfkfk
Cevap sahibi+1 yılKarnına değiyordur
Soran+1 yılAnanın ki öyledir bence tipsiz adam
Cevap sahibi+1 yılShdjjd leş kargası seni, soruyosun bizde yorumluyoruz
Soran+1 yılS. g sen yorumlama çirkinler yorumlamasn
Cevap sahibi+1 yılİyide ben yakışıklıyım, hatta taş gibi ukraynalı sevgilim var 😀
Soran+1 yılAhshshshs belli gerizkli SLK ergen tm var tam xhxhdh
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAldığım biletlerden birisi, kapak olsun sayın koca g*tlü leş kargası
Soran+1 yılYa SG slk dunyanin öbür ucuna gitsen ne olur sen gtumu ye benim ya malidnjfjf
Cevap sahibi+1 yılFıçı gibisin, kara ambar derneğine git sen ordan bi kamyoncu bulursun ancak djxkdkdld
Soran+1 yılFıçı gibi halimle bulduğumu gorsen kendine erkek demezsn hadi yallah smdi😂
Cevap sahibi+1 yılRamazan davulcusu mu buldun yoksa 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet güzel ve cekici gogusleriniz ve kalcaniz dik mi duruyor. Siz kendinizi beğenmiyor musunuz
05 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmekten değil yüzüm için herkes çok güzel diyor ama dar giyince göğüslerim ve basenlerim fırlıyor asla çok zayıf duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılZayif mi olmak istiyorsun. Goguslerinin dolgun kalcanin dik durmasi gayet guzel
Soran+1 yılBilmiyorum benim ikiside büyük olduğu için sanırım artık bunaldim
Cevap sahibi+1 yılVaktiniz var mı tkp edebilir misiniz birkac bir şey sorabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadın aynı ben sadece gogusler bi tık küçük bende
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKötü mü olur hiç tüm kadınlar böyle olsa keşke. Yemekte salça kadında kalça
00 Yorumla
+1 yılSeninle bire bir olmadığına eminim. Bu çok zor bi fizik. Demek istediğim hem balık etli olcaksın hem de sıkı. Sende sarkma olabilir mi hafif?
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok inan ki sıkıym göbek falan yok imkansız çünkü dikkat ederim
- +1 yıl
O zaman mükemmelsin ya. Kilolu diyen de kıskanmıştır. Her erkeğin hayali
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçi normalde herkes beğenir
- +1 yıl
Yani ben tatile gittiğimde böyle bi kadın gördüm hala aklımda
+1 yılböyleyse böyle kalmaya bak ama oda cok zor
cok koaly kilo alırsın00 Yorumlaİnsan neden öyle mi böyle mi diye düşünür senin vücudun senin kararların milletin ne düşündüğüne takılma bence
00 YorumlaHayır aksine daha iyi
11 Yorumla
+1 yılbizim hayalimizdeki kadın fiziğidir bu :D
10 Yorumla
+1 yılBU kadına yakışmış :D
29 Yorumla- +1 yıl
Bikini altı kötü durmus
Soran+1 yılBanada kimse kötü demiyor hatta yüzüm çok güzel ama balık etli sayılıyorum göğüslerim ve basenlerm nedeniyle
- +1 yıl
Bende oyle evdeyim birde sorma anla
Soran+1 yıl@Elifinzilsesi ne yaparsan yap göğüs ve basen zor küçülür
- +1 yıl
Küçülmüyonhele basen zaten sorun o gecen bi kazada yasadım ondan
Soran+1 yıl@Elifinzilsesi ne kazası
- +1 yıl
Burdan demiyim
Soran+1 yıl@Elifinzilsesi mesaj atilmiyo sana
- +1 yıl
Belki yorum
İdeal Türk kadını bence hiç bozma kendini bu şekilde kal uygun giysilerle çok daha seksi görünürsün
00 YorumlaHayır. Balık etli yi daha çekici bulan kısım daha fazla hatta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMükemmel fizik. Benim için ideal kadın👍🏻👍🏻👍🏻
00 Yorumlabence fitsin sen
11 Yorumla
Soran+1 yılYani inşallah
Balık et diye bisey yok ya fitsin ya da kilolu
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılHayır mükemmel bence mükemmel
11 Yorumla
Soran+1 yılOylede aşırı zayıflar sonra gelip sana kilolu muamelesi yapıyor kilolu olmadığın halde
- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkotu
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
lömbür lömbür et
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen onu bunu bilmem kadin çok güzel
21 Yorumla- +1 yıl
Alfa kadın 😂
+1 yılAbazalar için bulunmaz nimet 😂😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Cidden erkeklerin çoğu böylelerine bayılır
Soran+1 yılAşırı zayıf kadınlar kilolu muamelesi yapıyor ama aşırı zayıf arkadaşım var baseni göğüsu yok 0 sanki brnim kilom var gibi konuşuyor kilom yok göbeğim yok basenim göğsüm büyük diye
- +1 yıl
Yaa bakma sen ona kıskanıyodur inan😂
- +1 yıl
Klasik türk kızı işte
Soran+1 yılTahta gibi olmakla neden övünüyorlar o zaman göğüsü olmayan kadınlar basenleride yok fitiz diyorlar
- +1 yıl
O kıskançlığından yapiyo halbuki emin ol böyle kadınları erkekler çok sever bakma o zilliye
- +1 yıl
Ne fitligi senin gibi olmak için ruhunu satarlar o kezolar 😂😂
- +1 yıl
Ama sana diyim erkekler cinsellik için bakar yani
Soran+1 yılUmarım dediğin gibidir yani. Zaten dışarıda herkes bakıyor ama göğsüme baktıklarını görünce deli oluyorum
- +1 yıl
Sende az değilsin 😉😉😂😂
Soran+1 yılYa valla yüzüm güzel buna artık inanıyorum çünkü herkes diyor ama şu basenlerden şikayetciyim
- +1 yıl
Sporla halledersin kolay iş
- +1 yıl
Var mı sevgilin
Soran+1 yılÇok zor çünkü basen yani şeklim öyle et değil ki erisin 90-60-90 bu şekil zor yani
+1 yılYağlı bir kadın çekici gelmiyor bana.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında yağ yok bende fazla ama basen var göğüs var büyük küçültemiyorum belim ince kolum zayıf bileklerim ince yüzüm normal yanlız o dediklerim beni hep balık etli gösteriyor
- +1 yıl
Kafamda tezahür edemedim şimdi.
Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. niye kötü olsun ki herkesin zevki farklı
10 Yorumla
+1 yılBu kadında çok iyi görünüyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Bana tosun gibi geldi
00 Yorumla
+1 yılHuhh 77 yorum
Yıkılır burası00 Yorumla
+1 yılÇok güzel severim ben ☺️🤭
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri